Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τhe Evil Within

More
19 Apr 2013 15:42 #123060 by Μάνος Γρυπάρης

Ο νέος horror τίτλος από τον δημιουργό του Resident Evil.

Η Bethesda ανακοίνωσε και επίσημα τον νέο τίτλο για τον οποίο έκανε λόγο τόσο καιρό. Πρόκειται για το The Evil Within, ένα survival horror το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2014 για PC, PS3, Xbox 360 και τις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Tango Gameworks, μια νεοσύστατη εταιρία ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο γνωστός developer της σειράς Resident Evil, Shinji Mikami.

Σε δήλωσή του ο Mikami είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που θα ανακοινώσουμε το The Evil Within. Η ομάδα μου και εγώ δεσμευόμαστε στο να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό franchise που θα προσφέρει στους fans την τέλεια μίξη τρόμου και δράσης.» Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Evil Within θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες μέσα από το IGN.com το οποίο έχει και την αποκλειστικότητα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2013 20:45 #123074 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE] Σύμφωνα με το Gematsu του οποίου οι πηγές προέρχονται από την ιαπωνική Bethesda το The Evil Within αναπτύσσεται με την id Tech 5 Engine. Κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ένας ντετέκτιβ με το όνομα Sebastian, ο οποίος φτάνει στη σκηνή ενός εγκλήματος και αντικρίζει τους συναδέλφους του σφαγιασμένους από μία άγνωστη κακόβουλη δύναμη. Όπως και στις υπόλοιπες δημιουργίες του Shinji Mikami, έτσι και εδώ θα βρεθείτε στην πορεία παγιδευμένοι σε έναν κόσμο που βρίθει από τέρατα. Η Bethesda τονίζει πως το The Evil Within θα σηματοδοτήσει μια επιστροφή στις ρίζες των παλιών Survival Horror όπως τα πρώτα Resident Evil και Silent Hill. Οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες και παράλληλα να αποφύγουν ή να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους τις διάφορες παγίδες που υπάρχουν στο περιβάλλον.

Το The Evil Within θα κυκλοφορήσει το 2014 για PC, PS3, Xbox 360, καθώς και στις next gen κονσόλες.

More
20 Apr 2013 12:06 #123117 by Βασίλης Καμακάρης
Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την bethesda.

[center:fy5kli2g][youtube:fy5kli2g]
[/youtube:fy5kli2g][/center:fy5kli2g]

More
20 Apr 2013 12:15 #123118 by Βασίλης Καμακάρης
Η ign παρουσίασε 8 νέες φωτογραφίες σχετικά με το evil within.

[img

[img

[img

[img

[img

[img

[img

[img

More
20 Apr 2013 13:08 #123121 by Tasos Belinos
Replied by Tasos Belinos on topic Τhe Evil Within
Απίστευτο φαίνεται, επιτέλους κάτι που να θυμίζει το παλιό RE. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς.

More
20 Apr 2013 13:14 #123125 by Lilith_Autumn
Replied by Lilith_Autumn on topic Τhe Evil Within
Το The Evil Within μοιάζει λίγο με το Dead Space ή είναι ιδέα μου;

More
20 Apr 2013 13:17 #123127 by Βασίλης Καμακάρης
Από το trailer και τις εικόνες θα έλεγα μια μίξη saw με λίγο hostel και μια πινελιά silent hill. Πραγματικά το περιμένω πως και πως γιατί είμαι καμένος με horror games.

More
20 Apr 2013 23:48 #123140 by Χριστιάνα Θάνου
Μακάρι να έχει split screen co-op mode στο campaign! Από τις φωτογραφίες και το τρέιλερ φαίνεται ότι θα τρομάξουμε το 2014.

More
21 Apr 2013 00:03 #123141 by Βασίλης Καμακάρης

Glamorous wrote: Μακάρι να έχει split screen co-op mode στο campaign! Από τις φωτογραφίες και το τρέιλερ φαίνεται ότι θα τρομάξουμε το 2014.

Λες να είναι? μακάρι θα ήταν μια καλή κίνηση για τους φοβιτσιάριδες που θα τολμήσουν να παίξουν το game. :P :P :P

More
04 May 2013 13:17 #123823 by eliminator
Replied by eliminator on topic Τhe Evil Within
Μου θυμίζει πολύ το saw και κάτι μου λέει ότι θα είναι από τα καλύτερα horror. Για να λέμε την αλήθεια έχει αρχίσει να εξαφανίζεται το horror στοιχείο από τα games και το RE και DS που ήταν το γύρισαν σε Shooter.