Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΟΦΗ Vs Κομπλεξικοί

More
02 May 2006 23:26 #11773 by Kleanthis
Για πάμε άλλο ένα post απ' το forum του www.pas.gr .
Επίσης, άκρως ενδιαφέρος...

Σημείωση:Φίλε ΚΡΗΤΙΚΕ, το προηγούμενο post, για το οποίο με καλείς να "ανακαλέσω" δεν γράφτηκε από 'μένα ως απάντηση για 'σένα, αλλά από φίλο ΠΑΣολέ, ως απάντηση σε ακροατή που βγήκε στον Γεωργίου... Παρακαλείσαι να διαβάζεις καλύτερα πριν απαντήσεις...

Περνάω στο -άκρως ενδιαφέρον- post:

O Ο.Φ.Η. κινείται πάντα στην ίδια λογική σαν ομάδα κατεστημένου του Ελληνικού «πρωταθλήματος» που είναι. Η λογική αυτή λέει εν ολίγοις : « Αξίζω δεν αξίζω αγωνιστικά, πρέπει να έχω καπαρωμένη θέση στην Α Εθνική. Αν αυτό διακυβέυεται, τότε χρησιμοποιώ κάθε μέσο για να εξασφαλίσω τη μη διασάλευση της «καθεστηκυίας» τάξης» . Αυτή είναι η πεμπτουσία της φιλοσοφίας της ομάδας του Ο.Φ.Η. Αυτή είναι η «ποδοσφαιρική» λογική πάνω στην οποία είναι χτισμένος τουλάχιστο τα τελευταία χρόνια!
Χρησιμοποιούν δε πάντα την ίδια μέθοδο, η οποία βέβαια δεν είναι δική τους εφεύρεση αλλά πάγια πρακτική όλων των « λαμογιζόντων» : Ο αντίπαλος μου είναι εχθρός, ακόμα κι αν δεν μου έκανε τίποτα, εγω θα εφεύρω απο «την κοιλιά» μου ότι προέβη σε προκλήσεις για να δικαιολογήσω μετά τα αίσχη μου σαν ομάδα και σαν οπαδοί.....
Αυτή τη συλλογιστική ακολούθησε με εμάς αυτή ακολουθεί και πάλι εναντίον του δύσμοιρου Λεβαδειακού! Φαντάζεστε τι «ποδόσφαιρο», και σε τι συνθήκες καλείται να παίξει σε δυο βδομάδες η δύσμοιρη ομάδα της Λειβαδιάς.......
«Είναι υπόθεση όλης της Κρήτης» είδα κι άκουσα τον κύριο Σηφάκη να μας λέει απο την τηλεόραση! Είναι υπόθεση όλης της Κρήτης ποιο πράγμα?! Να παραμείνει - για μια ακόμη φορά στην μεγάλη κατηγορία, μια ποδοσφαιρική ομάδα που δεν το αξίζει με βάση το αγωνιστικό της πρόσωπο, σε βάρος -για μια ακόμη φορά- μιας πραγματικά επαρχιακής ομάδας, που έκανε το «λάθος» να αγωνιστεί κι αυτή για την παραμονή της, έναντι του καθεστωτικής νοοτροπίας σωματείου του Ηρακλείου?
Ε μάλλον τότε έχει πολύ «φτηνιάρικες» υποθέσεις να ασχοληθεί όλη η Κρήτη κε Σηφάκη μας......
Ο Ο.Φ.Η. είναι πανελλαδικά απο τις αντιπαθέστερες ομάδες- και αρκεί μια συζήτηση με το διπλανό σου στο θρανίο, με το συνεργάτη σου στη δουλειά, με όποιον ασχολείται με το ποδόσφαιρο για να το διαπιστώσεις, και δεν χρειάζεται να είσαι Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για να ευχηθείς απλά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα παιδιά του Λεβαδειακού την άλλη Κυριακή, που θα αγωνιστούν για την σωτηρία τους εναντίον της «Πανκρήτιας υπόθεσης».....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 May 2006 04:05 #11789 by Angelos
Parartima sas efxomai na katantisete san ton Apollwna kai akoma pio katw. Na teleiwsei kai to psema me to +6 pou katheste na sas kseskizoun oi gavroi epeidh eiste kompleksikoi kai meta klegeste gia Vardinoyianni kai ta loipa.

