Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lore-Story στα Games

More
22 Aug 2014 12:21 #148127 by Ξανθάκος Πέτρος
Ελπίζοντας να μην είναι repost θα μπω στην διαδικασία να ανοίξω κουβεντούλα για lore πάνω στα αγαπημένα μας games, μεγαλωμένος στο σύμπαν του Warcraft και έχοντας παίξει τόσο τα RTS όσο και το πασίγνωστο MMO άρχισα σιγά-σιγά να καταλαβαίνω πως απολαμβάνω αρκετά το franchise όχι μόνο για το gameplay αλλά και για την ιστορία πίσω από του πραγματικά αμέτρητους χαρακτήρες. Άρχισα να διαβάζω σε διάφορες σελίδες την ιστορία όσων περισσότερων μπορούσα ξεκίνησα να διαβάζω τα βιβλία και να βλέπω βιντεάκια στο youtube που με έκαναν όλο και περισσότερο πιο λάτρη της σειράς, από τότε κάθε patch για εμένα δεν ξεκλειδώνει μόνο μερικά raid,quest και περιοχές, δίνουν μια συνέχεια στην ιστορία και μου δίνουν κίνητρα να θέλω να σκοτώσω με πιο πολύ "πάθος" το επόμενο raid boss. Ύστερα από συζήτηση τόσο με φίλους "μπλεγμένους" στο wow όσο και με άλλους χάρηκα όταν έμαθα πως δεν ήμουν μόνο εγώ αυτός που ασχολούνταν με αυτά, ο κολλητός μου έχει χαλάσει και αυτός πολλές ώρες πάνω από το lore της σειράς The Elder Scrolls και αναρωτιέμαι εσείς ασχολείστε καθόλου με όλα αυτά στα games που παίζετε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2014 12:41 #148133 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Εννοείται, για μένα από την μία πλευρά ισχύει ότι όταν παίζεις το game πρέπει να μπείς στο πετσί της ιστορίας για να αντιληφθείς το μεγαλείο του ίδιου του game, αλλιώς παίζεις απλά για να παίζεις (που και αυτό είναι σημαντικό γιατί απλά θες να ξεσκάσεις βρε αδερφέ μου!!) και να περνά η ώρα σου, εγώ πραγματικά χάνομαι στον κόσμο του The Witcher, ειδικά όταν έπεξα πρώτη φορά το πρώτο της σειράς αλλά και το Dragon Age Origins, ακολουθούσα και συναισθηματικά τους χαρακτήρες και τις αλλαγές στο κόσμο γύρω τους και εκεί κρύβεται η μαγεία του gaming για μένα, γιατί προσωπικά τουλάχιστον παίζω games επειδή μπορώ να κάνω πράγματα που δεν μπορώ στην πραγματικότητα όπως να είμαι ιππότης να σφάζω τέρατα και να το παίζω ήρωας όπως αυτοί των DC και Marvel κατά κάποιο τρόπο. Και ο τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι το καλοστημένο lore και η εξέλιξη των πραγμάτων στο κόσμο του κάθε game ώστε να νομίζεις πως κατά κάποιο τρόπο είναι αληθινά τα όσα συμβαίνουν

Please Log in or Create an account to join the conversation.