Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΟΦΗ Vs Κομπλεξικοί

More
01 May 2006 20:18 #11674 by Giorgos
Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που έπαιξε για την ιστορία του και για την φανέλα του . Μέσα σε 17 λεπτά έφαγε 3 Goal . Δεν έχει φάει 3 Goal σε 17 λεπτά σε καμιά διοργάνωση τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρονιά (Είναι τυχαίο ότι έγινε αλλαγή ο Μαριτς ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού ). Ωραία τιμάτε την φανέλα σας!!
Τουλάχιστον ο ΟΦΗ εκτός από τα παιχνίδια με τον Παο δεν κάθετε με σταυρωμένα χεριά . Όλοι λένε ότι ο ΠΑΟ ξεκινάει με -2 παιχνίδια , εγώ θα σας θυμίσω ότι τα τελευταία δέκα χρονιά ο Ολυμπιακός ξεκινάει με -4 . Ποια είναι αυτά ; Με Ιονικό , Αιγάλεω (1 ισοπαλία και με τις δυο ομάδες ) . Μάλιστα από τον πρόεδρο του Αιγάλεω το άκουσε όλη η Ελλάδα … «Το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζει και όλοι οι άλλοι να πάνε να ….» .

Μια μικρή παρένθεση θα μείνει ο Πανιώνιος που έστησε τα μισά ματς , Ξανθή ( τον Λουτσιάνο έμαθε ποτέ κανείς ποσό τον πήρε ; )βλέπε Καλαμαριά ( πέρσι την έσωσε αυτός φέτος τα χρωστούμε ) , Χαλκιδοδα ( τους έβριζαν οι φίλαθλοι τους ) , Ηρακλή ( η πιο φορμαρισμένη ομάδα έφαγε 3 από τον πανιώνιο που έχει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος ) είναι τυχαίο ότι τον πανιώνιο δεν τον δίνουν για σχηματισμό . Τέλος με ποιον να βάλω στοίχημα ότι ο Πανιώνιος θα κερδίσει το Αιγάλεω ;

Ο πρόεδρος του Εργοτελη είναι Γραμμένος μέλος στον Ολυμπιακό , ήταν και στην ομιλία του Κοκκαλη όταν είχε έρθει στο Ηράκλειο .

Τέλος ένα στοιχειό , έχουμε πάρει 8 Κόκκινες , και 80 Κίτρινες όταν ο Ολυμπιακός έχει 38 Κίτρινες 1 ή 2 Κόκκινες χαχαχαχαχαχα.

"Εμάς ούτε πρόεδρος έχει μπει σε φυλακή ούτε είναι πουράκιας , ούτε έχει όλα τα κολάδικα στην νέα Σμύρνη ούτε ξεπλένει χρήμα από χρηματιστήριο , ούτε έχει λεπτά από τα στημένα παιχνίδια ούτε ξεπλένει χρήμα από το Καζίνο . Απλά είχαμε την ατυχία ο μεγάλος ΘΩδορας Βαρδινογιάννης να φύγει νωρίς (ευχαριστημένος αφού λένε ότι πέθανε πάνω ….. με την Βάνα Μπάρμπα) , και από τότε η ομάδα είναι στα χεριά της υπόλοιπης οικογένειας ."

Αυτά δεν σας ενοχλούν;

Κομπλεξικοι ξεκολατε ... ο ΟΦΗ με ολους και ολα Κόντρα θα μείνει .

ΟΦΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2006 00:15 #11701 by Kleanthis
Αδερφέ, δεν θέλω να σου πω απολύτως τίποτα, γιατί με αυτά που διαβάζω μου 'χουν πεταχτεί τα μάτια έξω... σταματάω εδώ.

Θέλω όμως να σου παραθέσω ένα post απ' το forum του www.pas.gr , για να δεις κάποια πράγματα, τα οποία -ενδεχομένως- να σου διαφεύγουν...

Χτες το βράδυ στην εκπομπή "Καφενείο των Φιλάθλων" του Γεωργίου (channel 9), μίλησε ένας Κρητικός ο οποίος με εξόργισε ! Τινάχτηκα απ το κρεβάτι για να πάρω τη συσκευή του τηλεφώνου και να μιλήσω !

