Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Games από την Digital Element

More
10 Jan 2015 16:28 - 10 Jan 2015 17:01 #155412 by Αλέξανδρος Μουζακίδης
Γεια σας, είμαι game developer και θα ήθελα να παρουσιάσω τα mobile games που έχω φτιάξει τα τελευταία 2 χρόνια.
¨Ολα τα games και apps που έχω στο google play μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ
google play
και στο IOS
IOS
Στο google play όλα τα games έχουν free έκδοση με διαφυμήσεις, στο IOS οι free εκδόσεις δεν έχουν ούτε διαφημίσεις.

Γενικώς τα games είχαν αρκετά καλή αποδοχή και κατάφερα πρόσφατα να ξεπεράσω το 1000000 downloads. Θα ήθελα να κάνω ειδική αναφορά σε μερικά games

1o Space Intruders για android (google play και amazon store)
Είναι ένα top down retro space shooter που είχε και την μεγαλύτερη εμπορική απήχηση με περισσότερα από 700000 downloads. Σύντομα θα υπάρχει sequel με περισσότερο ενδιαφέρον
]

Google Play

2ο Smash The Goblins
Είναι ένα 3D puzzle/siege game που πρέπει να καταστρέψεις κάστρα με goblins.
Στο game πρέπει να βρεις που και πως να χτυπήσεις σωστά τα κάστρα ώστε να πετάξεις κάτω τα goblins με όσο το δυνατό λιγότερες βολές και χωρίς να χτυπήσεις την πριγκήπησα που έχουν αιχμαλοτήσει σε κάποιες πίστες. H free έκδοση για android έχει 75 levels και η paid δεν έχει διαφημίσεις. Η free έκδοση για IOS έχει 25 levels και δεν έχει διαφημίσεις ενώ η paid έχει και τα 75

https://lh3.ggpht.com/G_EBdGnPYOZ1Je4qdoUlcnxd47FVdi3D3S7h_8Xn3U3AGqouCTbpEINIpQueYGxkig=h900
Google Play
IOS

3ο Star Ball Galaxy
Είναι το παιχνίδι που έφτιαξα πιο πρόσφατα, πριν 1.5 μήνα περίπου και υπάρχει για IOS και Android. Προς το παρόν στο IOS δεν έχει ανέβει ακόμα η free έκδοση αλλά θα βγει σε λίγες μέρες. Είναι ένα 3d marble games με κάποια έξτρα στοιχεία platform και pazzle. Δηλαδή εκτός από το να προσέχεις να μη πέσεις στο κενό, που γίνεται στα περισσότερα platform games, πρέπει να συγκεντρώσεις αστεράκια για να ανοίξεις την έξοδο από το stage, υπάρχουν εχθροί που σε κυνηγούν να σε πιάσουν και υπάρχουν πόρτες που πρέπει να βρεις κλειδιά για να ανοίξεις πόρτες ώστε να συνεχίσεις.

IOS
Google Play

Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν ports για windows phone, windows 8 και περισσότερες στο IOS ενώ ετοιμάζονται και δύο νέα mobile games. Ένας turn based war game και ένα dungeon crawler

Η σελίδα μου στο fb είναι αυτή
Digital Element στο facebook
και υπάρχει και ένα blog με πληροφορίες για τα games και apps
Digital Element στο blogspot

Στο πρόγραμμα είναι και κανονική ιστοσελίδα αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ο χρόνος. Ελπίζω μέσα στο 2015 να γίνει και αυτό. Ξεκίνησα να φτιάχνω mini games για χόμπι πριν από 12 χρόνια και τα games στα mobiles έγιναν από αυτό το χόμπι αλλά πλέον πήρε διάσταση το θέμα και σύντομα θα υπάρχουν πιο μεγάλες προσωπικές παραγωγές

Επίσης θα ήθελα να πω ότι παίζω αρκετά Street Fighter οπότε όποιος θέλει ας με κάνει φίλο στο steam να παίξουμε κανένα ματσάκι. Το IS μου είναι TheGDeveloper
Steam Profile
Το κανάλι μου στο youtube που έχω trailer από game/apps μου και μερικά longplays είναι αυτό
youtube
καλή, δημιουργική και γεμάτη εκπλήξεις χρονιά σε όλους και αν σας αρέσει κάτι από όσα έχω φτιάξει παρακαλώ κάντε share σε fb/twitter/youtube/blogs και ότι χρησιμοποιείτε
Last edit: 10 Jan 2015 17:01 by Αλέξανδρος Μουζακίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.