Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mumble: Ελληνικά voice comms

More
08 Oct 2015 18:48 - 08 Oct 2015 19:12 #169512 by Γιακουμής
Guys γειά σας. Ακούστε τον πόνο μου μήπως με βοηθήσετε.
Διατηρούσα ενα μικρό 10άρη mumble server απο γνωστό provider του εξωτερικού, ίσα ίσα για να παιζω με φίλους, και ολα πηγαιναν καλά, μεχρι που ήρθε η ώρα για το renew. Ο Paypal προφανώς έριξε άκυρο (γιατί δεν έχουμε λεφτά για videogames τωρα ) κι εγώ με την παρέα μου έμεινα στη μούγκα.

Η προφανής λύση τωρα είναι να πάρω απο έλληνα, αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση δέν βρήκα κάποιον να δίνει τέτοιου είδους υπηρεσίες στην ελλάδα. Τη λύση να παρω vps και να το στήσω την ξέρω, αλλά είναι μεγαλύτερο το κόστος και προσπαθώ να το αποφύγω. Μήπως ξέρετε κάποιο ελληνικό provider που να δραστηριοποιείται στο χώρο του mumble η teamspeak hosting;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Last edit: 08 Oct 2015 19:12 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Oct 2015 19:14 - 08 Oct 2015 19:15 #169513 by Γιώργος Λόλας
Καλησπέρα Γιακουμή. Δεν το έχω ψάξει το θέμα για ελληνικούς providers, αλλά μέχρι να βρεις λύση, αλλά και γενικότερα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα τον GameWorld Voice Chat server για το Mumble.

Όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, σίγουρα θα σου απαντήσει και κάποιος που γνωρίζει σύντομα. Have fun :)
Last edit: 08 Oct 2015 19:15 by Γιώργος Λόλας.

More
11 Oct 2015 19:50 #169611 by Μάνος Γρυπάρης
Δες το αναλυτικό άρθρο για το πως θα κάνεις Συναλλαγές με το PayPal .

Οσο για εταιρεία σου προτείνουμε την Nitrado που έχει τις καλύτερες τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)