Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rebel Galaxy

More
18 Sep 2015 15:44 #168897 by Γιώργος Λόλας

Rebel Galaxy
Sandbox Space Simulation από τους δημιουργούς των Torchlight και Diablo.

Η Double Damage Games αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC στις 20 Οκτωβρίου το Rebel Galaxy, ένα υποσχόμενο Space game που θα σας επιτρέπει να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι. Θα μπορείτε να γίνετε trader, πειρατής του διαστήματος ή και εξερευνητής του σύμπαντος. Θα σας επιτρέπει να αγοράσετε νέα διαστημόπλοια και να τα εξοπλίσετε όπως εσείς θέλετε με νέα όπλα και αμυντικά συστήματα. Θα υπάρχουν επίσης διάφορα factions και conversation system, με τις ενέργειές σας να έχουν αντίκτυπο στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Δείτε το τρέιλερ κυκλοφορίας για PC:

To Rebel Galaxy θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου για PC, ενώ αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε άγνωστη ημερομηνία για Xbox One και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2016 21:23 #175192 by Γιάννης Μοσχονάς
Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το Rebel Galaxy βεβαιωθείτε ότι έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση σας διότι το συγκεκριμένο video game θα λειτουργήσει σαν μαύρη τρύπα που καταβροχθίζει τις ώρες σας. Προσωπικά παθιάστηκα τόσο γρήγορα με τις αποστολές και τις αστρομαχίες του ώστε το μυαλό μου άρχισε να απασχολείται με νέες στρατηγικές πλουτισμού και ενδυνάμωσης του σκάφους μου ακόμα και όταν βρισκόμουν μακριά από τον υπολογιστή!

Ο γαλαξίας του Rebel Galaxy έχει το ιδανικό μέγεθος ώστε να μην γίνεται τόσο χαοτικός που δεν μπορεί να εξερευνηθεί και ταυτόχρονα να ενσωματώνει άφθονες ευκαιρίες καριέρας για τον συνεπή gamer. Πρώτη φορά συνάντησα σύστημα διαστημικής μάχης που ταυτίζεται απόλυτα με μια ναυμαχία και εντυπωσιάστηκα τρομερά όταν, θέτοντας τα οπλικά συστήματα του εκάστοτε σκάφους μου σε πλήρη λειτουργία, έβλεπα ένα τεράστιο αριθμό βολών να εξαπολύεται προς πάσα κατεύθυνση φωταγωγώντας το διάστημα. Τα επιμέρους χαρακτηριστικά του Rebel Galaxy το κάνουν ένα από τα εθιστικότερα video games των τελευταίων χρόνων.

More
13 Jan 2016 10:32 #175293 by Georgios Manolis
Replied by Georgios Manolis on topic Rebel Galaxy
Blood King
Τέτοια θέλω να ακούω.Έψαχνα ένα Space Sim σε αυτό περίπου το στυλ,οχι να χάνεις τη μπάλα όπως συμβαίνει στα περισσότερα.Σίγουρη αγορά ,μόνο που δεν ξέρω πότε ακριβώς γιατί έχω να πάρω κι άλλα παιχνίδια.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
13 Jan 2016 12:01 #175297 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ψήθηκα και εγώ, στην πρώτη ευκαιρία θα το πάρω. Τέτοια παιχνίδια λατρεύω, να κάθομαι με τις ώρες να εξερευνώ τον κόσμο του.

More