Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ερώτηση σχετικά με κάρτες παιχνιδιών

More
11 Aug 2015 12:56 #167440 by Snow Fox
Καλημέρα,
Σήμερα προσπάθησα να αγοράσω κάρτα για το Final Fantasy 14 και όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν δυνατόν μιας και οι πληρωμές στο εξωτερικό δεν είναι εφικτές.
Κανένα από τα μαγαζιά δεν έχει κάρτες(Δυστυχώς δεν είναι World of Warcraft που έχουν Stock) και δεν βρήκα κανένα μαγαζί που να έχει κάρτα!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω:
1)Ξέρετε αν υπάρχει κάποια κάρτα ή εναλλακτικός τρόπος να βάλω τα λεφτά στο Steam και να πληρώσω μέσω αυτού?
2)Κάποιο άλλο Ελληνικό Site που να μπορώ να αγοράσω κάρτα για το παιχνίδι?
3)Εν γένει κάποιο άλλο τρόπο?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2015 14:08 #167441 by Πας Παρτού

SnowFox wrote: 3)Εν γένει κάποιο άλλο τρόπο?

bitcoin...

το bitcoin λειτουργεί ως μετρητό και δεν υπάρχει ούτε μπορεί να υπάρξει κανένας τεχνητός περιορισμός. Βέβαια υπάρχει το πρόβλημα πώς θα αγοράσεις bitcoin ειδικά τώρα που δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγές. Επίσης δεν το δέχονται οι περισσότεροι στις συναλλαγές. Για παράδειγμα το ίδιο το steam δεν το δέχεται στις συναλλαγές αλλά το δέχονται άλλοι όπως το humblebundle που εκεί θα το δεις στις επιλογές πληρωμής.

Οπότε σού είπα έναν άλλον τρόπο, αλλά...

More
11 Aug 2015 14:53 #167443 by Snow Fox
Θα το κοιτάξω για το Bitcoin Και σε ευχαριστώ αλλά νομιίζω το Final Fantasy δεν το δέχεται ούτε το G2A.
Από το Public Μου είπαν αρχίσανε να κάνουν παραγγελίες αλλά στο Site τους δεν δείχνουν να έχουν αποθέματα σύντομα.
Ελπίζω μέχρι την Δευτέρα που τελειώνει η Συνδρομή να το έχω λήξει το θέμα!

Αλλιώς με βλέπω να κάνω καριέρα στην Dota Μέχρι να βρεθεί μια λύση.

More
19 Aug 2015 01:01 #167725 by Μάνος Γρυπάρης
Για περισσότερα σχετικά με bitcoin μπορείς να δεις αυτό το forum topic .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)