Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tony Hawk's Pro Skater 5

More
10 Nov 2014 12:56 - 31 Jan 2017 21:26 #151906 by Μάνος Γρυπάρης

Ο βετεράνος του skate επιστρέφει.

Μετά την ανακοίνωση του Shred Session, το οποίο αναβλήθηκε για τα smartphones, η σειρά Tony Hawk επιστρέφει τελικά στις κονσόλες.

Ο Tony Hawk θα συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με την Activision για τη συνέχιση της σειράς για τις κονσόλες αλλά και τα κινητά, όπως δήλωσε ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, ενθουσιάζοντας εκ νέου τους fans του. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η αναφορά του στα κινητά είναι για το Shred Session ή για κάποιο άλλο Tony Hawk.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις ειδήσεις του GameWorld για τη σειρά Tony Hawk.

Το νέο Tony Hawk αναμένεται το 2015, πιθανότατα για PS4 και Xbox One.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 31 Jan 2017 21:26 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Nov 2014 11:28 #151970 by Δημήτρης Λυμπερίδης
ελπίζουμε να μην είναι τόσο κακό όσο το Ride...

More
16 Feb 2015 22:23 - 16 Feb 2015 22:30 #156856 by Πιέρρος Φουστέρης
Ο ίδιος ο Tony Hawk, μέσω του Twitter, επιβεβαίωσε την είδηση για το νέο παιχνίδι, ονόματι Pro Skater 2. Μπορείτε να μπείτε στη σχετική είδηση και να δείτε τα "ποιηματάκια" του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , μέσω των οποίων έκανε γνωστή την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 16 Feb 2015 22:30 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
11 Jul 2015 14:13 - 11 Jul 2015 14:17 #164707 by G
Replied by G on topic Νέο Tony Hawk (2015)
Γνωρίζει κανείς αν θα κυκλοφορήσει και σε pc?
Αν και είμαι φάν απ'το 1ο όταν είχε πρωτοβγεί, ας ελπίσουμε να έχει αλλάξει λίγο στον χειρισμό στο πιό ρεαλιστικό όπως έγινε με την σειρά Skate.

*Edit: πφφ τώρα είδα το τρέιλερ του, πάλι η ίδια φιλοσοφία με 500.000 combos και μηδέν ρεαλισμός.. :angry:
Last edit: 11 Jul 2015 14:17 by G.

More
11 Jul 2015 14:26 #164713 by Πιέρρος Φουστέρης
Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε για τις κονσόλες της προηγούμενης και της τωρινής γενιάς, φίλε Rasmo. Αν ανακοινωθεί και για PC, θα το δεις στην σχετική είδηση .

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
11 Jul 2015 14:39 #164720 by G
Thank you Douzos, θα το έχω υπ'όψιν. :)

More
17 Aug 2015 13:59 #167652 by G
Δεν ξέρω αν έχει μπεί κάπου αλλού.
Footage of New Art Style - IGN Live στην Gamescom 2015 .
Πάλι τα ίδια και τα ίδια ρε Τony Hawk... κρίμα.. το Skate δε θα το φτάσετε ποτέ..

More
17 Aug 2015 17:03 #167658 by Tony
Replied by Tony on topic Νέο Tony Hawk (2015)
Με το tony hawk δεν εχω ασχοληθει ποτε αφου ποτε δεν ειχα καποιο εβδιαφερον για το skateboard.Ωστοσο,το μοναδικο skateboard παιχνιδι που επαιξα μου αρεσε παρα πολυ.Συγκεκριμενα ειναι το olioli .Εχουν καμια σχεση αυτα τα 2(olioli με tony hawk)??

More
17 Aug 2015 17:33 #167661 by G
Πρώτη φορά το ακουώ το olioli που λες. Δεν νομίζω ότι έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.
Εγώ ασχολιόμουν φανατικά με το Tony Hawk απο το 1ο λόγω του ότι έκανα και skate. Πάντως απότι βλέπω τα ίδια και τα ίδια θα είναι το καινούριο. Άμα θές να καταπιαστείς με το άθλημα ηλεκτρονικά, σου προτείνω την σειρά Skate -άν δεν κάνω λάθος έχουν βγάλει 3-. Είναι πολύ πιό πιστά στο πως κάνεις skate, στην πραγματικότητα και όλη την φιλοσοφία του στα κόλπα και στον χειρισμό. Είναι δύσκολο, στην αρχή βέβαια, αλλά το βρίσκεις. Το tony hawk είναι πιο φλού σε αυτό το θέμα(την απόδοση του ρεαλισμού), με υπερβολικά πολλά combos, ψηλά και μεγάλα άλματα, κτλπ.

More
11 Sep 2015 09:46 #168657 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Δείτε τα Playstation exclusive character heads του Tony Hawk's Pro Skater 5

Aναμένονται character heads και για το Xbox.