Epishs elpizw kai o Panathinaikos na pesei sth B Ethniki mipws kai glitwsoume apo to Vardinoyianni. Toulaxiston to +6 sti B Ethniki tha pianei topo...

As skeftotane o OFH otan edine tous vathmous aera patera ston gayro poso tha to plirwne afto... Etsi 3-0 sto 18 kai na kaiei... Pararthma kai malakies. RE OUST APO THN A ETHNIKI.

More
03 May 2006 10:33 #11797 by Kostas Giagias

KRHTIKOS wrote:

beastie wrote: Δεν μπορώ να καταλάβω πως ενα post του Γιώργου που ήταν εναντίων του Ολυμπιακού, έγινε αντιπαράθεση κρήτης-ιωαννίνων!!!

Εγώ θα απαντήσω μόνο στον Γιώργο λέγοντας του ότι άλλο πουλάω ένα παιχνίδι και άλλο είμαι αδιάφορος.

Αυτό φάνηκε και στα 4 τελευταία εκτός έδρας του Ολυμπιακού και με ομάδες που δεν έχουν σχέση με το αν θα σωθεί ο ΟΦΗ ή ΟΧΙ.

Στο κάτω κάτω και με Χ το παιχνίδι της λειβαδιάς, πάλι νίκη θα ήθελε ο ΟΦΗ.

Και να κέρδισες τον Λεβαδιακό πάλι νίκη ήθελε ο ΟΦΗ , άρα μήπως ξεφτιλιστήκατε άδικα ; Δηλαδή εσένα σαν Ολυμπιακό σάρωσε σε 3 Goal se 17 λεπτά ;
Απλά οι βεντέτες του ολυμπιακού το δώσανε στο φίλο τους Λεμονή, ο μονός παίκτης που έπαιξε ήταν ο Maric που έγινε αλλαγή . ’ρα το αξιοκρατικό πρωτάθλημα που έχουμε θα στρώσει όταν πέσει ο ΟΦΗ . Σε ποιο άλλο παιχνίδι έχει γίνει απονομή πρωταθλήματος ;

ΔΕΝ εγινε καμία απονομή πρωταθλήματος, δώθηκε τιμητική πλακέτα στον Sollied και στον Θεοδωρίδη. Ας μην λέμε λοιπόν ανακρίβειες...
Για το παιχνίδι είναι γνωστά τα πράγματα... Οι δικοί μας μπήκαν ΠΟΛΥ χαλαρά και οι άλλοι το ήθελα πολύ. Το ότι μπήκαν 3 γκολ ήταν και θέμα τύχης γιατί ποτέ μέχρι σήμερα ο Λεβαδειακός δεν έχει κάνει μέσα σε 17 λεπτά 3 σουτ σοβαρά προς την εστία... !!!! LOL

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
03 May 2006 11:35 #11805 by Σταύρος
gia na to gurisw egw ligo sthn plaka na pws 3 goal mexri to 17 den eixe faei oute apo thn Juventus(nomizw to prwto bjke sto 20') pou evale kai 7 sunolo mhn xexniomaste :P

