Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: αντάλλαξε ή χάρισε τα κουπόνια σου

More
06 Oct 2014 15:31 #150172 by Frank
Παιρνω την πρωτοβουλια να ανοιξω αυτο το topic γιατι θεωρω οτι θα ειναι χρησιμο. Το steam κατα καιρους μας δινει coupons, εκπτωτικα κουπονια δηλαδη για διαφορα τυχαια παιχνιδια που πολλες φορες δεν μας ενδιαφερουν και τα αφηνουμε στο inventory μας μεχρι να ληξουν. Πολλες φορες τσεκαρω αν δεν με ενδιαφερει το εκαστoτε game μηπως το θελει καποιος απ τους friends μου που το εχει στην wishlist του αλλα επειδη τις περισσοτερες φορες δεν συμβαινει αυτο ειπα να ανοιξω αυτο το topic.

Μεσα απο αυτο το topic οποιος απο εσας εχει καποιο κουπονι που δεν το χρειαζεται και δεν εχει καποιον friend που να το θελει, μπορει να το χαρισει ή να το ανταλλαξει με καποιον απο το forum. Η διαδικασια της "ανταλλαγης" γινεται μεσα απο το steam και πρεπει να εχετε/κανετε friend τον αλλο για να ανταλλαξετε/χαρισετε το κοπουνι σας. Mini tutorial για το πως να κανετε την ανταλλαγη μεσα απ το Steam: Profile -> Inventory ->επιλεγετε το κουπονι και σας εμφανιζεται λιγο πιο πανω και δεξια η επιλογη "Trade Offers".

Ας το κανω την αρχη εχω ενα κουπονι -90% για το Deponia μεχρι τις 14/10/14 (2 ευρω απο 20 που κανει κανονικα). Το παιχνιδι το τερματισα προσφατα και το ευχαριστηθηκα αρκετα, ειναι κριμα ενα τετοιο κουπονι να ληξει τζαμα. Οποιος το θελει ας με ενημερωσει το steam name μου ειναι Frank16Gr.

Μην ξεχνατε να γραφετε ποτε ληγουν τα κουπονια σας για αποφυγη spam απο μελλοντικους χρηστες που θα δουν το post σας, οπως και να ενημερωνετε το post σας οταν δωσετε το κουπονι σας, ωστε να ξερουν οι υπολοιποι ενδιαφερομενοι οτι δεν το εχετε πια. Τελος δεν ξερω αν ηταν καλυτερα να το βαλω εδω ή στο "PC: Games" που ειναι τα υπολοιπα topics για το Steam, οποτε αν θελουν οι mods ας το editαρουν-μετακινησουν οπου και οπως θελουν. Αν εμενε εδω καλο θα ηταν να γινει sticky ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2014 16:25 #150175 by Νικολής Ασημάκης
Έχω εκπτωτικό κουπόνι 25% για το Pixel Piracy και δεν το θέλω. Λήγει Απρίλιο του 2015. Άμα ενδιαφέρεται κανένας, ας μου στείλει pm.

More
09 Oct 2014 19:37 #150248 by Marios Kyriakidis
Γενικα τα κουπονια που δινει το steam δεν αξιζουν γιατι σου δινουν κυριως για ακυρα παιχνιδια που συνηθως δεν ειναι καλα! True story!