Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καλυτερα games της προηγουμενης γενιας!

More
26 Oct 2014 00:25 #150864 by Ευριπιδης Καινουργιος
Καλησπέρα παιδια! Επειδη στην προηγουμενη γενια εμεινα λιγο πισω, θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας για τα καλυτερα παιχνιδια της! Ευχαριστω!

I died. Good thing I have 2 more lives.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Oct 2014 02:08 #150868 by Νικολής Ασημάκης
Επειδή είναι πολύ ευρύ αυτό που ρωτάς και σίγουρα θα ειπωθούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ τίτλοι, δεν λες πιο συγκεκριμένα κάποια είδη παιχνιδιών που γουστάρεις; Έτσι θα υπάρξουν πιο στοχοποιημένες προτάσεις.

More
26 Oct 2014 02:32 #150870 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Αν εννοείς τη γενιά του PS2, GTA San Andreas δαγκωτό.
Αν εννοείς τη γενιά των PS3/Xbox 360 τότε θα ψήφιζα κάτι ανάμεσα στα GTA V,The Last of us ή Bioshock Infinite.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
26 Oct 2014 08:50 #150879 by Donnie Darko
Για την γενιά στο PS1 είναι τα εξής: Tomb Raider,Crash Bandicoot,Spyro το δεινοσαυράκι και φυσικά Silent Hill αλλά και SONIC :whistle: :evil:
Για την γενιά στο PS2 είναι τα εξής:Resitend Evil PES όλα όσα βγήκαν για το PS2 αλλά και το Fifa B)
Για την γενιά στο PS3 είναι τα εξής:GTA IV,GTA V,Last Of Us,¨ολο το Resitend Evil αλλά και η τριλογία του Tomb raider :P :P
Για την γενιά παλιές κονσόλες από Nintendo για μένα πάντα μου άρεσαν τα PoKeMon και όλα τα παιχνίδια του Super Mario B)
όλα αυτά είναι κατά την γνώμη μου άξια παιχνίδια και χαίρομαι που τα πρόλαβα :cheer: :cheer:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
26 Oct 2014 15:58 #150929 by Ευριπιδης Καινουργιος
Εννοω την γενια Xbox 360- PS3- Wii... Ευχαριστω για τις προτασεις σας αν και τα περισσοτερα τα εχω παιξει!

I died. Good thing I have 2 more lives.