More
03 May 2006 21:31 #11837 by Giorgos

makis61 wrote: Αν και φίλαθλος του Ολυμπιακού θα συμφωνήσω με τον φίλο από την Κρήτη.
Αν όντως , όπως λένε, υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Ολυμπιακός έδωσε το παιχνίδι στον Λεβαδειακό για να πέσει ο ΟΦΗ (δεν είδα το παιχνίδι για να έχω άποψη , ό,τι διάβασα και άκουσα και τις λίγες φάσεις στην TV) είναι μια τακτική που με βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετο.
Το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα και όχι στα αποδυτήρια και στα παρασκήνια. Αυτό που ενδιαφέρει τον πραγματικό φίλαθλο κόσμο της ομάδας είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Οι μικροπολιτικές λίγο μας αφορούν. Αν για παράδειγμα ο Ολυμπιακός κέρδιζε , θα χειροκροτούσα την ομάδα και λίγο θα με ενδιέφερε τι κάνουν οι άλλοι.
Στο κάτω -κάτω αν ο Λεμονής επέλεξε τον Λεβαδιακό ήταν καθαρά δικό του θέμα.
Αν πάλι η ήττα του Ολυμπιακού ήταν συμπτωματική λόγω του γεγονότος ότι είμαστε ήδη πρωταθλητές και χαλαρώνουμε, τοτε κρίμα για εμάς, τον κόσμο της ομάδας που πληρώνουμε εισητήριο και ντροπή στους παίκτες-«τουρίστες» , που λέει και ο Σόλιντ.
Βέβαια, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον ΟΦΗ υπάρχει ένα σημείο αδιευκρίνιστο , που χρονίζει στα συρτάρια της ΕΠΑΕ και της ΕΠΟ , το θέμα του αν υπάρχει συνιδιοκτησία ΠΑΟ και ΟΦΗ. Αυτό , όμως, είναι αρμοδιότητα των αθλητικών δικαστηρίων. Στο κάτω-κάτω τόσα σκάνδαλα συμβαίνουν στην πολιτική και κοινωνική ζωή και ένα παραπάνω στο ποδόσφαιρο δεν νομίζω να αλλάζει κάτι.
makis61

Συγχαρητήρια φίλε είσαι από τούς πιο αντικειμενικούς ολυμπιακούς που έχω ακούσει .Έχεις την δική σου άποψη και όχι αυτή που επιβάλουν (το 90% τον ολυμπιακών λέει τα ιδία πράγματα ) . Αν και είσαι οπαδός μιας ομάδας που δεν χωνεύω σου βγάζω το καπέλο .

kefallinos wrote: Antikhmenika,twra o ofh ti na mas pei apo thn istoria tou?pou htan,einai kai 8a einai h deksia tseph twn bardingannidwn?einai amartia giati o ofh exei psyxh san omada kai exei katantisei paragagia mena kanonika de an kapoio einai ofh kai agapa kai pona thn omada tou de 8a prepe na pata to pidi se agwna tou mexri na alaksoun ta pramata.

Στις 2 Νοεμβρίου το 1993 ο ΟΦΗ έκανε ίσως την μεγαλύτερη νίκη στην μέχρι τώρα ιστορία του. Για το θεσμό του Κυπέλλου UEFA επικρατούσε της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0, νίκη πρόκριση, στο κατάμεστο από 10000 κόσμο Γεντί Κούλε, κάνοντας όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη να παραμιλάει με το κατόρθωμα της Κρητικής ομάδας, με το κατόρθωμα των παιχτών του Γκέραρντ. Μία Ατλέτικο που λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ είχε κερδίσει την Μπαρτσελόνα με 4-3 ενώ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο!! Μία Ατλέτικο του εκατομμυριούχου Jesus Gil (Χέσους Χίλ) με διεθνής παίχτες όπως, Κίκο, Καμινέρο, Γκονζάλες, Πέντρο, Μανόλο, κ.α. Μία Ατλέτικο που πρωταγωνιστούσε εκείνα τα χρόνια στο Ισπανικό πρωτάθλημα.
Στο πρώτο παιχνίδι ο ΟΦΗ μετά από καλή εμφάνιση είχε ηττηθεί στην Μαδρίτη με 1-0 αφήνοντας κάποιες ελπίδες για τον επαναληπτικό αγώνα στο Ηράκλειο. Όλα τα ΜΜΕ τότε είχαν ξεγράψει τον ΟΦΗ, ενώ μάλιστα αρκετοί δημοσιογράφοι είχαν εκφραστεί με ειρωνικά σχόλια για τον ΟΦΗ λέγοντας ότι θα έπρεπε να μας εκπροσωπήσει μια ποιο δυνατή ομάδα στην Ευρώπη. Πόσο διαψεύστηκαν!!! 2-0 Μεσα στο στο κατάμεστο από 10000 κόσμο Γεντί Κούλε .