Σε όλη του την κουβέντα απέφευγε να μιλήσει για ΠΑΣ και Γιάννενα και έλεγε για Λάρσα και Ξάνθη ...
Μιλούσε για τη δυναμική που έχει το franchise και πως εξ αιτίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη ο κόσμος δεν ασχολείται και δεν πάει στο γήπεδο αλλά στο ματς με το Λεβαδειακό θα είναι 25.000 (!!!) κόσμος ενώ χτες ήταν 15.000 και θα πνίξουν τους Λεβαδειακούς και μπλα μπλα μπλα ...
Μετά η κουβέντα πήγε στο ότι οι οπαδοί δεν υποστηρίζουν τις ομάδες της πόλης που ζουν και είπε :
"Δε μπορεί να μένεις στον Πύργο και να είσαι γάβρος ή στη Δράμα και να είσαι Παοκ ή στα Γιάννενα και να ..."

τον διακόπτει ο Γεωργίου και του λέει : "’στους αυτούς, είναι απ τους λίγους που ακόμα αντιστέκονται !"

"’σε ρε Γιώργο, τους είδαμε ! Παίξαμε μπαράζ στη Ρόδο και κατεβήκαν 300 άτομα ενώ εμείς που απ το Ηράκλειο δεν έχει απευθείας καράβι για Ρόδο, ναυλώσαμε ένα με 30.000 ευρώ και πήγαμε 4000 άτομα και τους ακούγαμε μετά το ματς να λένε για ολυμπιακό και παναθηναϊκό γιατί την επόμενη μέρα είχε τελικό στο μπάσκετ ..."

Λοιπόν !
Επειδή, αν και προσπάθησα να τηλεφωνήσω μέσω 3 τηλεφωνικών γραμμών και δεν τα κατάφερα επειδή τελείωσε η εκπομπή, θα στα γράψω εδώ και θα κάνω ό,τι μπορώ για να σε ξεφτυλίσω την επόμενη Κυριακή γιατί αυτό σου αξίζει !

Αυθεντικέ εκπρόσωπε της λεβεντομάνας κρήτης ...
Το 2001 δεν υπήρχαν ευρώ !

300 άτομα είχαν κατέβει στο Ηράκλειο στο ματς του Β γύρου που ήρθε 1-1 ... Παραπάνω δε χωρούσαν εκεί που μας είχατε βάλει !

Υπάρχει μήπως απευθείας σύνδεση με καράβι Γιάννενα - Ρόδος ;;; Μήπως είναι τριπλάσια η απόσταση που χωρίζει τα Γιάννενα απ τη Ρόδο σε σχέση με αυτή που χωρίζει το Ηράκλειο απ τη Ρόδο ;;;

Για τους κατοίκους του Ηρακλείου (που είπες ότι είναι η πλουσιότερη πόλη της Ελλάδος) δεν είναι τίποτα τα 30.000 ευρώ που λες ότι δώσατε τότε (δηλαδή το ιλλιγγιώδες ποσό των 7,5 ευρώ έκαστος) ! Για την -αποδεδειγμένα- φτωχότερη περιοχή της ΕΥΡΩΠΗΣ με τους φτωχότερους κατοίκους, δεν είναι καθόλου εύκολο να διασχίσουν όλη την Ελλάδα απ τη μια άκρη στην άλλη για να υποστηρίξουν την ομάδα τους σε έναν αγώνα εκ των προτέρων στημένο !!!

Μπάσκετ στα Γιάννενα δεν υπάρχει και ελάχιστοι ασχολούνται !

Όταν το franchise εβγαινε Ευρώπη, η οικογένεια ήταν καλή και το γήπεδο γεμάτο ... Τώρα που, για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια, κινδυνεύετε να πάτε εκεί που σας αξίζει, η οικογένεια είναι καταραμένη ...
Έτσι ξηγιέσται εσείς τα παληκάρια όμως ... Αντρίκεια !

Τελευταίο ...
Σε προκαλώ να συγκρίνουμε το μέσο όρο εισητηρίων του ΠΑΣ , του Εργοτέλη και του Franchise τα τελευταία 3 χρόνια, λαμβάνοντας υπ όψιν ότι ο ΠΑΣ έχει ένα γήπεδο 7.500 (στην ουσία όμως 4.500) θέσεων, παίζει στη Β και Γ Εθνική και ανήκει σε μια περιοχή με το μισό (περίπου) πληθυσμό απ αυτόν του Ηρακλείου...

