Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι είναι τελικα τα casual games

More
14 Sep 2014 14:21 #149510 by Bill
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι τα casual games; εχω μπερδευτεί :blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Sep 2014 15:29 #149512 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Casual Games είναι τα παιχνίδια τα οποία δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερα skill για να τα παίξεις,ούτε να αφιερώσεις πολύ χρόνο πάνω σε αυτά.Είναι παιχνίδια με πολύ απλό χειρισμό και έχουν στόχο κυρίως να περάσει ευχάριστα την ώρα του ακόμα και άτομο το οποίο δεν ασχολείται καθόλου με το gaming.Χαρακτηριστικά παραδείγματα των Casual Games είναι το Pac-Man,το Tetris,παιχνίδια στα οποία παίζεις σκάκι,χαρτιά,φλιπεράκια,ενώ παράλληλα, casual games θα μπορούσαν να αποτελέσουν κάποια παιχνίδια του facebook όπως το FarmVille.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!
The following user(s) said Thank You: Bill

More
14 Sep 2014 15:35 - 14 Sep 2014 15:37 #149513 by Bill
Σε ευχαριστώ πολύ.

Παιχνίδια στα οποία κάνεις αποστολές, συνεργασίες, προσπαθείς να νικήσεις αντιπάλους κ.λ.π, δεν νομίζω να ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, σωστά; Π.χ το ikariam
Last edit: 14 Sep 2014 15:37 by Bill.

More
14 Sep 2014 15:56 #149514 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Υπάρχουν κάποια browser games τα οποία μπορούν να μπουν στην κατηγορία casual,αλλά είναι κυρίως mmo browser games όπως πχ τα Gladiatus,Bitefight,Battleknight και τέτοια.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!