Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Κανεις λαθος.Αν ηταν ετσι θα μεναμε στην παλια γενια.Γιατι να παμε στην νεα αφου μπορουσαμε να εχουμε τα ιδια παιχνιδια με χειροτερα γραφικα?Εγω προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο να μην μπορει να τρεξει καποιο μηχανημα νεας γενιας σε native 1080p ενω μπαινουμε στην γενια του 2Κ και 4Κ.Δεν λεω να θυσιασεις καποιο αποκλειστικο για τα 1080p(αυτο ειναι οντως ανοησια) αλλα γιατι να παρεις την υποδεεστερη κονσολα αν θες να παιζεις κατα κυριο λογο multiplatform?Για την Ε3 η Σονυ μια χαρα τα πηγε απλα δεν ειχε αποκλειστικα για φετος οπως ειχε η MS.Για το 2016 εχει το horizon,το last guardian και το uncharted και ισως κανα gran turismo ή god of war και στο μελλον κανα νεο infamous.Παντως το οτι πουλαει στην Αμερικη περισσοτερο απο το xbox (που ειναι Αμερικανικη κονσολα) κατι σημαινει.Για να συνοψισω,ο κυριως λογος αγορας κονσολας ειναι πρωτα τα αποκλειστικα,χειριστηρια κλπ και μετα τα γραφικα.tonyler wrote: Σοβαρα τωρα?Ποιος παιρνει κονσολα για τα γραφικα? Ειναι σαν μου λες οτι βλεπεις τσ@ντες για να δεις την ιστορια.
Οι παγκοσμιες πωλησεις ,δειχνουν οτι η ms εκανε λαθη και τα πληρωνει.Ο Don Matrick την σκοτωσε.O phil Spencer την ανασταινει.Απο την αλλη μπορω να πως με χαροποιει οτι το xbox δεν εκανε πωλησεις γιατι ετσι θα ξεσκιστει να τις κανει!Οκ,μπορει να μη φτασει σε πωλησεις σε 1 η 2 χρονια αλλα εχουμε δρομο ακομα!
Δεν εχω καμια απο τις 2 κονσολες :
Εχω : psOne,ps2,ps3,psvita.
Προσωπικα , ειμαι απογοητευμενος απο τη sony.Τοσες αποκλειστικοτητες εκανε το xbox για το μελλον και η sony παει στην Ε3 τουριστας.
Αυτο με τα fanboys δε το σχολιαζω.Θες να μου πεις οτι τα παιδακια 10-15 χρονων σκεφτονται κριτικα???Αντιθετως,υποστηριζουν αυτο που θα τους αγορασει η μαμα κι ο μπαμπας.Ξερουν αυτοι τι ειναι το xbox?Μονο ακουστα σαν υπαρξη η πλειοψηφια.
Τελος παντων , προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το xbox one μεσα σε ενα χρονο καταφερε να γινει αξιος αντιπαλος .Ηδη γνωριζουμε οτι το μελλον θα γινει ακομη πιο ανταγωνιστικο.Οπως και να'χει το σημαντικο ειναι να μην ειμαστε fanboys(δεν λεω οτι εισαι fanboy) και να απολαμβανουμε το gaming οπως πρεπει.
tonyler wrote: Παιδια το xbox ειναι τρομερο μηχανημα κ δεν μετανοιωνω ουτε δευτερολεπτο π το πηρα.
Θα προτιμουσα το store nα ηταν πιο οργανωμενο.
tonyler wrote: Απο τη στιγμη που το ps4 ειναι κονσολα με χειροτερα exclusives ,τα περισσοτερα εκ των οποιων ειναι indies με servers για online για πεταμα και παρ`ολα αυτα εχει διπλασιες πωλησεις και βαλε θεωρω πως αδικειται πολυ περισσοτερο απο λιγο.