Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

SD games σε HD τηλεοράσεις

More
01 Jul 2012 02:20 #109809 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να ξεθάψω τις παλιές μου κονσόλες και να τις συνδέσω στην ΗD τηλεόρασή μου. Πριν από μερικές ήμερες βρήκα το God Hand + Okami σε ένα μαγαζί και τα αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το PS2 του αδερφού μου.

Λέω να στήσω το δικό μου PS2 για να μην έχω τον μικρό να με πρήζει, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα, μιας και έχω ακούσει ότι τα SD παιχνίδια δείχνουν πολύ αλλοιωμένα στις HD τηλεοράσεις. Προσωπικά δεν έχω πολύ πείρα (έχω παίξει μόνο κάποια PS1 games που κατέβασα από το PSN), οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό.

Γνωρίζετε τίποτα πάνω στο θέμα ; Αξίζει τον κόπο να ξανά συνδέσω το παλιό μου PS2 ή θα απογοητευτώ απ' τα χάλια γραφικά;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jul 2012 02:36 #109810 by Βασίλης Βασιλός
Πιστεύω πως δεν έχει να κάνει τόσο με την τηλεόραση όσο με το μυαλό. Αυτό που έχεις συνηθίσει πλέον θα είναι πάντα καλύτερο από κάτι πιο παλιό. Όπως και να έχει, το πρώτο διάστημα που είχα πάρει το PS3 έπαιζα ακόμα κάποια αγαπημένα παιχνίδια του PS2 (πάνω σε μια 23" HD TV) και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά. Πιθανότατα σε μεγαλύτερες ίντσες το παιχνίδι να παρουσιάζει μικροπροβλήματα.

More
01 Jul 2012 11:33 #109813 by eliminator
Παιχνίδια του PS2 σε HD τηλεοραση απο 32 ιντσες και πανω είναι πολυ αλλοιωμένα, το έχω δοκιμάσει για αυτο σου λεω. Ενταξει ομως καντο αμα θες, θα συνηθησεις τα γραφικά πιστευω και θα σου φαινονται οκ μετα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το PS2 έχει ασυμβατοτητα στα 200hz και αργούν να φτάσουν οι εντολες με αποτελεσμα να μη μπορεις να παιξεις.

More
01 Jul 2012 14:49 #109818 by Ανδρέας Γρυπάρης
ότι είπε ο eliminator, και συμπληρώνω, αν θες το καλύτερο για SD (Digea DVB-T/PS2/PS/N64 και πίσω) τότε μονόδρομος είναι μια CRT τηλεόραση. Ψάξε αγγελίες, έχει άπειρες, καλύτερη εικόνα από CRT δεν θα βρεις, εγγυημένα.

More
01 Jul 2012 19:41 #109837 by Παναγιώτης Σεντουκάς

TensaZangetsu wrote: Πιστεύω πως δεν έχει να κάνει τόσο με την τηλεόραση όσο με το μυαλό. Αυτό που έχεις συνηθίσει πλέον θα είναι πάντα καλύτερο από κάτι πιο παλιό. Όπως και να έχει, το πρώτο διάστημα που είχα πάρει το PS3 έπαιζα ακόμα κάποια αγαπημένα παιχνίδια του PS2 (πάνω σε μια 23" HD TV) και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά. Πιθανότατα σε μεγαλύτερες ίντσες το παιχνίδι να παρουσιάζει μικροπροβλήματα.

Μπα μην το λες, δεν είναι και τόσο χάλια τα πράγματα. Πέρα απο το φρικάρισμα στην πρώτη πίστα στο Okami ( η οποία είναι ελεεινά θολή για κάποιο λόγο) το υπόλοιπο δείχνει αρκετά καλό. Βέβαια οι εκδόσεις για wii και PSN έχουν μεγάλη διαφορά. αλλά καλή είναι και του PS2.

eliminator wrote: Παιχνίδια του PS2 σε HD τηλεοραση απο 32 ιντσες και πανω είναι πολυ αλλοιωμένα, το έχω δοκιμάσει για αυτο σου λεω. Ενταξει ομως καντο αμα θες, θα συνηθησεις τα γραφικά πιστευω και θα σου φαινονται οκ μετα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το PS2 έχει ασυμβατοτητα στα 200hz και αργούν να φτάσουν οι εντολες με αποτελεσμα να μη μπορεις να παιξεις.

Εντάξει, η δικιά μου είναι κάτω απο 32", νομίζω 26". Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα οπότε.

Ευχαριστά παιδιά :)

More
19 Mar 2015 14:06 #158240 by Omnibot
Για κάποιο λόγο το PS2 ακόμα και με component απογοητεύει στις HD τηλεοράσεις. Σε CRT απολαμβάνεις όλο το μεγαλείο του!
PS:Για κάποιο λόγο το Dreamcast μέσω scart σύνδεση δείχνει σαν να μη πέρασε μια μέρα από πάνω του! Μπράβο στη SEGA!