PASaris wrote: Για πάμε άλλο ένα post απ' το forum του www.pas.gr .
Επίσης, άκρως ενδιαφέρος...

Σημείωση:Φίλε ΚΡΗΤΙΚΕ, το προηγούμενο post, για το οποίο με καλείς να "ανακαλέσω" δεν γράφτηκε από 'μένα ως απάντηση για 'σένα, αλλά από φίλο ΠΑΣολέ, ως απάντηση σε ακροατή που βγήκε στον Γεωργίου... Παρακαλείσαι να διαβάζεις καλύτερα πριν απαντήσεις...

Περνάω στο -άκρως ενδιαφέρον- post:

O Ο.Φ.Η. κινείται πάντα στην ίδια λογική σαν ομάδα κατεστημένου του Ελληνικού «πρωταθλήματος» που είναι. Η λογική αυτή λέει εν ολίγοις : « Αξίζω δεν αξίζω αγωνιστικά, πρέπει να έχω καπαρωμένη θέση στην Α Εθνική. Αν αυτό διακυβέυεται, τότε χρησιμοποιώ κάθε μέσο για να εξασφαλίσω τη μη διασάλευση της «καθεστηκυίας» τάξης» . Αυτή είναι η πεμπτουσία της φιλοσοφίας της ομάδας του Ο.Φ.Η. Αυτή είναι η «ποδοσφαιρική» λογική πάνω στην οποία είναι χτισμένος τουλάχιστο τα τελευταία χρόνια!
Χρησιμοποιούν δε πάντα την ίδια μέθοδο, η οποία βέβαια δεν είναι δική τους εφεύρεση αλλά πάγια πρακτική όλων των « λαμογιζόντων» : Ο αντίπαλος μου είναι εχθρός, ακόμα κι αν δεν μου έκανε τίποτα, εγω θα εφεύρω απο «την κοιλιά» μου ότι προέβη σε προκλήσεις για να δικαιολογήσω μετά τα αίσχη μου σαν ομάδα και σαν οπαδοί.....
Αυτή τη συλλογιστική ακολούθησε με εμάς αυτή ακολουθεί και πάλι εναντίον του δύσμοιρου Λεβαδειακού! Φαντάζεστε τι «ποδόσφαιρο», και σε τι συνθήκες καλείται να παίξει σε δυο βδομάδες η δύσμοιρη ομάδα της Λειβαδιάς.......
«Είναι υπόθεση όλης της Κρήτης» είδα κι άκουσα τον κύριο Σηφάκη να μας λέει απο την τηλεόραση! Είναι υπόθεση όλης της Κρήτης ποιο πράγμα?! Να παραμείνει - για μια ακόμη φορά στην μεγάλη κατηγορία, μια ποδοσφαιρική ομάδα που δεν το αξίζει με βάση το αγωνιστικό της πρόσωπο, σε βάρος -για μια ακόμη φορά- μιας πραγματικά επαρχιακής ομάδας, που έκανε το «λάθος» να αγωνιστεί κι αυτή για την παραμονή της, έναντι του καθεστωτικής νοοτροπίας σωματείου του Ηρακλείου?
Ε μάλλον τότε έχει πολύ «φτηνιάρικες» υποθέσεις να ασχοληθεί όλη η Κρήτη κε Σηφάκη μας......
Ο Ο.Φ.Η. είναι πανελλαδικά απο τις αντιπαθέστερες ομάδες- και αρκεί μια συζήτηση με το διπλανό σου στο θρανίο, με το συνεργάτη σου στη δουλειά, με όποιον ασχολείται με το ποδόσφαιρο για να το διαπιστώσεις, και δεν χρειάζεται να είσαι Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για να ευχηθείς απλά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα παιδιά του Λεβαδειακού την άλλη Κυριακή, που θα αγωνιστούν για την σωτηρία τους εναντίον της «Πανκρήτιας υπόθεσης».....

