Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τhe Evil Within

More
10 Mar 2015 14:04 #157822 by Αλκμήνη Καζάνα
Επιτελους γυναικειος πρωταγωνιστικος ρολος!! :D
Για να δουμε και την ιστορια της Juli Kidman στο νεο Evil Within: The Assignment και δείτε το χθεσινο Livestream απο την Bethesda.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 May 2015 19:01 #160927 by Παντελής Δασκαλέλος
Πόσες φορές έχετε παίξει στην ζωή σας ένα DLC που είναι καλύτερο από το βασικό παιχνίδι; Μάλλον ελάχιστες για να μην πω καμία. Το The Assignment DLC λοιπόν μόνο ως "φαινόμενο" μπορεί να χαρακτηριστεί αφού η ποιότητα του ξεπερνά κατά πολύ αυτή του The Evil Within. Εγώ στις 6-7 ώρες που ασχολήθηκα μαζί του ήμουν μονίμως στην τσίτα και η καρδιά μου χτυπούσε με 120 σφυγμούς το λεπτό κατά την διάρκεια των boss fights. Γιατί ξεχωρίζει το The Assignment όμως; Καταρχήν γιατί το gameplay του είναι διαφορετικό. Σε γενικές γραμμές είναι πιο κοντά στο Outlast απ' ότι στο The Evil Within, κοινώς μιλάμε για ένα Horror Adventure με έντονο το stealth στοιχείο. Κάποια πράγματα με χαλάνε όπως το letterbox, αλλά όλα αυτά εντοπίζονται στο τεχνικό κομμάτι, καθώς αν στα DLC εφαρμόζαμε την επιμέρους βαθμολογία όπως στα review, στο gameplay θα έβαζα 9 με πολύ μεγάλη επιείκεια. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς σε λίγες μέρες θα ανέβει και το review για το δεύτερο DLC και όσοι έχετε το The Evil Within τσιμπήστε άμεσα το Season Pass...

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το review του The Assignment κάνοντας κλικ εδώ .

More
30 May 2015 16:41 - 30 May 2015 17:45 #161977 by Πιέρρος Φουστέρης
The Evil Within: The Consequence (DLC) review!

Μετά από το απολαυστικότατο, πρώτο DLC του The Evil Within, The Assignment, σειρά έχει το The Consequence. Το horror στοιχείο ανεβαίνει στα ύψη, αν λάβει κανείς υπόψη το ύφος του review από τον Παντελή Δασκαλέλο. Οι περιπέτειες της Julie συνεχίζονται και τα boss fights, μαζί με το υπόλοιπο περιεχόμενο του παιχνιδιού, σκοπεύουν να σας κρατήσουν απασχολημένους για παραπάνω από τέσσερις ώρες! Διαβάστε το review του The Consequence και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 30 May 2015 17:45 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
05 Jun 2015 18:33 #162303 by Παντελής Δασκαλέλος
Το The Assigment με είχε αφήσει άναυδο τολμώ να πω και περίμενα με ανυπονησία την συνέχειά του για να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία της Julie και γενικότερα το όλο σενάριο, καθώς στα DLC αποκαλύπτονται πολλές πληροφορίες σχετικά με τα γεγονότα του The Evil Within. Τα δύο DLC αυτά τα βρήκα γενικώς ιδιαίτερα τρομαχτικά, οκ μπορεί να μην υπάρχουν τα jump scares, αλλά καταφέρνουν να κρατούν την αδρεναλίνη στου στα ύψη για αρκετά μεγάλα διαστήματα. Το αίσθημα αυτό είναι τόσο έντονο που μόλις τα ολοκλήρωσα ένιωσα σα να φεύγει ένα βάρος από πάνω μου. Ευτυχώς γιατί τα bosses είχαν αρχίσει να με στοιχειώνουν...

More
03 Feb 2016 20:59 #176288 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Ενω επαιζα the evil within χθες μου ετυχε αυτο... Χαχαχαχαχα :P