Κλείνω με μια ευχή :
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΑΖΙ , ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ !!!

Υγ.Ζήτω η λεβεντογέννα Κρήτη !

More
02 May 2006 02:01 #11710 by Giorgos

PASaris wrote: Λοιπόν !
Επειδή, αν και προσπάθησα να τηλεφωνήσω μέσω 3 τηλεφωνικών γραμμών και δεν τα κατάφερα επειδή τελείωσε η εκπομπή, θα στα γράψω εδώ και θα κάνω ό,τι μπορώ για να σε ξεφτυλίσω την επόμενη Κυριακή γιατί αυτό σου αξίζει !

Αυθεντικέ εκπρόσωπε της λεβεντομάνας κρήτης ...
Έτσι ξηγιέσται εσείς τα παληκάρια όμως ... Αντρίκεια !

Καταρχήν ανακάλεσε γιατί δεν σε έβρισα, ούτε με ξέρεις για να μιλάς για μένα , Το να με ξεφτιλίσεις εσύ εμένα θες πολλά ψωμιά ακόμα .Το ποσό παλικαριά ήμαστε το ξέρετε πολύ καλά όταν τρεχάτε .

PASaris wrote:
300 άτομα είχαν κατέβει στο Ηράκλειο στο ματς του Β γύρου που ήρθε 1-1 ... Παραπάνω δε χωρούσαν εκεί που μας είχατε βάλει !

Απλά μην λες και ψέματα γιατί στο γήπεδο μου οι αντίπαλοι περνούν στο ένα πέταλο το οποίο χωράει 1500 άτομα , οπότε μήπως δεν είχατε άτομα να φέρετε

PASaris wrote:
Υπάρχει μήπως απευθείας σύνδεση με καράβι Γιάννενα - Ρόδος ;;; Μήπως είναι τριπλάσια η απόσταση που χωρίζει τα Γιάννενα απ τη Ρόδο σε σχέση με αυτή που χωρίζει το Ηράκλειο απ τη Ρόδο ;;;

Για τους κατοίκους του Ηρακλείου (που είπες ότι είναι η πλουσιότερη πόλη της Ελλάδος) δεν είναι τίποτα τα 30.000 ευρώ που λες ότι δώσατε τότε (δηλαδή το ιλλιγγιώδες ποσό των 7,5 ευρώ έκαστος) ! Για την -αποδεδειγμένα- φτωχότερη περιοχή της ΕΥΡΩΠΗΣ με τους φτωχότερους κατοίκους, δεν είναι καθόλου εύκολο να διασχίσουν όλη την Ελλάδα απ τη μια άκρη στην άλλη για να υποστηρίξουν την ομάδα τους σε έναν αγώνα εκ των προτέρων στημένο !!!

Η Λαρισινοί πλήρωσαν ολόκληρο αεροπλάνο για να έρθουν στο Ηράκλειο για απλά ένα ματς πρωταθλήματος . οποίος αγαπάει την ομάδα πάει παντού . Τέλος δεν πάνε στο γήπεδο οι πλουσιότεροι , και ειδικά Σ’αυτό το άγονα δεν πήγαν οικογενειάρχες .

PASaris wrote:
Σε προκαλώ να συγκρίνουμε το μέσο όρο εισητηρίων του ΠΑΣ , του Εργοτέλη και του Franchise τα τελευταία 3 χρόνια, λαμβάνοντας υπ όψιν ότι ο ΠΑΣ έχει ένα γήπεδο 7.500 (στην ουσία όμως 4.500) θέσεων, παίζει στη Β και Γ Εθνική και ανήκει σε μια περιοχή με το μισό (περίπου) πληθυσμό απ αυτόν του Ηρακλείου...

Ο κόσμος του Εργοτέλη είναι 2.000 άτομα το ξέρω γιατί είναι η ομάδα τις περιοχής μου . τόσο είναι και το παλιό γήπεδο του Εργοτέλη . + στα ματς του Εργοτέλη πήγαιναν από όλες τις ομάδες . Απλά σου λέω το απλό , προ-πέρσι που ήταν στη Α’ ο Εργοτέλης στο γήπεδο του ΟΦΗ ηρθαν 300 άτομα .