2,3 πράγματα είπα και δεν τα πρόσεξες υπονοείς ότι μας σπρώξανε τότε γιατί έχω τις πιο πολλές κόκκινες 8 και 80 κίτρινες αν ξέρεις λίγο από μπάλα μπορείς να καταλάβεις και μονός σου τι είναι να μένεις σε 8 ματς με 10 παίκτες , + να στέρησε σε όλα τα ματς τουλάχιστον 1 με 2 11αδατους παίκτες . Πως περιμένεις έτσι να αποδώσει μια ομάδα ; Αν σπρώξανε τον ΟΦΗ πεσμου και εμένα σε πια ματς ….
Να σου θυμίσω πέρυσι τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ που βριαζαν οι φίλαθλοι του Παοκ όταν έβαλαν το τρίτο Goal . + όπως είπα και παραπάνω τι να πει και ο πανιώνιος
που έστησε τα μισά ματς , Ξανθή ( τον Λουτσιάνο έμαθε ποτέ κανείς ποσό τον πήρε ; )βλέπε Καλαμαριά ( πέρσι την έσωσε αυτός φέτος τα χρωστούμε ) , Χαλκιδοδα ( τους έβριζαν οι φίλαθλοι τους ) , Ηρακλή ( η πιο φορμαρισμένη ομάδα έφαγε 3 από τον πανιώνιο που έχει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος ) είναι τυχαίο ότι τον πανιώνιο δεν τον δίνουν για σχηματισμό . Τέλος με ποιον να βάλω στοίχημα ότι ο Πανιώνιος θα κερδίσει το Αιγάλεω ;

Grim_Reaper wrote: Parartima sas efxomai na katantisete san ton Apollwna kai akoma pio katw. Na teleiwsei kai to psema me to +6 pou katheste na sas kseskizoun oi gavroi epeidh eiste kompleksikoi kai meta klegeste gia Vardinoyianni kai ta loipa.

Epishs elpizw kai o Panathinaikos na pesei sth B Ethniki mipws kai glitwsoume apo to Vardinoyianni. Toulaxiston to +6 sti B Ethniki tha pianei topo...

As skeftotane o OFH otan edine tous vathmous aera patera ston gayro poso tha to plirwne afto... Etsi 3-0 sto 18 kai na kaiei... Pararthma kai malakies. RE OUST APO THN A ETHNIKI.

Όλοι λένε ότι ο ΠΑΟ ξεκινάει με -2 παιχνίδια , εγώ θα σας θυμίσω ότι τα τελευταία δέκα χρονιά ο Ολυμπιακός ξεκινάει με -4 . Ποια είναι αυτά ; Με Ιονικό , Αιγάλεω (1 ισοπαλία και με τις δυο ομάδες ) . Μάλιστα από τον πρόεδρο του Αιγάλεω το άκουσε όλη η Ελλάδα … «Το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζει και όλοι οι άλλοι να πάνε να ….» .

beastie wrote:
Και να κέρδισες τον Λεβαδιακό πάλι νίκη ήθελε ο ΟΦΗ , άρα μήπως ξεφτιλιστήκατε άδικα ; Δηλαδή εσένα σαν Ολυμπιακό σάρωσε σε 3 Goal se 17 λεπτά ;
Απλά οι βεντέτες του ολυμπιακού το δώσανε στο φίλο τους Λεμονή, ο μονός παίκτης που έπαιξε ήταν ο Maric που έγινε αλλαγή . ’ρα το αξιοκρατικό πρωτάθλημα που έχουμε θα στρώσει όταν πέσει ο ΟΦΗ . Σε ποιο άλλο παιχνίδι έχει γίνει απονομή πρωταθλήματος ;

ΔΕΝ εγινε καμία απονομή πρωταθλήματος, δώθηκε τιμητική πλακέτα στον Sollied και στον Θεοδωρίδη. Ας μην λέμε λοιπόν ανακρίβειες...
Για το παιχνίδι είναι γνωστά τα πράγματα... Οι δικοί μας μπήκαν ΠΟΛΥ χαλαρά και οι άλλοι το ήθελα πολύ. Το ότι μπήκαν 3 γκολ ήταν και θέμα τύχης γιατί ποτέ μέχρι σήμερα ο Λεβαδειακός δεν έχει κάνει μέσα σε 17 λεπτά 3 σουτ σοβαρά προς την εστία... !!!! LOL[/quote]

