Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Q.U.B.E: Director's Cut

More
18 Aug 2015 18:11 - 18 Aug 2015 18:12 #167697 by Παντελής Δασκαλέλος

To Q.U.B.E: Director's Cut αποτελεί τη νέα βελτιωμένη έκδοση του Q.U.B.E, ενός Puzzle game που είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικά χρόνια στα PC εμφανώς επηρρεασμένο από την σειρά Portal της Valve. H νέα έκδοση διατίθεται εδώ και λίγους μήνες για PS4, Xbox One και PS3, ενώ αναμένεται να το δούμε στο Wii U εντός του τρέχοντος μηνές. Στο Q.U.B.E: Director's έχει προστεθεί σενάριο, το οποίο μάλιστα θα καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και να σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τέλος, ένα time-trial mode και γενικώς είναι μια προσεγμένη επανακυκλοφορία που αξίζει την προσοχή σας.
Last edit: 18 Aug 2015 18:12 by Παντελής Δασκαλέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Sep 2015 22:23 #168777 by Παντελής Δασκαλέλος
Για να είμαι ειλικρινείς τα Puzzle games ανεξαρτήτως ύφους βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις των προτιμήσεων μου. Εντούτοις, το τρέιλερ του Q.U.B.E: Director's Cut μου κέντρισε την περιέργεια και αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία. Το σημείο αναφοράς για τα Puzzle είναι αναμφισβήτητα η σειρά Portal και το Q.U.B.E είναι σαφώς επηρεασμένο από την δημιουργία της Valve, εντούτοις οι developers μεγαλούργησαν στο σεναριακό κομμάτι προσφέροντας μας μια πρωτότυπη ιστορία με αρκετές ίντριγκες και ανατροπές. Προσωπικά το συστήνω ανεπιφύλακτα στους φίλους του Portal και άλλων ανάλογων δημιουργιών. Με λίγα λόγια είναι μια από τις κορυφαίες indie κυκλοφορίες αυτού του καλοκαιριού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Q.U.B.E: Director's Cut διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.