Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

LEGO DC Super-Villains

15 Oct 2018 12:46 #219377 by Μάνος Γρυπάρης
Συνήθως στα games της Marvel και της DC ελέγχουμε τους καλούς ήρωες οι οποίοι πολεμούν ενάντια στους κακούς που θέλουν να βλάψουν την ανθρωπότητα.

Στο LEGO DC Super-Villains ωστόσο, που αποτελεί το τέταρτο video game της σειράς LEGO DC, θα ελέγχουμε τους κακούς. Το gameplay θα είναι open world και θα περιλαμβάνει χαρακτήρες όπως οι Joker, Harley Quinn, Lex Luthor και άλλους (σ.σ. από το Injustice League), οι οποίοι θα πολεμούν με εχθρούς, θα λύνουν γρίφους και θα στήνουν παγίδες στους αντιπάλους τους. Δείτε πως είναι μια περιπέτεια...από την πλευρά του κακού.

Στο παιχνίδι το Justice League θα εξαφανιστεί αφήνοντας την προστασία της Γης σε συναδέλφους από ένα παράλληλο σύμπαν. Εδώ συναντάμε το Justice Syndicate, μια περίεργη ομάδα wannabe υπερηρώων με ασαφείς προθέσεις.



Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε τα πρώτα λεπτά από το gameplay του LEGO DC Super-Villains, το οποίο κυκλοφορεί από τις 16 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Feb 2019 06:06 #222806 by Γιάννης Μοσχονάς
Lego DC Super-Villains Review

Το Lego DC Super – Villains είναι ένα αξιόλογο δώρο αρκετών ευχάριστων ωρών σε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η επανάληψη αποτελεί σταθερή αξία στην σειρά των Lego αλλά δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την απόλαυση που μας προσφέρουν.

Αυτό οφείλεται στους υπέροχους χαρακτήρες, στο διάχυτο χιούμορ, στο ανάλαφρο σενάριο, στην ευκολία αλληλεπίδρασης με τον κόσμο, στο αγαπημένο μας μοτίβο καταστροφής και αναστήλωσης κόσμων χτισμένων από τούβλα. Ρίξτε μια ματιά στο κάτωθι βίντεο:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification