Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
21 Apr 2017 10:10 #197213 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Pinelopi88 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Είναι πράγματι εξαιρετικό παιχνίδι το L.A. Noire! Δυστυχώς δεν υπάρχει για PSP, έχει κυκλοφορήσει μόνο για PS3, Xbox 360 και Windows

Ξέρεις, κανένα παρόμοιο; :)

Τσέκαρε την λίστα που σου παρέθεσε ο Blood Prince, έχει μερικά πολύ καλά παιχνίδια. Επίσης προτείνω το Danganronpa: Trigger Happy Havoc αν και είναι visual novel και δεν ξέρω αν γουστάρεις κάτι τέτοιο, είναι με υποθέσεις που προσπαθείς να βρεις "ποιος το έκανε"και γενικά αρκετό μυστήριο. Το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments είναι εξαιρετικό, ειδικά αν είσαι φαν του Sherlock!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Apr 2017 14:16 #197231 by Georgios Manolis
Το Soul Axiom έφαγε uninstall.Δεν το περιμένα να έχει τέτοια προβλήμματα.Όμως αυτό που με εκνέυρισε πιο πολύ ήταν που τα options γυρίζουν στο default κάθε φορά που που βάζω το παιχνίδι.Δεν σώζονται με το save κι έπρεπε να τα ρυθμίζω κάθε φορά.
Επίσης οι μηχανισμοί χρησιμοποιούνται μόνο σε συγκεκριμένα σημεία και με συγκεκριμένο τρόπο.Καθιστώντας το παιχνίδι αρκετά γραμμικό.
Ίσως το ξαναπαίξω όταν θα λεχω "κέφια".

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
21 Apr 2017 14:53 - 21 Apr 2017 14:54 #197235 by Πηνελόπη
Πωω!! Τέλεια παιδιά, ευχαριστώ. Το Beyond: Two Souls το εχω παίξει, είναι επίσης πολύ καλό -αν όχι τόσο οσο το Noire. Και ναι λατρεύω Σέρλοκ και μυστήρια. ;)
Last edit: 21 Apr 2017 14:54 by Πηνελόπη.

More
21 Apr 2017 18:17 #197250 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Pinelopi88 wrote: Πωω!! Τέλεια παιδιά, ευχαριστώ. Το Beyond: Two Souls το εχω παίξει, είναι επίσης πολύ καλό -αν όχι τόσο οσο το Noire. Και ναι λατρεύω Σέρλοκ και μυστήρια. ;)

Πάρε τότε ανεπιφύλακτα το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, θα σου αρέσει. Και τα άλλα της σειράς είναι επίσης καλά, αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μου.

More
21 Apr 2017 18:49 #197253 by Angel
Συνεχίζω το Bayonetta στο hard mode Που είναι παλούκι...Παράλληλα παίζω το FF XIII ξανά!Σε λίγες μέρες ελπίζω να αρχίσω και το Dishonored 2!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
21 Apr 2017 23:05 #197259 by Πηνελόπη

Shikabane_Hime7 wrote: Πάρε τότε ανεπιφύλακτα το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, θα σου αρέσει. Και τα άλλα της σειράς είναι επίσης καλά, αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μου.

Θα το ψάξω! ;) Μ' έψησες εντωμεταξύ με το Σέρλοκ και βρήκα πως είχα ξεχασμένο στο PC μου, ένα παιχνιδάκι με τον Πουαρώ, το βέλγο ντετέκτιβ της Άγκαθα, τo Murder on the Orient Express . Καλό για να περνάς την ώρα σου. :)

More
22 Apr 2017 12:20 #197273 by Μάρκος Ασκανιάν
Έχω ξεκινήσει ταυτόχρονα αρκετά games. Βαθιά ανάσα και πάμε!
-ΝFS Most Wanted PSP όπου ανά 3 αγώνες rage quit
-Assassins Creed Bloodlines PSP
-Sonic Mega Collection + Xbox
-Iron Man Xbox 360 όπου κι εδώ αρκετά rage quit
-Μedal of Honor Airbourne Ps3 κι εδώ μια από τα ίδια
-New Super Mario Bros Wii όπου αν δυο τρεις προσπάθειες θέλω να πετάξω το wii mote στη TV.
Αυτά. Ελπίζω το αργότερο post να με βρει πιο ψύχραιμο...

Adododo!!!

More
22 Apr 2017 16:12 #197285 by Πηνελόπη
Mr.Dododi, λίγα βλέπω! :Ρ Αλήθεια, μπορείς να τα συδυάζεις όλα μαζί; Εγώ συνήθως ένα άντε 2 το πολύ να παίζω (ένα στο Xbox κι ενα στο psp), δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε πολλά συγχρόνως. :D

More
24 Apr 2017 00:07 #197340 by A
Forza Horizon 3 + Blizzard Mountaint τέλος, όπως επίσης The LEGO Movie Videogame. Τερμάτισα και το Sniper Elite 3.
Τώρα λέω να ασχοληθώ με NHL 17, Fifa 17 και ξεκίνησα ήδη Project Cars.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
24 Apr 2017 00:23 #197341 by Γεραλτ
Dishonored 2 ξεκίνησα χθες και έχω πέσει με τα μούτρα σε αυτό.