Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sites Ελλήνων και Ξένων ποδοσφαιριστών

More
23 Aug 2005 17:02 #1459 by liolias
ba den pistevo.exo diavasei sto internet gia endiaferon tis psv.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2005 20:11 #1497 by dimitris
an to paidi dn paei se 1-2 xronia eyropi katastrafike!

More
24 Aug 2005 14:19 #1543 by liolias
o adu einia poli megalos paixtis den pistevo na katastrefei.alla pote den xes.o tevez ekleise 3etes sinvolaio me tin korinthians.............

More
25 Aug 2005 12:31 #1592 by Andreas
o O Adu itan n a erthei eyropi ptin dyo xronia....Eipe omos oxi se olous giati ithele na androthei prota san podosfairistis kai stin synexeia na erthei Eyropi. Poli myalo gia 14xrono (tote)...

More
25 Aug 2005 17:22 #1603 by Γιώργος Γκούμας
Kalous daskalous 8a elega kollite....

P.S. Se exw xasei. Pou vriskesai??????

More
04 Sep 2005 03:55 #2179 by Μάνος Γρυπάρης
www.nasiefmorris.com/maingr.php#
Δείτε την 1η είδηση στην σελίδα του...

Και στη συνέχεια τι γράφτηκε στην σελίδα bam.gr του Μπάμπη Χριστόγλου (γνωστός αντικειμενικός! :mrgreen: )

Δείξτε του συμπαράσταση…

Υπενθυμίζουμε τη δημόσια συγνώμη που ζήτησε ο Νασίφ (παρότι αδικημένος), δείγμα του λαμπρού του χαρακτήρα:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου στο χθεσινό ντέρμπι, από τον συνάδελφο μου Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, από τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, από τη διοίκηση της ομάδας και πάνω από όλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά και όλους τους φίλαθλους.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω τον διαιτητή κ.Μπριάκο.
Έχω επίγνωση του πόσο βαριά είναι η φανέλα του Παναθηναϊκού και υπόσχομαι όσον καιρό θα την φοράω, θα την τιμώ. Τέλος, θέλω να τονίσω ότι στο μέλλον δεν πρόκειται για οποιονδήποτε λόγο να δώσω
την παραμικρή αφορμή για παρόμοιου είδους σχόλια ως προς το πρόσωπο μου και θα ξανακάνω περήφανους, την οικογένεια μου, τους ανθρώπους της ομάδας μου, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
και όλους αυτούς που με αγαπούν και με στηρίζουν. ΝΑΣΙΦ ΜΟΡΙΣ»

Και υπενθυμίζουμε τη δήλωση-απάντηση του «λασπολόγου» Τζόρτζεβιτς που
δημοσιεύτηκε σήμερα στον Τύπο:
«Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό του ο Μόρις. Δεν ήταν σωστή αντίδραση. Ηταν ένα αντιαθλητικό χτύπημα, που μπορούσε να μου κάνει ζημιά γιατί ήμουν χαλαρός.
Ευτυχώς, δεν έπαθα κάτι σοβαρό. Αν ήθελε να ζητήσει συγγνώμη, θα μπορούσε να το κάνει όταν συναντηθήκαμε στο ντόπινγκ κοντρόλ, όπου κληρωθήκαμε να περάσουμε και οι δύο.
Πήγα να τον ρωτήσω τι έγινε, αλλά δεν είπε τίποτα. Δεν ξέρω. Ισως ήταν ακόμα εν θερμώ.
Δεν θέλω να κρίνω με σιγουριά, γιατί δεν ξέρω τι σκεφτόταν.
Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Ισως είναι μια στιγμή από αυτές που μπορούν να συμβούν σε όλους μας. Αλλά δεν πρέπει, δεν
πρέπει... Είναι υποχρέωσή μας να συγκρατούμαστε, να είμαστε ψύχραιμοι, ακόμα και στα χειρότερα... Και τη συγγνώμη του δεν την αισθάνομαι αληθινή. Αν το έλεγε στα αποδυτήρια, θα την αποδεχόμουν αμέσως. Δεν λέω ότι δεν γίνονται
λάθη
Τώρα όμως, αυτό εισπράττω, αυτό λέω. Οταν το άκουσα, δεν μου προκάλεσε ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ηταν μια τυπική συγγνώμη».

Φίλοι του bam.gr…. Είναι η ώρα να δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο!!!

Ενας παίκτης-υπόδειγμα, ένα κόσμημα του ελληνικού πρωταθλήματος κινδυνεύει με εξόντωση… Οι φίλοι του Παναθηναϊκού του συμπαραστέκονται. Κάντο και σύ !!!

Ο πιο σοβαρός υποψήφιος για το βραβείο Fair-Play της φετινής σεζόν, ο παίκτης με τον αδαμάντινο χαρακτήρα, ο ποδοσφαιριστής που δέχεται μόνο μία κίτρινη κάρτα ανά 25 αγώνες, κινδυνεύει, αυτή τη φορά σοβαρά.

