Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Πωλείται] Wii U Premium με Games & Αξεσουαρ

More
01 Feb 2014 21:07 #139918 by Βασίλης Βασιλείου
Πωλείται Wii U Premium κονσόλα 32 GB σχεδόν ενός χρόνου, άκρως λειτουργικό και χωρίς κανένα πρόβλημα, μαζί με τα καλώδια του και το Sensor Bar ώστε να παίζετε και με τα Wii Remote. Θα το λάβετε μαζί με το κουτί του και ότι χαρτιά έχει και την Βάση στήριξης και φόρτισης και Silicone Case για Wii U Gamepad . (Τιμή: 270 Ευρώ), μαζί με τα εξής παιχνίδια Digital:

o Assassin' s Creed III
o The Legend Of Zelda Wind Walker HD
o Trine 2 Director' s Cut
o Toki Tori
o Kung Fu Rabbit

Το παραπάνω πακέτο πωλείται και μεμονωμένο απλά όποιος ενδιαφερθεί και για κάτι από τα παρακάτω θα έχει προτεραιότητα στην αγορά σε σχέση τους άλλους. Προτεραιότητα θα έχει πρώτα η πώληση του πάνω πακέτου και μετά η πώληση των κάτω.

o Wii U Pro Controler Black (Τιμή: 32 Ευρώ)
o 2 Wii Remote με ενσωματωμένο Wii Motion Plus με θήκη (Τιμή: 22 Ευρώ έκαστο) Άρα 44 Ευρώ Έχει κλείσει σε περίπτωση πώλησης του πακέτου
o 2 Wii nunchuuck (Τιμή: 10 Ευρώ έκαστο) Άρα 20 Ευρώ Έχει κλείσει σε περίπτωση πώλησης του πακέτου
(με αυτό και με τα Remote μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια του Wii)

Σε CD με το κουτί τους και τα εγχειρίδια τους θα δοθούν τα εξής παιχνίδια Wii-Wii U:

o Lego City Undercover (Wii U) (Τιμή: 35 Ευρώ)
o New Super Mario Bros U (Wii U) (Τιμή: 30 Ευρώ) * Το περιμένω από Public για αυτό δεν έχω φωτό Έχει κλείσει σε περίπτωση πώλησης του πακέτου
o Super Mario Galaxy (Wii) (Τιμή: 15 Ευρώ)
o Super Mario Galaxy 2 (Wii) & DVD (Τιμή: 25 Ευρώ)
o Donkey Kong Country Returns (Wii) (Τιμή: 20 Ευρώ)
o Top spin 4 (Wii) (Τιμή: 15 Ευρώ)

Δεν θα γίνει καλύτερη τιμή από την αναγραφόμενη σε κανένα προϊόν. Το αρχικό πακέτο στα 270 Ευρώ δεν σπάει και μετά την πώληση του θα δοθούν έστω και σπαστά τα υπόλοιπα κομμάτια. Στείλτε στο mail μου αν ενδιαφέρεστε για κάποιο ή κάποια από τα προϊόντα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για εξωτερικό δίσκο έχω έναν τεσταρισμένο με το μηχάνημα seagate 120 GB στα 20 Ευρώ γιατί τα 32 GB δεν είναι αρκετά. Το e-mail μου: vasilis_vasileiou1988@hotmail.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More