Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τhe Evil Within

More
22 Sep 2013 23:34 #132592 by Βλασακίδης Τίτος

akanthithos wrote: Dead Space 1&2, FEAR 1&2, The Last Of Us, μια χαρά horror είχε αυτή η γενιά.

THE LAST OF US. horror? εδω κανεις λαθος αγαπητε.. αλλο horror, Κ αλλο απλα να χει σαν εχθρους τα "Ζομπι" ή οπωγς αλλιως θελετε πειτε αυτα τα τυπακια π πυροβολουμε στο tha last of us... δν εχει κλιμα για horror to THE LAST OF US

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Sep 2013 00:43 #132603 by Βασίλης Καμακάρης
Το The Last of Us είναι Action-adventure, survival horror, αν εσύ δεν το θεώρησε Horror δικαίωμα σου. Ούτε εγώ το θεώρησα πλήρως γιατί μπλεκοντουσαν πολλά μέσα και το ψηλό άφηνε στην άκρη άλλα έχει πολύ δυνατές στιγμές.

More
23 Sep 2013 02:10 #132625 by Petros
Replied by Petros on topic Τhe Evil Within
δείχνει υποσχόμενο... για να δούμε

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
28 Sep 2013 20:06 #132958 by Βασίλης Καμακάρης
Έχουμε νέο Gameplay video όταν το είδα εντυπωσιαστικα από το σκηνικό τρόμου, αν και στο σύστημα μάχης θύμισε αρκετά το Resident evil λέτε να καταντήσει έτσι?

[center:kxn37an0][youtube:kxn37an0]
[/youtube:kxn37an0][/center:kxn37an0]

More
28 Sep 2013 22:47 #132959 by AlexMastermind
Replied by AlexMastermind on topic Τhe Evil Within
Εμένα μου άρεσε πολύ το Amnesia: The Dark Descent.

More
29 Sep 2013 00:54 #132968 by Νικόλας Μαρκόγλου
Φαίνεται να πλησιάζει τον τρόμο των Silent Hill. Κάτι που είναι απόλυτα θετικό φυσικά. Το shooting μέρος δεν με πείθει και πολύ αλλά ελπίζω να το βελτιώσουν μέχρι την κυκλοφορία του. Ελπίζω επίσης να διατηρήσει την τρωτότητα του πρωταγωνιστή και να μην καταλήγει να είναι μία ακόμα "θεριστική" μηχανή.

More
29 Sep 2013 11:27 #132972 by Χριστιάνα Θάνου
Μεταξύ μας περίμενα πολύ καλύτερο βίντεο αλλά ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί. Όπως είπε και ο Νικόλας το shooting system του δεν είναι ότι καλύτερο έχουμε δει και τη στιγμή που δεν μιλάμε για έναν τίτλο σαν το Deadly Premonition στο οποίο το να πυροβολήσεις κάποιο τέρας δεν ήταν τόοοοσο σημαντικό, εδώ μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

More
04 Oct 2013 01:09 #133251 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Τhe Evil Within
θέλω να βγεί, θέλω να παίξω ένα horror καλό γιατί σόρρυ με τα resident evil τζάμπα κόπος (τα αναφέρω γιατί δε παίζω πολλά horror και αυτά είναι τα μοναδικά που αγόρασα), δεν ασχολήθηκα καν. φαίνεται καλό στα γούστα μου και πολλά υποσχόμενο. θα δούμε!

More
17 Dec 2013 22:38 #137397 by Πανος
Replied by Πανος on topic Τhe Evil Within
Ενταξει, γενικα το παιχνιδι φαινεται υποσχομενο.
Γραφικα φοβερα, ατμοσφαιρα βαρια (καλα οχι και σαν των SH αλλα ειναι πολυ καλη) και το shooting απλως ικανοποιητικο.Ενα horror ποτε δεν μπορεις να το κρινεις απο ενα trailer ομως αυτο ειναι νομος.Εγω οπως και να εχει θα το αγορασω φυσικα. :P
Μονο ενα "μεγαλο" αρνητικο εχει ρε γαμμοτο.Το παιχνιδι φαινεται σκηνοθετημενο.Δηλαδη?Οτι γινεται καθε πραξη που κανουμε φαινεται να εχει προκαθοριστει να γινε ετσι.Αυτο δεν ειναι απολυτα κακο σε αλλα genres αλλα στο συγκεκριμενο νομιζω πως χαλαει το game γιατι αρχιζει να θυμιζει ταινια.
Οπως και να εχει περιμενουμε!Θυμιζει Resi4 τουλαχιστον :)

More
27 Dec 2013 03:39 #138056 by Γιώργος Λόλας
Δε θα με πείραζε αν είχε "στημένες" σκηνές. Θυμάστε το σημείο στο Resident Evil 1 που πετάγονται τα σκυλιά από τα παράθυρα; Αν και στημένο, είχα χεστεί επάνω μου. Σε τέτοια φάση αν έχει σκηνές, δε θα είναι κακό :)