PASaris wrote: Κλείνω με μια ευχή :
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΑΖΙ , ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ !!!

Μπα δεν θα σου κάνω την χάρη. Και Όσο έχεις αυτόν τον πρόεδρο εκεί θα είσαι , εχθές είδα πλάνα που έδερνε ένα παίκτη χαχαχαχαχ .

Τέλος αλλά γραφεί το topic και εσύ αλλά λες

More
02 May 2006 04:37 #11716 by nikodimos
Α ρε ΠαΘιαρη ακομα τσουζει το μπαραζ της Ροδου? ε?

Ευρω δεν ειχαμε το 2001 ε? Κουνια που σε κουναγε!

Forza λαε του Κουγια!

More
02 May 2006 04:41 #11717 by nikodimos

SergioDelRio wrote: Α ρε ΠαΘιαρη ακομα τσουζει το μπαραζ της Ροδου?
Ευρω δεν ειχαμε το 2001 ε? Κουνια που σε κουναγε!

Τολμας και κοροιδευεις τους Κρητικους μαγκακο ε? μαμας με το πληκτρολογιο καργα ετσι? Εχεις χασει τα μυαλα σου φιλε εκει στα σκοταδια της Γ Εθνικης.Αντε τωρα που θα ανεβετε να ξεχαρμανιασεις.

Forza λαε του Κουγια!

More
02 May 2006 12:48 #11736 by Kostas Giagias
Δεν μπορώ να καταλάβω πως ενα post του Γιώργου που ήταν εναντίων του Ολυμπιακού, έγινε αντιπαράθεση κρήτης-ιωαννίνων!!!

Εγώ θα απαντήσω μόνο στον Γιώργο λέγοντας του ότι άλλο πουλάω ένα παιχνίδι και άλλο είμαι αδιάφορος.

Αυτό φάνηκε και στα 4 τελευταία εκτός έδρας του Ολυμπιακού και με ομάδες που δεν έχουν σχέση με το αν θα σωθεί ο ΟΦΗ ή ΟΧΙ.

Στο κάτω κάτω και με Χ το παιχνίδι της λειβαδιάς, πάλι νίκη θα ήθελε ο ΟΦΗ.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
02 May 2006 13:24 #11740 by Giorgos

beastie wrote: Δεν μπορώ να καταλάβω πως ενα post του Γιώργου που ήταν εναντίων του Ολυμπιακού, έγινε αντιπαράθεση κρήτης-ιωαννίνων!!!

Εγώ θα απαντήσω μόνο στον Γιώργο λέγοντας του ότι άλλο πουλάω ένα παιχνίδι και άλλο είμαι αδιάφορος.

Αυτό φάνηκε και στα 4 τελευταία εκτός έδρας του Ολυμπιακού και με ομάδες που δεν έχουν σχέση με το αν θα σωθεί ο ΟΦΗ ή ΟΧΙ.

Στο κάτω κάτω και με Χ το παιχνίδι της λειβαδιάς, πάλι νίκη θα ήθελε ο ΟΦΗ.

Και να κέρδισες τον Λεβαδιακό πάλι νίκη ήθελε ο ΟΦΗ , άρα μήπως ξεφτιλιστήκατε άδικα ; Δηλαδή εσένα σαν Ολυμπιακό σάρωσε σε 3 Goal se 17 λεπτά ;
Απλά οι βεντέτες του ολυμπιακού το δώσανε στο φίλο τους Λεμονή, ο μονός παίκτης που έπαιξε ήταν ο Maric που έγινε αλλαγή . ’ρα το αξιοκρατικό πρωτάθλημα που έχουμε θα στρώσει όταν πέσει ο ΟΦΗ . Σε ποιο άλλο παιχνίδι έχει γίνει απονομή πρωταθλήματος ;

More
02 May 2006 14:51 #11746 by Kleanthis
Έτσι, έτσι... εκτονοθείτε... Γιατί του χρόνου που θα 'μαστε μαζί, θα σας χαλάει...

Κι εμένα θα με χαλάει, όμως. Και ξέρετε γιατί? Γιατί την ομάδα μου, την έχω για πολύ μεγαλύτερα κι όχι για τα αλώνια της Γ' και της Β' Εθνικής.

