Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έναρξη λειτουργίας του site

More
31 Aug 2007 01:01 - 19 Apr 2008 22:15 #36705 by Μάνος Γρυπάρης
Games Radio OVER

Κι έφτασε ο καιρός να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία 2 χρόνια στον Games Radio!

Μετά από αυτό, αν έχετε ακόμη απορίες μπορείτε να τις δημοσιεύσετε σε αυτό το topic.

Ελπίζω να σας κάλυψα.  :roll:[align=center]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 19 Apr 2008 22:15 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2007 01:19 #36706 by Νίκος Θεοδωρής
Πραγματικά τα είπες έεεεεεεεξω απ'τα δόντια.. 8O
Ζητείται ελπίς..

More
31 Aug 2007 01:43 #36710 by Νικολής Ασημάκης
Μάνο, οι διαφημίσεις που κάνατε στο σταθμό είναι οι χορηγοί ή κάνω λάθος; (συγχωρέστε με για την άγνοιά μου)

More
31 Aug 2007 07:44 #36718 by Χρήστος Αρχοντάκης
Διαβασα το αρθρο και εμεινα ψιλοαφωνος.Πριν 1 μηνα ειχα ρωτησει τον Αντωνη γιατι ο σταθμος δεν ειχε βγει στον αερα και μπορω να πω οτι τον ειχα ψιλοοπιεσει να μου πει,αν και που δεν εβγαλε λεξη και νομιζω καλως επραξε.Περιμενα πως και πως μια εξηγηση γιατι ο σταθμος δεν εβγαινε τοσο καιρο στον αερα και να που ηρθε.Ειμαι πολυ δυσαρεστημενος για τα παραπανω γεγονοτα γιατι ειμαι και εγω ενα κομματι αυτου του ολου εγχειρηματος που λεγεται Gamesradio, το οποιο ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια απο πολλα ατομα που κανουν το καλυτερο.Μακαρι να βρεθει καποιος λογικος επιχειρηματιας και να στεγασει τον σταθμο τον οποιο τον εχουμε μεγαλη αναγκη για την ενημερωση μας.

More
31 Aug 2007 11:13 #36719 by Μάνος Γρυπάρης

Nikolis\ wrote: Μάνο, οι διαφημίσεις που κάνατε στο σταθμό είναι οι χορηγοί ή κάνω λάθος; (συγχωρέστε με για την άγνοιά μου)

Οι διαφημίσεις εταιρειών είναι οι χορηγοί. Οι διαφημίσεις άλλου είδους όπως π.χ. events, δεν σημαίνει πάντοτε ότι φέρνουν χρήματα στο σταθμό. Όταν ακούτε "Χορηγός επικοινωνίας" τότε σημαίνει ανταλλακτική διαφήμιση μεταξύ του σταθμού και της αντίστοιχης έκθεσης.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Sep 2007 18:31 #36780 by a Guest
Το βασικό πρόβλημα με το internetiko μοντέλο είναι η έλλειψη αρκετά πλατιάς διείσδυσης στην Ελληνική αγορά και φοβάμαι ότι δύσκολα θα μπορέσετε να βρείτε κάποιον χορηγό. Καλή τύχη πάντως.

More
01 Sep 2007 20:28 #36783 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν μιλάμε χορηγό. Μιλάμε για εταιρεία-συνεργάτη (όπως είχε γίνει με τα Bits&Bytes).
Οι 2-3 χορηγοί που είχαμε κατά καιρούς δυστυχώς δεν φτάνουν για να καλύψουν τα έξοδα ενός ραδιοφωνικού σταθμού, έστω κι αν αυτός είναι Online (αντίθετα έστω ένας χορηγός φτάνει για να καλύψει τα έξοδα ενός site). Η τουλάχιστον αν θέλεις ενός online ραδιοφωνικού σταθμού επαγγελματικών προδιαγραφών. Γιατί αν είναι να συνδεόμαστε ο καθένας από το σπίτι του, να μην έχουμε τηλεφωνική γραμμή για τους ακροατές ή να στήσουμε σε ένα δωματιάκι τα μικρόφωνα και την κονσόλα μας και να πουμε ότι κάνουμε ραδιόφωνο τότε έτσι δεν γίνεται δουλειά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Sep 2007 22:45 #36786 by Νικολής Ασημάκης
Όταν λες εταιρία-συνεργάτη σαν τα Bits & Bytes, εννοείς να είστε πάλι σε κανένα υπόγειο όπως πριν ή να πάρετε χρηματοδότηση για να βρείτε έναν άλλο χώρο;

