Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
09 Apr 2017 17:15 #196753 by Βασιλης Γαλανος
Τερμάτισα το Dues Ex:Human Revolution. Μου άρεσε αρκετά το setting και το σενάριο του, με ανατροπές, αλλά βρήκα τον τερματισμό λίγο αποστειρωμένο, δεδομένου πως απλά διαλέγεις το τέλος αβίαστα. Καλό παιχνίδι ως σύνολο παρόλα αυτά.
Σειρά έχει η συνέχεια του Gta5 και του Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Apr 2017 19:40 #196756 by Χρήστος Σκέτος
Συνεχίζω για άλλη μία εβδομάδα με το Persona 5. Απλά καταπληκτικό σε όλα του. Από τα καλύτερα JRPG που έχω παίξει ποτέ.
The following user(s) said Thank You: Angel

More
10 Apr 2017 02:07 #196770 by Νίκος Παπαγεωργίου (ksifias82)
Μου έμεινε λίγη ώρα ακόμα να τερματίσω το ratchet & clank.

Εξαιρετικό exclusive της sony...κράτησε την ίδια συνταγή στο ps4, όπως όταν κυκλοφόρησε αρχικά στο ps2....απλό και εθιστικό gameplay...

More
10 Apr 2017 12:35 #196776 by Νικολής Ασημάκης
Με αφορμή το φρεσκοκυκλοφορημένο expansion, τσίμπησα ότι DLC υπήρχε και παίζω νέο save στο Stellaris.

More
10 Apr 2017 17:51 #196794 by A
ξεκίνησα έτσι χαλαρά το Grim Legends: The Forsaken Βride, (κλασικό point & click) Artifex Mundi και τα μυαλά καρότο!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
10 Apr 2017 19:53 #196800 by Omnibot
Πάνε τα COD: Ghosts, Akai Katana και Dodonpachi Ressurection για Xbox 360 και τώρα ξεκίνησα το απαράδεκτο Iron Man και το Medal of Honor Airborne.

More
10 Apr 2017 21:19 #196808 by Αγγελική Γοργορίνη
Σήμερα τερμάτισα το Silence και μπορώ να πω, ότι παρόλο που δεν είμαι φαν των Point & Click παιχνιδιών, το συγκεκριμένο με κράτησε έως το τέλος και δίκαια μάλιστα. Διαθέτει μια πολύ όμορφη ιστορία, η οποία συνδυάζει υπέροχα το ρεαλιστικό με το παραμυθένιο στοιχείο, η οποία με έκανε να ανυπομονώ για την εξέλιξη του παιχνιδιού, παρ' ότι οι μηχανισμοί συχνά με κούραζαν. Ειδικά τα τελευταία 15 περίπου λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων και τα τελευταία κομμάτια του παζλ τής ιστορίας μπαίνουν στη θέση τους, με κράτησαν με κομμένη την ανάσα. Βρήκα και τα δύο τέλη πολύ όμορφα, συναισθηματικά δυνατά και ικανοποιητικά,
Warning: Spoiler!
κι ευτυχώς δε μετανιώνω γι' αυτό που επέλεξα. :)

Σειρά έχει τώρα το Warhammer: End Times - Vermintide, το οποίο το έχω παραγγείλει και αύριο με το καλό θα το έχω στα χέρια μου (εκτός κι αν πάλι ο courier δεν καταφέρει να μου κάνει την τιμή να έρθει απ' το σπίτι μου). Για να δούμε!

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
10 Apr 2017 23:29 #196810 by Νικολής Ασημάκης

Dovahkiin wrote: Σειρά έχει τώρα το Warhammer: End Times - Vermintide, το οποίο το έχω παραγγείλει και αύριο με το καλό θα το έχω στα χέρια μου (εκτός κι αν πάλι ο courier δεν καταφέρει να μου κάνει την τιμή να έρθει απ' το σπίτι μου). Για να δούμε!

Να το παίξεις με παρέα co-op. Είναι παλούκι σε solo.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
12 Apr 2017 20:19 #196897 by Angel
Ξεκίνησα το Bayonetta που βγήκε χτές σε PC μέσω του Steam και απο το ελάχιστο που έχω παίξει μπορώ να πω οτι το παιχνίδι ΓΑΜΑΕΙ!Επίσης κατέβασα και το Faeria, ενα card game στο Steam.Θα ασχοληθώ μαζί του ενδιάμεσα απο το Styx και το Bayonetta.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
12 Apr 2017 20:35 - 12 Apr 2017 20:36 #196899 by Αγγελική Γοργορίνη
Ξεκίνησα το Life Is Feudal: Forest Village και μέχρι στιγμής μου έχει κάνει αρκετά θετική εντύπωση. Είναι ένα Town Building Simulator Strategy παιχνίδι, αντίστοιχο του Banished, το οποίο όμως το είχα παρατήσει κατευθείαν γιατί είχα νιώσει ότι θα με κουράσει και δεν είχα τη διάθεση να το ψάξω περαιτέρω. Το Life Is Feudal κατά τη δική μου άποψη είναι μια πιο βελτιωμένη έκδοση του Banished κι ευελπιστώ πως θα μου χαρίσει μπόλικες ώρες διασκέδασης κι αν μη τι άλλο, καψίματος.

Επιπλέον ξεκίνησα και το Warhammer: End Times - Vermintide, το οποίο ενδέχεται κι αυτό με τη σειρά του να με ωθήσει στο κάψιμο. :lol:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
Last edit: 12 Apr 2017 20:36 by Αγγελική Γοργορίνη.