Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Ζητείται] ps3

More
03 Oct 2011 14:45 #99534 by Lolistas456
ΘΕλω να παρω ενα ps3 και επειδη οπως παντα προτειμω να δωσω 100 ευρωπουλα λιγοτερα θελω να ξερω αμα πουλαει κανεις κανενα ps3 απο 230 και κατω???? Παιζει τπτ η μπα????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2012 18:32 #104438 by Nickand1
Replied by Nickand1 on topic [Ζητείται] ps3
Έχω ένα ps3 fat 40gb χωρίς χειριστήριο . Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει σπάσει ένα σημείο του εξαρτήματος που μετακινείται κάτω από το μαγνήτη του bluray αλλά είναι φθηνό το ανταλλακτικό. Ενδιαφέρεσαι;

I gave him a little cross to see would he bite on it. I let him set his feet and then I stepped it back again.
allen iverson

More
02 Feb 2012 18:43 #104440 by Βασίλης Σπετσιέρης

Nickand1 wrote: Έχω ένα ps3 fat 40gb χωρίς χειριστήριο . Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει σπάσει ένα σημείο του εξαρτήματος που μετακινείται κάτω από το μαγνήτη του bluray αλλά είναι φθηνό το ανταλλακτικό. Ενδιαφέρεσαι;

Αν δεν ενδιαφέρεται ο φίλος,ενδιαφέρομαι εγώ για τη θήκη του σκληρού δίσκου.Μόνο γι'αυτή όμως,όχι για το ps3.

More
03 Oct 2012 13:27 #112808 by gk
Replied by gk on topic [Ζητείται] ps3
ΕΧΩ PS3 ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ 160GB ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ 160ΕΥΡΩ.