- Thank you received: 26
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Συμφωνω αλλα πρωτα καποιος πρεπει να δει τα αποκλειστικα.Δηλαδη δεν αξιζει να μην παιξει halo ή gears επειδη το xbox βγαζει 900p στα multiplatforms.Προσωπικα παιζω περισσοτερο multiplatforms και για αυτο πηρα ps4.Απο το one μονο το halo μου αρεζε αλλα για ενα παιχνιδι στα 3 χρονια(καθε τοσο περιπου βγαζουν νεο halo) δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.Επισης στο youtube δεν καταλαβαινεις μεγαλη διαφορα.Πρεπει να το παιξεις απο κοντα.Το εχω δοκιμασει και ναι εχουν αισθητη διαφορα τα 900p με τα 1080p.fits79 wrote: Γιατι αραγε ακομα ενα νεο παιχνιδι ειναι λιγο καλυτερο(Ειδικα στα fps) στο ps4 εναντι του xbox one?
Το εχουμε χιλιοπει το ps4 εχει δυνατοτερη καρτα γραφικων απο αυτη του xbox one επομενως ειναι αυτονοητο οτι σχεδον ολα τα multi-platform games θα ειναι καλυτερα στο ps4 εναντι του xbox one αρκει να κανουν καλη δουλεια οι developers και να μην κανουν απλα μια αρπαχτη(Π.χ. batman arkham knight στο pc)
Δεν λεμε τπτ γιατι αυτο που λες δεν ισχυει.angelos99b wrote: Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι για 1,5 χρόνια τα games στο PS4 ήταν οπτικά κατώτερα από το XBOX One λόγω του ansitropic filter στο PS4. Το έχω παρατηρήσει γιατί έχω παίξει τα ίδια παιχνίδια και στις δύο κονσόλες, όπως τα Evolve, Dying Light και Dark Souls. Ακόμα και το The Order που είναι PS4 exclusive, τα γραφικά ήταν θολά.
Καλο ειναι οταν αγοραζεις ενα μηχανημα να ψαχνεις λιγο τα settings του και να μην το ΚΡΙΝΕΙΣ χωρις να το εχεις ψαξει καν.angelos99b wrote: Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι για 1,5 χρόνια τα games στο PS4 ήταν οπτικά κατώτερα από το XBOX One λόγω του ansitropic filter στο PS4. Το έχω παρατηρήσει γιατί έχω παίξει τα ίδια παιχνίδια και στις δύο κονσόλες, όπως τα Evolve, Dying Light και Dark Souls. Ακόμα και το The Order που είναι PS4 exclusive, τα γραφικά ήταν θολά.
Μηπως εννοεις το contrast?Γιατι το να μας λες οτι τα upscale 1080p ειναι πιο καθαρα απο τα native 1080p δεν στεκει.Για δες το βιντεακι με το the witcher 3 στην αρχη που δειχνει το τοπιο και πες μου πιο ειναι πιο θολο.angelos99b wrote: Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι για 1,5 χρόνια τα games στο PS4 ήταν οπτικά κατώτερα από το XBOX One λόγω του ansitropic filter στο PS4. Το έχω παρατηρήσει γιατί έχω παίξει τα ίδια παιχνίδια και στις δύο κονσόλες, όπως τα Evolve, Dying Light και Dark Souls. Ακόμα και το The Order που είναι PS4 exclusive, τα γραφικά ήταν θολά.