- Thank you received: 274
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Dovahkiin wrote: Το ξεκίνησα και το τελείωσα σήμερα το πρωϊ. Πραγματικά αν καθίσω να περιγράψω το παιχνίδι, θα μου πάρει πολλή ώρα. Με λίγα μόνο λόγια ήταν απόλυτα καθηλωτικό, έξυπνο, ιδιαίτερο, συγκινητικό. Δε μου πήγε η καρδιά να το αφήσω ούτε για ένα λεπτό. Δύσκολα ενθουσιάζομαι με games, αυτό ήταν ένα από τα λίγα που με κατενθουσίασαν.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
efane wrote:
Dovahkiin wrote: Το ξεκίνησα και το τελείωσα σήμερα το πρωϊ. Πραγματικά αν καθίσω να περιγράψω το παιχνίδι, θα μου πάρει πολλή ώρα. Με λίγα μόνο λόγια ήταν απόλυτα καθηλωτικό, έξυπνο, ιδιαίτερο, συγκινητικό. Δε μου πήγε η καρδιά να το αφήσω ούτε για ένα λεπτό. Δύσκολα ενθουσιάζομαι με games, αυτό ήταν ένα από τα λίγα που με κατενθουσίασαν.
Πολύ καλό game. Το έπαιξα πριν πολύ καιρό στο pc. Κάποια στιγμή θέλω να το παίξω και στην κονσολα. Αν υπάρχει ένα μειονέκτημα στο παιχνίδι είναι αυτό του καθαρού χρόνου του gameplay. Θυμάμαι ότι σε ένα απόγευμα το είχα τελειώσει. Κρίμα γιατί η ιστορία είναι συγκινητική και σε κρατάει μπροστά στην οθόνη.
Dovahkiin wrote:
efane wrote:
Πολύ καλό game. Το έπαιξα πριν πολύ καιρό στο pc. Κάποια στιγμή θέλω να το παίξω και στην κονσολα. Αν υπάρχει ένα μειονέκτημα στο παιχνίδι είναι αυτό του καθαρού χρόνου του gameplay. Θυμάμαι ότι σε ένα απόγευμα το είχα τελειώσει. Κρίμα γιατί η ιστορία είναι συγκινητική και σε κρατάει μπροστά στην οθόνη.
Εμένα προσωπικά δε με χάλασε αυτό, αντιθέτως. Πιστεύω αν κρατούσε αρκετά περισσότερο ίσως κάπου να έχανε γιατί πραγματικά η ιστορία παρόλο που είναι απλή, είναι τόσο όμορφη και οι πολλές οι "σάλτσες" στο gameplay κάπου θα κούραζαν και θα ξέφευγε. Μου πήρε κάτι λιγότερο από 3 ώρες απ' όσο υπολόγισα, το θεώρησα σαν να βλέπω μια ταινία. Καταλαβαίνω όμως πώς το λες, σίγουρα θα ενόχλησε αρκετούς αυτό.
Έτσι όπως το θέτεις ναι, έχεις δίκιο. Σίγουρα ό,τι πληρώνεις κανονικά πρέπει και να παίρνεις. Απλά εγώ πριν δεν έμεινα στο οικονομικό ζήτημα.efane wrote: Η σχέση τιμής και διάρκειας ενός παιχνιδιού επηρεάζουν πολλά παιδιά στο αν θα το αποκτήσουν η όχι, και είναι κρίμα κάποιοι να μην ασχοληθούν με ένα τόσο ωραίο game.