Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Amnesia-Outlast Αγγλική γλώσσα

More
24 May 2014 01:03 #144976 by wavee
Καλησπέρα. Δεν παίζω καθόλου adventure διότι δεν ξέρω Αγγλικά. Όμως το πρώτο Amnesia και το Outlast έχω δει ότι ανήκουν στην κατηγορία action/adventure. Θα δυσκολευτώ πολύ αν τα παίξω την στιγμή που δεν ξέρω αγγλικά? Επίσης ποιο από τα δυο είναι λιγότερο adventure? Τουλάχιστον να μην έχει πολύ ψάξιμο, να διαβάζω γράμματα κλπ. Να βρίσκω εύκολα που πρέπει να πάω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2014 13:35 #144995 by Sotiris Greece
Και τα 2 adventure είναι αλλά και horror. Αν κολλήσεις σε κάποιο σημείο υπάρχουν και walkthroughs κάνοντας κλικ εδώ . Τώρα στο θέμα των αγγλικών ενεργοποιείς του υπότιτλους από τα options του παιχνιδιού έτσι ώστε να καταλάβεις στο περίπου τι λένε οι διάλογοι.

More
24 May 2014 14:20 #145003 by Δημήτρης Κάτσης
Αμά δεν θέλεις ψάξιμο να λύσεις γρίφους και τα σχετικά τότε σου προτείνω το outlast! Ίσως χαθείς μια δυο φορές και δεν βρίσκεις το που πρέπει να πας αλλά δεν έχει να κάνει σχέση με γρίφους αυτό! Τώρα για το story παίξε με υπότιτλους και να θυμάσαι το εξής! Ο Καλύτερος δάσκαλος αγγλικών είναι τα games!

More
24 May 2014 17:52 #145016 by wavee
Τους υπότιτλους τους ενεργοποιώ σε όλα τα παιχνίδια αλλά το ίδιο είναι αφού δεν ξέρω αγγλικά.

Δηλαδή στο amnesia για να λύσω έναν γρίφο ή τελος πάντων για να ξέρω τι πρέπει να κάνω πρέπει να ξέρω αγγλικά ε?

More
25 May 2014 00:38 #145038 by Sotiris Greece
Οι περισσότεροι λίγο πολύ από τα παιχνίδια μάθαμε τα αγγλικά. Αν κολλήσεις κάπου τσεκάρεις τα walkthroughs (τους οδηγούς δηλαδή που σε καθοδηγούν που πρέπει να πας και τι να κάνεις).