Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Απο αυτα που λες φαινετε αν εισαι ή οχι fanboy, ειδικα απο τη στιγμη που στο ξαναλεω για 3 φορα κρινεις κατι που δεν εχεις δουλεψει ποτε σου.tonyler wrote: Βρισκομαστε στο 2015 οπου ολα αυτα που λες δεν ισχυουν.Το xbox δεν εκανε καλες πωλησεις το 2013 κ το 2014 λογω αυτων των ανακοινωσεων,αλλα το 2015 οπου ολα αυτα δεν ισχυουν και εχει ανακοινωθει backward compatibility,crossplatform και ενα σωρο exclusivαρες ειναι δειγμα αφελειας να λες οτι το 2015 το xbox ειναι χειροτερο λογω κακων χαρακτηριστικων το 2013 απο τα οποια κανενα δεν υπαρχει πια.
Δεν ημουν fanboy και ποτε δε θα γινω ,ετσι οπως υποστηριζα ps3 τωρα υποστηριζω xbox .Βλεπω αντικειμενικα τα ΠΑΝΤΑ και κρινω αναλογα.Οι πωλησεις ps4 μετα την Ε3 ειναι αδικαιολογητες.Ο κοσμος θελει καθαρα ps4 επειδη εχει κανει περισσοτερες πωλησεις και νιωθει πιο ασφαλης.Βεβαια τι θα κανει ο καθενας το 400ευρω δεν ειναι δικη μου υποθεση,αλλα 400 ευρω ειναι 400 ευρω και πρεπει να αξιποιηθουν οσο καλυτερα γινεται.
Οσο και καλυτερο software οπως λες να εχει η ms αν το hardware δεν αντεχει να δειξει περισσοτερα στην οθονη δεν πα να κανει παπαδες η ms και οι developers του καθε παιχνιδιου δεν προκειτε να τα δειξει.tonyler wrote: Και παλι φιλε μου οι διαφορες ειναι σχεδον ανυπαρκτες.
Το ps4 εχει καλυτερο hardware ,το xbox καλυτερο software.
Και επειδη το xbox εχει καλυτερο software μπορει να χειριζεται καλυτερα το hardware του.Η sony εχει καλυτερο hardware το οποιο δεν μπορει να εκμεταλλευτει πληρως λογω χειροτερου software,αφου της λυπει η τεχνογνωσια!!!και το ξαναλεω,το xbox εχει μια χαρα γραφικα,το ps4 οριακα καλυτερα αλλα με λιγοτερο ζωντανα-ρεαλιστικα χρωματα.Μεγαλο λαθος να βαζουμε σε συγκριση τα γραφικα στις κονσολες,αν κι εδω η sony υπερτερει ελαχιστα.
Εγω δεν σου ειπα οτι το online του xbox one δεν ειναι λιγο καλυτερο απ' το online του ps4 αλλα μην ξεκινησουμε για ποιο λογο το pc gaming δεν λεει γιατι θα μακρυγωρησουμε και δεν λεει.tonyler wrote: Ανεφερα οτι εχω δουλεψει το ps4 τουλαχιστον για 2 ωρες πριν καν παρω xbox.
O,τι λεω ειναι τεκμηριωμενο και γι αυτο αποδικνυω οτι δεν ειμαι fanboy.
Απο την αλλη ομως ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι εχεις και τις δυο κονσολες εσυ,μιας και δινεις την αισθηση οτι εισαι κατι περισσοτερο απο sony fanboy.Το μονο επιχειρημα σου ειναι η αναλυση μιας και ειναι το μονο πλεονεκτημα του ps4,το οποιο ομως δεν προκειται για καποιο ορθο επιχειρημα ωστε καποιος να αγορασει μια κονσολα.Αν ηταν ετσι οπως τα λες,ολοι οσοι εχουμε κονσολες ειμαστε βλακες,αφου δεν υπαρχουν τρομερα exclusives( kι ομως υπαρχουν).Τοτε γιατι να μην επιλεξουμε ενα pc που ειναι ακομη πιο δυνατο απο το ps4 με 500ευρω??
Ειναι λογικο τα exclusives να ειναι λιγοτερα απο τα multiplatform.
Και το online του xbox ειναι πολυ καλυτερο του ps και οχι πανω κατω τα ιδια
300.000 servers η ms ,30.000 η sony.