TensaZangetsu wrote: Πιστεύω πως δεν έχει να κάνει τόσο με την τηλεόραση όσο με το μυαλό. Αυτό που έχεις συνηθίσει πλέον θα είναι πάντα καλύτερο από κάτι πιο παλιό. Όπως και να έχει, το πρώτο διάστημα που είχα πάρει το PS3 έπαιζα ακόμα κάποια αγαπημένα παιχνίδια του PS2 (πάνω σε μια 23" HD TV) και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά. Πιθανότατα σε μεγαλύτερες ίντσες το παιχνίδι να παρουσιάζει μικροπροβλήματα.
Μπα μην το λες, δεν είναι και τόσο χάλια τα πράγματα. Πέρα απο το φρικάρισμα στην πρώτη πίστα στο Okami ( η οποία είναι ελεεινά θολή για κάποιο λόγο) το υπόλοιπο δείχνει αρκετά καλό. Βέβαια οι εκδόσεις για wii και PSN έχουν μεγάλη διαφορά. αλλά καλή είναι και του PS2.
eliminator wrote: Παιχνίδια του PS2 σε HD τηλεοραση απο 32 ιντσες και πανω είναι πολυ αλλοιωμένα, το έχω δοκιμάσει για αυτο σου λεω. Ενταξει ομως καντο αμα θες, θα συνηθησεις τα γραφικά πιστευω και θα σου φαινονται οκ μετα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το PS2 έχει ασυμβατοτητα στα 200hz και αργούν να φτάσουν οι εντολες με αποτελεσμα να μη μπορεις να παιξεις.
Εντάξει, η δικιά μου είναι κάτω απο 32", νομίζω 26". Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα οπότε.
Ευχαριστά παιδιά