Αμάν...πολλά ερωτήματα με την μία πέσαν!
Ας τα πάρω με την σειρά...
darkology: Μιλάς για κάποιο expansion pack από Sims ή γενικά άλλο game? Αν πρόκειται γι άλλο game...θα τιμήσω κάποιο review του (αν υπάρχει-που θα υπάρχει δηλαδή).
PASaris:...σε σκίσω! Bayern ueber alles λέμε...και επειδή ζω εδώ πλέον είμαι και ΠΑΝΑΘΑ! Αντε μη με φορτώνεις!
headless: Απλά σου βγάζω το καπέλο φίλε. Αρρώστια τρελή με την ομάδα που πρωτοπήγα να δω στο γήπεδο σε ηλικία 5 χρ. Δε θα μπορούσα και να μη την παίρνω στο FM.
Mano: Χαίρομαι που το διευκρίνησες μια και με έχουν μπερδέψει πολλές φορές με την άλλη Κάτια. Κάτια και Πανάθα κι εγώ, αλλά τηλ δεν έχω πάρει ποτέ και σε κανέναν σταθμό. :cool:
sanmartean: Μια και είμαι άνεργη και 25+ και με ρωτάς που μένω...παίζει τίποτα σε ΑΘήνα μεριά να βγάλω κανένα μεροκάματο η έρημη?
Shankly: Να υποθέσω είσαι το λυγούρι Νο1 στην συγκεκριμένη περίπτωση? Χαχαχαχα
MikeRibo10: Όχι δεν είμαι Γιαννιώτισσα...αλλά λόγω πολλών φίλων απο εκεί, μου έχουν κολλήσει και το μικρόβιο του ΠΑΣ, εξού και η μεγάλη μου συμπάθεια ως προς τους οπαδούς και την ομάδα. Όσο για την ηλικία είπαμε....25+. Είμαι νιάτο ακόμα!
Sir_A_K: Ντρέπομαι να βγαίνω στον αέρα γιατί εκνευρίζομαι εύκολα και μου βγαίνουν πολλά μπινελίκια που δεν αρμόζουν σε μια καθωσπρέπει δεσποινίδα (γκουχ) όπως εγώ!