Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Looking for "city-building" game!

More
24 Jan 2015 21:20 #155925 by Vasilis Maverick
Hello, θέλω να μου δώσετε ιδέες για παιχνίδια στα οποία χτίζεις πόλεις ή κοινότητες, γενικά να χτίζεις δηλαδή.
Π.χ. μ'αρέσουν πολύ τα: Craft the world, Dungeons, Terraria, stronghold series, Anno series, the settlers, the guild 2 και κάμποσα ακόμα.
Δεν με πειράζει να είναι real time strategy όπως τα empire earth, civilization και comand & conquer.
Πείτε μου κανένα ψαγμένο σε περίπτωση που μου έχει ξεφύγει κανένα. Αν έχει και στοιχεία RPG ακόμα καλύτερα!

Σημείωση: Μην αρχίσετε τα 15χρονα και λέτε για minecraft και LOL (επειδή το LOL είναι πρώτη πρόταση σε όλες τις κατηγορίες, lol).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2015 23:49 #155931 by Rain
1 παιχνίδι που πραγματικά αγαπώ εγώ;
Creativerse.Ειναι σε Early access.Πραγματικά ωραίο παιχνίδι.Είναι τύπου Minecraft αλλά έχει και πολλά παραπάνω.Αξίζει το χρόνο σου.
Ενα απο τα Μεγάλα Plus ειναι το γεγονός οτι μπορείς να φτιάξεις Online server με ενα κουμπί στην κυριολεξία.Απλα βάζεις ονομα Server,Pass Και τσουπ δικός σου απολύτως δωρέαν.Τώρα το Capacity των server δεν το θυμάμαι αλλά εχω δει και με 30 άτομα.
store.steampowered.com/app/280790/

More
25 Jan 2015 01:35 #155934 by Vasilis Maverick
Ναι το ξέρω το παιχνίδι αλλά κάτι μέσα μου με απαγορεύει να δώσω 20€ χωρίς να το δοκιμάσω πρώτα.
Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω την τακτική early access paying. Θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο!

More
27 Jan 2015 16:30 #156024 by Rain
Συμφωνώ μαζί σου για το Early Access payment ειδικά σε παιχνίδια που θα είναι Free to Play(πχ The Re-population 35 Euro?Really?)αλλά για αυτό το παιχνίδι πραγματικά είμαι ευχαριστημένος.
Απο εκεί και πέρα ειναι δική σου προσωπική επιλογή.
Πάντως το παιχνίδι αξίζει.
Το Craft the world ειναι ωραίο?

More
27 Jan 2015 17:44 #156027 by Νικολής Ασημάκης
Dwarf Fortress, αν και θέλει αρκετή αφοσίωση για να φτιάξεις κάτι καλό, αλλά και για να καταλάβεις πως παίζεται.
Majesty, αν και δεν είναι ο κύριος ρόλος του να φτιάξεις πόλη, αλλά να κάνεις αποστολές, επειδή έβαλες μέσα στη λίστα RTS, αξίζει και αυτό, την έβρισκα να παίζω παρ'όλο που είχα κερδίσει ώστε να φτιάχνω/αναπτύσω πόλη.
Προφανώς τη σειρά Tropico.

More
28 Jan 2015 00:14 #156046 by Anastasios Vozatzidis
Starbound παρομοιο με το Τerraria!

More
28 Jan 2015 02:09 #156050 by Vasilis Maverick
Ναι και το Majesty είναι ωραίο. Το Dwarf fortress θυμίζει λίγο δεκαετία '80 και παρόλο που είμαι old school gamer προτιμώ παιχνίδια έστω με στοιχειώδη γραφικά. Όσο για το Creativerse θα το πάρω όταν το βρώ σε προσφορά (όπως κάνω πάντα). Το Craft the World προσωπικά μου αρέσει πολύ αλλά το βαριέσαι γρήγορα καθώς έχει μόνο 3 κόσμους!
Και το prison Architect βρήκα επίσης ωραίο.
Καθώς έψαχνα πληροφορίες για το Dwarf fortress βρήκα αυτό το βίντεο που ίσως σας ενδιαφέρει:

More
28 Jan 2015 02:25 #156051 by Νικολής Ασημάκης
Τα Tropico τα ξέρεις/έχεις υπόψην σου; Γιατί μίλησες μόνο για τα άλλα δυο που πρότεινα.

More
28 Jan 2015 03:28 #156053 by Vasilis Maverick
Ναι, σε ξέχασα!
Το tropico το είχα παίξει λίγο στην αρχή αλλά δεν μου έκανε "κλικ". Αλλά μιας και το ανέφερες θα του ρίξω μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά!

More
28 Jan 2015 15:01 #156065 by Νικολής Ασημάκης
To Tropico είναι ακριβώς αυτό που θες. Φτιάχνεις μια πόλη με υποδομές, με νόμους κλπ με τα πάντα.