Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Πωλείται] sega megadrive για retromaniacs

More
25 Mar 2013 18:39 #121996 by Νικος Λεμος
Πωλειται sega mega drive 2 καλη κατασταση 2 χειριστηρια με παιχνιδια strider2,2crude dudes,ranger X,duffy duck,sonic compilation, sonic and knuckles, warlock, demolition man, mortal kombat 2, mortal kombat 3,road rash, shadow of the beast,6 in 1 και μερικα ακομα που μπορει να μου διαφευγουν :P ολα μαζι 60 ευρα. επικοινωνηστε μαζι μου στο 6984864783 ευχαριστω :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2013 08:01 #122174 by ΔΟΥΖΕΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Καλημερα φιλε ευχαριστω για την απαντηση απλως πεσμου αν ειναι Ευρωπαικα τα παιχνιδια και επειδη ειμαι επαρχια αν μπορεις να μου τα στειλης μεσω ΕΛΤΑ και για ολα συν τα εξοδα αποστολης αν μπορουσες να τα αφησεις 50 ευρω.Ευχαριστω πολυ

More
28 Mar 2013 11:25 #122177 by Νικος Λεμος
ολα ευρωπαικα ειναι στα κουτια τους και σε αριστη κατασταση μεσα στη μερα θα ανεβασω και φωτο...και μια παρακληση παιδια..το τηλεφωνο μου το χω δωσει για καποιο λογο...οποιος ενδιαφερεται να παρει τηλεφωνο! Pm δεν ξαναπανταω!