Ωραίος Μάνο!

Tα δικά μου 2 αδικημένα could be- αριστουργήματα:
Tomb Raider: The Angel of Darkness Ps2
Εξαιρετική ατμόσφαιρα,σκοτεινή ιστορία γεμάτη μυστήριο,αληθοφανής σχεδίαση περιβάλλοντος,στοιχεία adventure για πρώτη φορά στη σειρά και μουσική για βραβείο.Δυστυχώς ο προβληματικός πλην όμως playable χειρισμός και οι αξιοσημείωτες προσθήκες stealth και hand to hand combat που όμως δεν λειτουργούσαν όσο σωστά θα έπρεπε.Όλα αυτά κράτησαν το παιχνίδι απ το να γίνει κάτι παραπάνω.
Πιστεύω ότι η Core Design χρειαζόταν 1 χρόνο ακόμα για να φτιάξει τα διάφορα ελαττώματα και να προσθέσει τα levels που κόπηκαν απ το παιχνίδι τα οποία θα έφταναν συνολικά τα 52 νομίζω,περισσότερα κι απ το The Last Revelation.Θα μιλούσαμε τότε για το καλύτερο και το μεγαλύτερο Tomb Raider ever!
Alone in The Dark: Inferno Ps3
Παίζοντας αυτό το παιχνίδι δε μπορώ να μη σκέφτομαι το πόσο κρίμα και πόσο έγκλημα είναι να μην το κατατάσσουν στα καλύτερα Survival Horror games.Κι αυτό γιατί είχε τα πάντα στο gameplay του για να γίνει ένα από τα καλύτερα στο είδος του.Καθημερινά πράγματα γίνονται γρίφοι και σε παροτρύνουν να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου.Ο τρόπος που "ελέγχει" ο παίχτης τη φωτιά και το πως εξαπλώνεται.Το "απίστευτο και πρωτότυπο" Inventory jacket που χωράει περιορισμένα πράγματα γιατί πολύ απλά..........είναι jacket.Η δυνατότητα να χρησιμοποιείς ένα αντικείμενο η όχημα σε δίφορους ρόλους.Ατμόσφαιρα,υπόθεση και μουσική και πάλι στα υπέρ.Οι λόγοι που ίσως έμεινε στην αφάνεια είναι και πάλι ο χειρισμός και τα animations που τη μια κινούνται ομαλά,την άλλη φαίνονται κάπως ψεύτικα.
Παίζω και τα 2 παιχνίδια μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να τα παίζω και να τα απολαμβάνω παρά τα προβλήματα τους,όμως στο μυαλό μου θα υπάρχει πάντα η σκέψη για το τι θα μπορούσαν να γίνουν.....