Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Πωλείται] Xbox 360 Jasper

More
12 May 2011 10:30 #93233 by Kate_1987
Πωλείται XBOX 360 Jasper Arcade.
Το αγόρασα πριν περίπου 2 εβδομάδες σφραγισμένο αλλά τελικά δεν θα το κρατήσω λόγω έλλειψης χρόνου.
Το έχω χρησιμοποιήσει περίπου μια ώρα όπου δοκίμασα το Alan Wake.Κατα τα άλλα καθότανε και ειναι όπως καταλαβαίνετε αχρησιμοποίητο.
Το δίνω με το κουτί του,τις ζελατίνες του,τα καλώδια του(και καλώδιο HDMI), και 2 ασύρματα χειριστήρια.
Μαζί δίνω εναν επίσης σφραγισμένο(τον άνοιξα και τον έβαλα πάνω μόνο μια φορά) σκληρό 20GB, αλλά και5 αυθεντικά παιχνίδια :Banjo Kajoo, Lego Indiana Jones/Kung fu panda, Kameo, Lego Batman και arcade games.
Η κονσόλα είναι τσιπαρισμένη και έχει το τελευταίο firmware. Και για τα τυπικά να πω οτι ειναι αμπαναριστη καθώς δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Την δίνω στα 200 ευρώ.(Για φώτο στείλτε μου PM :) )

Δεκτός κάθε ελεγχος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Dec 2011 03:08 #102492 by reinko24
Μου τα χαλας στο τέλος!!!γιατί αναβαθμισμένη;;;θα την έπαιρνα 200 αν είχε dashboard μικροτερο του 7371 αν εχεις περάσει το τελευτέο την κάτσαμε
Φιλικά πιστεύω πως πρέπει να ρίξεις αρκετα την τιμουλα μιας και δεν ειναι jTAGABLE η κονσόλα

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

Please Log in or Create an account to join the conversation.