Αναζητούνται οι υπεύθυνοι για την αήθη αυτή προσπάθεια να σπιλωθεί το όνομα του Νασίφ Μόρις και η προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στον αδικημένο (από Μπριάκο και εφημερίδες) παίκτη, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του.

Αναλυτικά η δήλωση που δημοσιεύεται στο site
"Εκ μέρους του Νασίφ Μόρις θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους του Παναθηναϊκού που με μηνύματα στην προσωπική του ιστοσελίδα δείχνουν την αμέριστη εκτίμηση και συμπαράσταση τους στο πρόσωπο του.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού με την αγάπη τους τον βοηθούν να μπορέσει πολύ σύντομα να ξεπεράσει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μετά το άτυχες συμβάν της Κυριακής.
Αυτό το περιστατικό, όπως η τονίζει η πλειονότητα των φίλαθλων μέσω των μηνυμάτων τους, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ούτε και μπορεί από μόνο του να διαγράψει τα τέσσερα και πλέον χρόνια μιας αξιοπρεπέστατης πορείας του Νασίφ στο ελληνικό πρωτάθλημα.
’λλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Νασίφ, έχει κατά καιρούς χαρακτηριστεί από συμπαίκτες, αντίπαλους, δημοσιογράφους και φίλαθλους ως ένα κόσμημα των ελληνικών γηπέδων.
Ο Νασίφ Μόρις από τη σεζόν 2001-02 που αγωνίζεται στη χώρα μας έχει λάβει μέρος σε περισσότερους από 150 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
Βάσει της στατιστικής κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ για αμυντικό ποδοσφαιριστή καθώς δέχεται μόνο μια κιτρίνη κάρτα ανά 25 αγώνες! Το γεγονός αυτό από μόνο του χαρακτηρίζει και τον τρόπο παιχνιδιού του στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στην Ελλάδα"

Φίλοι του bam.gr ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ !!!!
Μπείτε στο www.nasiefmorris.com/ και δηλώστε την αγάπη σας στον εξαιρετικό αυτόν ΑΝΘΡΩΠΟ…
Μπορείτε και με email info@nasiefmorris.com να δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο, να εκδηλώσετε τον θαυμασμό σας για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του Νασίφ και να του συμπαρασταθείτε…

ΥΓ.: Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αδικείται ο Νασίφ. Την πρώτη φορά σε αγώνα του Coppa Africa είχε ξανά γίνει παρόμοια προσπάθεια. Και τότε η (άτιμη) Uefa είχε τιμωρήσει τον αθώο Νασίφ με μία αγωνιστική για φραστική επίθεση σε διαιτητή.
Βέβαια είναι γνωστό ότι ο Νασίφ δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο… Απλά οι δυνάμεις που συνομωτούν κατά του Μορίς είναι δικτυωμένες παγκόσμια…

Μ.Σ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Sep 2005 17:02 #2877 by Antwnhs

Manos wrote: www.nasiefmorris.com/maingr.php#
Δείτε την 1η είδηση στην σελίδα του...

Και στη συνέχεια τι γράφτηκε στην σελίδα bam.gr του Μπάμπη Χριστόγλου (γνωστός αντικειμενικός! :mrgreen: )

[Μ.Σ. [/b]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
22 Sep 2005 13:52 #3142 by Μάνος Γρυπάρης
Εγκαινιάστηκε το επίσημο site του Τραϊανού Δέλλα.
Με αφορμή την επιστροφή του στην ΑΕΚ ήταν ότι καλύτερο.

www.traianosdellas.gr

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Sep 2005 16:46 #3148 by Evangelos
’γγελος Μπασινάς

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
28 Oct 2005 16:00 #4678 by Μάνος Γρυπάρης
www.rivaldo-10.gr
(centroman, το rivaldo.gr που ανέφερες δεν ισχύει! Προφανώς θα το κατοχύρωσε κάποιος και θα προσέγγισε τον Rivaldo για να το φτιάξει αλλά τελικά ο Ribo θα απευθύνθηκε αλλού! :mrgreen: )

Και το Rivaldo μιλάει στους οπαδούς του!
Μπείτε στο forum του:
www.rivaldo-10.gr/forum/

Χθες είχε open day με τους χρήστες του site κι απ' ότι δήλωσε θα μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι τέλους (έτσι είπαν τουλάχιστον στο δελτίο του Alpha, δεν το έψαξα πολύ). Πιστεύω ότι η αγάπη του κόσμου των ώθησε στο να πει κάτι τέτοιο και γιατί όχι και να το πραγματοποιήσει. Το ειδικό forum όπου συζητούσε είναι στο παρακάτω link:
www.rivaldo-10.gr/forum/forum_topics.asp?FID=6

Φαντάζομαι θα είχε και μεταφραστή δίπλα του για να απαντάει στα ελληνικά :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)