Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Πωλείται] Xbox Με παιχνιδια και εγγυηση

More
10 Apr 2013 02:31 #122688 by NikosKouk
Λοιπον παιδια εχω αγορασει πριν απο ενα μηνα ενα xbox 360 250gb το πακετο με το forza horizon απο το πλαισιο 190 ευρω..για οικ. λογους το πουλαω μαζι με 2 χειριστηρια ενα ασρματο ακουστικο με μικροφωνο μια καρτα gold mebership 12 μηνη αξιας 50ευρω Το forza horizon σε αριστη κατασταση το forza motorsport 4 special edition to forza motorsport 3 το grand theft auto iv το sims3 ολα σε αριστη κατασταση.(κα). και το xbox exei και την εγγυηση (20 ωρες λειτουργιας)

ΥΓ. Τα χρηματα που εχω δωσει για το χβοξ και τα υπολ πραγματα που εχω ξεπερνανε τα 520 ευρω

το δινω 260 ευρω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2013 22:33 #122977 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δυστυχώς κανένα προϊόν μεταχειρισμένο δεν πρόκειται να σου δώσει πίσω τα λεφτά που έδωσες εσύ όταν τα αγόρασες καινούρια. Για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να πουλήσεις (σήμερα είναι πολλά τα 260 για μεταχειρισμένα πράγματα) προτείνω να σπάσεις τα κομμάτια και να τα δώσεις ξεχωριστά.
Βάλε και τις τιμές αναλυτικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.