More
02 Sep 2007 02:44 #36800 by Μάνος Γρυπάρης

Nikolis\ wrote: Όταν λες εταιρία-συνεργάτη σαν τα Bits & Bytes, εννοείς να είστε πάλι σε κανένα υπόγειο όπως πριν ή να πάρετε χρηματοδότηση για να βρείτε έναν άλλο χώρο;

Εννοώ κανονικό συνεργάτη. Το υπόγειο δεν θα μας χάλαγε αν είχε σωστό εξαερισμό για να αναπνέουμε σαν άνθρωποι και σωστή ηχομόνωση. Έλειπε η μόνωση από έναν τοίχο (σε αυτόν που υποτίθεται ότι δεν ήταν κανείς από πίσω, άρα μικρό το κακό), από τις πόρτες (θες 250-300 ευρώ στην ξεφτίλα για ηχομονωμένη πόρτα κι από το πάτωμα.

Για να μην πω το κορυφαίο. Ότι όταν έβρεχε πλημμύριζε το -2 στα Bits&Bytes Ακαδημίας. Δεν το έχετε ακούσει? Έσταζε σαν βρύση (κανονικά) κι είχανε καβατζώσει έναν κάδο σκουπιδιών ώστε το νερό να στάζει μέσα του σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Μετά όταν γέμιζε κάθε φορά η μαύρη σακούλα την αδειάζανε έξω!  :lol: Εκτός απ' αυτό, υπήρχε διαρροή μέχρι και στον προθάλαμο σε 5 σημεία (έσταζαν σαν βρύση που μόλις την έχεις κλείσει κι έχει πρόβλημα). Αυτά τα σημεία στις φετινές νεροποντές ήταν αρκετά για να φτάσει το νερό μέχρι το στούντιο και να αναγκαστούμε να ανεβάσουμε το PC σε περιοδικά και φελιζόλ για να μην βραχεί!

Σε μια εκπομπή είχε πει στον αέρα το κορυφαίο τότε ο Γιώργος Αβρονιδάκης (Saulot) ότι "Είμαστε εδώ στα τροπικά στούντιο του Games Radio όπου το νερό ρέει στο ρυάκι..." :lol:  :lol:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Sep 2007 02:54 #36801 by Νικολής Ασημάκης

Manos\ wrote: Για να μην πω το κορυφαίο. Ότι όταν έβρεχε πλημμύριζε το -2 στα Bits&Bytes Ακαδημίας. Δεν το έχετε ακούσει? Έσταζε σαν βρύση (κανονικά) κι είχανε καβατζώσει έναν κάδο σκουπιδιών ώστε το νερό να στάζει μέσα του σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Μετά όταν γέμιζε κάθε φορά η μαύρη σακούλα την αδειάζανε έξω!  :lol: Εκτός απ' αυτό, υπήρχε διαρροή μέχρι και στον προθάλαμο σε 5 σημεία (έσταζαν σαν βρύση που μόλις την έχεις κλείσει κι έχει πρόβλημα). Αυτά τα σημεία στις φετινές νεροποντές ήταν αρκετά για να φτάσει το νερό μέχρι το στούντιο και να αναγκαστούμε να ανεβάσουμε το PC σε περιοδικά και φελιζόλ για να μην βραχεί!

Σε μια εκπομπή είχε πει στον αέρα το κορυφαίο τότε ο Γιώργος Αβρονιδάκης (Saulot) ότι "Είμαστε εδώ στα τροπικά στούντιο του Games Radio όπου το νερό ρέει στο ρυάκι..." :lol:  :lol:

Εσείς τελικά περνούσατε χειρότερα και από πολεμικούς ανταποκριτές!!  :lol:  Έχετε καμιά πρόταση ή κάποιο σχέδιο για το προσεχές μέλλον ή ακόμα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει ξανά ο σταθμός;