Φίλε Κώστα με απογοήτευσες πίστευα και πιστεύω ότι ξέρεις μπάλα , τα 3 Goal που έφαγε ο Νικοπολιδης αν δεν ήταν στημένα να αλλάξει επάγγελμα , ειδικά το τρίτο , δεύτερον δεν λέω ανακρίβειες εγώ το άκουσα στο ΣπορFM στην εκπομπή του Πανουτσου-Καρπετοπουλου την Τρίτη από τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού … !
Τρίτον δεν απάντησες γιατί έβγαλε το Maric που ήταν ο καλύτερος παίκτης και έβαλε και Goal ; Και αφού κυνηγούσε το παιχνίδι γιατί δεν έβαλε τον Dani να βάλει κανένα Goal ; Τέλος αν ήταν αδιάφορο θα έβαζε παίκτες χωρίς παιχνίδια και όχι τις καραβάνες …. Αλλά αυτοί θα είχαν όρεξη για μπάλα βλέπεις …. Βλέπε Maric .

More
04 May 2006 12:35 #11877 by Kostas Giagias
Γιατί δεν έβαλε τον Dani????

Αλλο ένα γεγονός που μου δείχνει ότι δεν έχεις άποψη από τον αγώνα και απλά γράφεις πράγματα που θέλεις και όχι την πραγματικότητα....

Οι "ανακρίβειες" είναι στο "απονομή πρωταθλήματος"...

Το ότι δεν μπήκε ο DANI η δεύτερη...

Hellenic Racing Team

More
04 May 2006 18:29 #11904 by Giorgos

beastie wrote: Γιατί δεν έβαλε τον Dani????

Αλλο ένα γεγονός που μου δείχνει ότι δεν έχεις άποψη από τον αγώνα και απλά γράφεις πράγματα που θέλεις και όχι την πραγματικότητα....

Οι "ανακρίβειες" είναι στο "απονομή πρωταθλήματος"...

Το ότι δεν μπήκε ο DANI η δεύτερη...

Δεν ειπα οτι δεν τον εβαλε ... αλλα στο 80... ισος ηταν αργα ...

More
04 May 2006 18:34 #11906 by Kostas Giagias
"Και αφού κυνηγούσε το παιχνίδι γιατί δεν έβαλε τον Dani να βάλει κανένα Goal ;"
ayth htan h frash soy

Hellenic Racing Team

More
04 May 2006 18:42 #11907 by Giorgos

beastie wrote: "Και αφού κυνηγούσε το παιχνίδι γιατί δεν έβαλε τον Dani να βάλει κανένα Goal ;"
ayth htan h frash soy

Ναι ρε αδερφε οταν χανεις 3-0 στο 17 αλαζεις τα παντα ωστε να κερδισεις . Αρα πετας κιαλο επιθετικο απο νωρις οχι στο 80 ...

More
04 May 2006 23:25 #11918 by Angelos

KRHTIKOS wrote:

beastie wrote: "Και αφού κυνηγούσε το παιχνίδι γιατί δεν έβαλε τον Dani να βάλει κανένα Goal ;"
ayth htan h frash soy

Ναι ρε αδερφε οταν χανεις 3-0 στο 17 αλαζεις τα παντα ωστε να κερδισεις . Αρα πετας κιαλο επιθετικο απο νωρις οχι στο 80 ...

otan eisai o PAnathinaikos h o gavros kai xaneis 3-0 sto 17 den allazeis tipota. tous les 2 kanthlia na ksypnhsoun kai gyrnas to pexnidi giati eisai kalyterh omada... O Dani den exei valei goal 1 xrono twra sthn Ellada, me ton Levadeiako tha katharize....

STH B PARARTHMA!