Η ομάδα μου είναι μεγάλη, κι όχι όπως εννοείς εσύ το "μεγάλη" αντίστοιχα για τη δικιά σου.
Και κάτι για το μπαράζ. Με ξένα κόλυβα, το μνημόσυνο γίνεται μια χαρά!

Και κάτι τελευταίο, αλλά όχι έσχατο. Βρίστε τον Κούγια όσο θέλετε -μαζί σας κι εγώ-, αλλά προς θεού ρε παιδιά, μην τον ταυτίζετε με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! ΕΛΕΟΣ! Την έκφραση "λαέ του Κούγια" κάνω πως δεν τη βλέπω, αγαπητέ φίλε...

Ειλικρινά, όμως, θέλω να πέσετε, όχι για να "σας ξεπληρώσουμε αυτό που σας χρωστάμε"-όπως λένε οι περισσότεροι-, αλλά για να ξεβρωμίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ξεβρώμισε όταν έπεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Υ.Γ. Όσο για 'σένα που με αποκάλεσες hooligan του πληκτρολογίου ή κάτι παρεμφερές, θέλω να σου πω πως ποτέ στον χώρο αυτό ή σε κάθε φόρουμ που γράφω, δεν έχω προκαλέσει-βρίσει(βάλε ό,τι ρήμα σε θίγει προσωπικά...)προς καμία κατεύθυνση. Μόνοι σας θέλετε να δημιουργείτε δαίμονες και οπτασίες, έτσι για να εξυπηρετήσετε τους ΔονΚιχωτισμούς σας.

More
02 May 2006 20:20 #11759 by Μάκης Ζώτος
Αν και φίλαθλος του Ολυμπιακού θα συμφωνήσω με τον φίλο από την Κρήτη.
Αν όντως , όπως λένε, υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Ολυμπιακός έδωσε το παιχνίδι στον Λεβαδειακό για να πέσει ο ΟΦΗ (δεν είδα το παιχνίδι για να έχω άποψη , ό,τι διάβασα και άκουσα και τις λίγες φάσεις στην TV) είναι μια τακτική που με βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετο.
Το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα και όχι στα αποδυτήρια και στα παρασκήνια. Αυτό που ενδιαφέρει τον πραγματικό φίλαθλο κόσμο της ομάδας είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Οι μικροπολιτικές λίγο μας αφορούν. Αν για παράδειγμα ο Ολυμπιακός κέρδιζε , θα χειροκροτούσα την ομάδα και λίγο θα με ενδιέφερε τι κάνουν οι άλλοι.
Στο κάτω -κάτω αν ο Λεμονής επέλεξε τον Λεβαδιακό ήταν καθαρά δικό του θέμα.
Αν πάλι η ήττα του Ολυμπιακού ήταν συμπτωματική λόγω του γεγονότος ότι είμαστε ήδη πρωταθλητές και χαλαρώνουμε, τοτε κρίμα για εμάς, τον κόσμο της ομάδας που πληρώνουμε εισητήριο και ντροπή στους παίκτες-«τουρίστες» , που λέει και ο Σόλιντ.
Βέβαια, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον ΟΦΗ υπάρχει ένα σημείο αδιευκρίνιστο , που χρονίζει στα συρτάρια της ΕΠΑΕ και της ΕΠΟ , το θέμα του αν υπάρχει συνιδιοκτησία ΠΑΟ και ΟΦΗ. Αυτό , όμως, είναι αρμοδιότητα των αθλητικών δικαστηρίων. Στο κάτω-κάτω τόσα σκάνδαλα συμβαίνουν στην πολιτική και κοινωνική ζωή και ένα παραπάνω στο ποδόσφαιρο δεν νομίζω να αλλάζει κάτι.
makis61

Εκπομπή Virtual Flights: Κάθε Κυριακή 17:00-18:00.

More
02 May 2006 23:21 #11771 by Kostas Kefallinos
Antikhmenika,twra o ofh ti na mas pei apo thn istoria tou?pou htan,einai kai 8a einai h deksia tseph twn bardingannidwn?einai amartia giati o ofh exei psyxh san omada kai exei katantisei paragagia mena kanonika de an kapoio einai ofh kai agapa kai pona thn omada tou de 8a prepe na pata to pidi se agwna tou mexri na alaksoun ta pramata.