Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Πωλείται] Slayer Rare Boxset, 60 euro + Xbox360

More
15 May 2014 07:21 #144687 by Κωνσταντινος Καραμιχαλης
Πωλειται το συλλεκτικοτατο Soundtrack to the Apocalypse των Slayer 1st print 2003 Deluxe Ammobox Edition 2003, αγορασμενο με προπαραγγελια απο το επισημο fan club των Slayer, σε mint κατασταση (τα CD/DVD δεν παιχτηκαν ποτε, τα συλλεκτικα αντικειμενα δεν βγηκαν ποτε απο το κουτι, το τελευταιο αφέθηκε σε ειδικο display, αγοραστηκε μονο για την ολοκληρωση της προσωπικης συλλογης που κατεχω για την μπαντα), μεγαλης συλλεκτικης και χρηματικης αξιας, 60 ευρω συν Xbox360! Για την κονσολα με νοιαζει μονο να εχει HDMI και ενα ενσυρματο ή ασυρματο χειρηστηριο με καλωδιο φορτισης. Σκληρος δισκος (εξωτερικος ή εσωτερικος) θα εκτιμηθει πολυ. Κουτια, manuals, ατελειες λογω χρησης, slim ή fat δεν με απασχολουν (CFW ready ή και καποια παιχνιδια θα εκτιμηθουν αλλα δεν ειναι αναγκαστικα). Επικοινωνια στο slipknot_2011@yahoo.com για φωτο και λεπτομερειες σε κατ ιδιαν συζητηση! Θα προτιμηθουν ενδιαφερομενοι απο θεσσαλονικη για ευκολοτερη και γρηγοροτερη, χερι με χερι ανταλλαγη και ελεγχος αντικειμενων και απο τις δυο πλευρες. Οποιαδηποτε προσφορα θα συζητηθει κι ας μην καλυπτει οσα θελω ή θελετε, οποτε καντε μου προσφορα και θα δουμε πως θα κινηθουμε! Η κονσολα προοριζειται να χαριστει σε παιδι με προβλημα κινητικο σαν δωρο για να απασχολειται και τα χρηματα θα χρησιμοποιηθουν για αγορα παιχνιδιων η CFW + HDD με games (αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα αγορας καινουριας κονσολας απο την πλευρα μου Λογω ανεργιας γι αυτο και σπαω την πληροτητα της συλλογης μου) οποτε θα εκτιμησω συντομες απαντησεις, αν υπαρχουν ενδιαφερομενοι. Μαζι δινω Δωρο 2 original DVD Slayer (war at the warfield, still reigning) στα κουτια τους με τα booklets τους, οπως αγοραστηκαν. Ευχαριστω για το χρονο σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.