Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΟΦΗ Vs Κομπλεξικοί

More
15 May 2006 15:17 #12523 by Giorgos
ΤΕΛΟΣ Για τους Κομπλεξικους ας διαβασουν ενα αρθρο του Kαρπετόπουλου στην Sport-DAY " www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=46234 "

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 May 2006 16:54 #12524 by Kleanthis
Επειδή δεν μου αρέσει ούτε να βρίζω, ούτε να απειλώ διαδικτυακά, όπως ακριβώς κάνετε εσείς, ένα έχω να σας πω και δεν θα επανέλθω, εκτός κι αν προ(σ)κληθώ...

Χτες χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα σας, φίλοι Κρητικοί, να πάρετε γενναίες αποφάσεις και είτε να αποδεσμευτείτε επιτέλους από τη ρετσινιά των τσάτσων είτε να διαλυθείτε οριστικά!

Υ.Γ. Το μόνο που αλλάζει σ' εμάς είναι το σύνθημά μας... "Σε 2 χρόνια, θα έχει πλάκα με τον Ο-, με τον ΟΦΗ το ...".
Έχουμε αντέξει-περάσει άλλα γι' άλλα, σιγά μην κωλόσουμε σε υποκαταστήματα!

Τώρα, όμως, που το ξανασκέφτομαι... Πώς θα βρεθούμε του χρόνου, αφού εμείς θ' ανεβαίνουμε κι εσείς θα κατεβαίνετε?

More
15 May 2006 19:33 #12529 by Giorgos

PASaris\ wrote: Επειδή δεν μου αρέσει ούτε να βρίζω, ούτε να απειλώ διαδικτυακά, όπως ακριβώς κάνετε εσείς, ένα έχω να σας πω και δεν θα επανέλθω, εκτός κι αν προ(σ)κληθώ...

Χτες χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα σας, φίλοι Κρητικοί, να πάρετε γενναίες αποφάσεις και είτε να αποδεσμευτείτε επιτέλους από τη ρετσινιά των τσάτσων είτε να διαλυθείτε οριστικά!

Υ.Γ. Το μόνο που αλλάζει σ' εμάς είναι το σύνθημά μας... "Σε 2 χρόνια, θα έχει πλάκα με τον Ο-, με τον ΟΦΗ το ...".
Έχουμε αντέξει-περάσει άλλα γι' άλλα, σιγά μην κωλόσουμε σε υποκαταστήματα!

Τώρα, όμως, που το ξανασκέφτομαι... Πώς θα βρεθούμε του χρόνου, αφού εμείς θ' ανεβαίνουμε κι εσείς θα κατεβαίνετε?

More
15 May 2006 20:16 #12532 by franco
egw den 8a parw 8esi sto 8ema, alla re paidia mipws pige makria i balitsa?!?! ok min xalame tis kardies kai edw mesa.....ligo pio low profile na exoume kapws... sto katw katw alloi pernoun trela lefta, oute eseis oute egw oute kanenas edw mesa [ektws an i kori tou bardinogiani h' tou kokkali einai grammenes edw mesa pou tis pantreuomai twra amesws].....

sto katw katw mia einai i omadara.....h barca......kai i proponitara.......egw [stin barca panta]

e kai gia na min xaliestai sas orkizomai oti 8a analabw ton pas egw na anebei se 2 xronia kai to 3 na kanei treble...... kai meta 8a parw ton ofi.....kai 8a kanw treble...... me tin proupo8esi na stisw tous agwnes me tin aek :D :D

skeftite to...... kai tsampa einai..... kai oloi cool 8a eimaste :D :D

ante antios amigkos pou len sto xwrio mou