Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Daedalic Entertainment: Γενική συζήτηση

More
28 Aug 2015 17:11 - 27 Dec 2017 22:40 #168170 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Είναι η Daedalic Entertainment συνώνυμο της επιτυχίας;
Είμαι μεγάλος οπαδός τής Daedalic Entertainment και προσπαθώ να αγοράσω όλα τα παιχνίδια της. Και παρατήρησα και κάτι άλλο.

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια της έχουν πάρει πολύ θετικά reviews. Μόνο τα δύο παιχνίδια Blackguards δεν έχουν τόσο θετική αξιολόγηση, αλλά και πάλι, έχουν πάνω από 60% θετικά reviews. Ποια άλλη εταιρία, που έχει βγάλει τόσα πολλά παιχνίδια, έχει καταφέρει κάτι τέτοιο; Τα παιχνίδια της έχουν πρωτοτυπία, τρομερό σενάριο, ψαγμένους διαλόγους, δύσκολα puzzles, και έχουν πολλές φορές εξαιρετικά κωμικά στοιχεία. Από όσο θυμάμαι, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο bug, ενώ το Deponia είχε βγει και με ελληνικούς υπότιτλους. Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με την τελειότητα της Daedalic Entertainment;
Last edit: 27 Dec 2017 22:40 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Aug 2015 20:43 #168178 by Γιάννης Μοσχονάς
Έχω παίξει αρκετά games της Daedalic και τα παρουσίασα σε reviews. Όντως η ποιότητα των προϊόντων της είναι πολύ υψηλή και δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής ούτε στο ελάχιστο, επιφυλάσσομαι για τα blackguards με τα οποία σκοπεύω να ασχοληθώ σύντομα, που ξεφεύγουν από την κατηγορία των adventures, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα με απογοητεύσουν.

More
28 Aug 2015 20:45 #168179 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Τσέκαρέ τα τα Blackguards, γιατί και εγώ αναρωτιέμαι για αυτά, μιας και δεν τα έχω παίξει. Θα τσεκάρω τα reviews σου αμέσως τώρα. :D Μήπως έχεις τσεκάρει και το Anna's Quest;

More
29 Aug 2015 05:36 #168193 by Γιάννης Μοσχονάς
Δεν το έχω τσεκάρει ακόμα αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον χάρη στις περίεργες ιδιότητες της πρωταγωνίστριας και το σχέδιο είναι εξαιρετικό.