TheReaper wrote:
lavezzi7 wrote: Στο 1:47 και 6:18:
[youtube:w8dwfo6c]
[/youtube:w8dwfo6c]
Θεωρείς δηλαδή ότι δεν ήταν χέρι η δεύτερη φάση; Εκτός από τον αφηγητή που το είπε, το θυμάμαι κι εγώ πεντακάθαρα, γιατί τον αγώνα εκείνο τον είχα δει. Δηλαδή και το μυαλό σου να βάλεις λίγο να σκεφτείς, πως στο διάλο σταμάτησε η μπάλα επάνω στον Άντζα; Και μην πεις ότι βρήκε στο σώμα του, γιατί από την μεριά που ήταν η μπάλα, μόνο σώμα δεν μπορούσε να βρει. Να είμαστε και λίγο λογικοί.
Λάθος.Να ξέρεις ότι όταν κάνεις χέρι την ώρα του τάκλιν,αν η μπάλα βρει στο χέρι που βάζεις για να στηριχτείς δεν υπάρχει τίποτα.Μου έχει τύχει και σε πρωσοπικό επίπεδο και μπορεί να στο επιβεβαιώσει όποιος ασχολείται στοιχειωδώς...
TheReaper wrote: Τώρα γι' αυτό που λες ότι ρίχνεις το επίπεδο επειδή είσαι Ολυμπιακός, τι να σου πω; Άσε τον εγωισμό στην άκρη και προσπάθησε να κάνεις κουβέντα. Όχι να περάσεις αυτό που πιστεύεις.
Αν διαβάσεις από την αρχή για αυτό το πράγμα φωνάζω.Άλλα γράφω και άλλα λένε κάποιοι και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με αερολογίες.Άκου εκεί λέει ''η Νόβα ανάγκασε τον καπετάνιο να μπει στα μπουθ''.Αναρωτιέμαι αν τα άτομα αυτά γνωρίζουν λίγο από ιστορία του ποδοσφαίρου.Γράφω και θα γράφω πάντα αυτό που πιστεύω και όχι αυτό που μου πασάρουν,δεν έχει να κάνει με εγωισμούς.Μπορούσα να έλεγα πολύ απλά ότι είναι στημένα όλα τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού και να τελειώσουμε εκεί την κουβέντα.Δεν το έκανα όμως,είπα αυτό που πίστευα και έριξα την συζήτηση στο level 1
Manos wrote: Για τον Καλόπουλο οκ. Το θέμα του είναι ότι δεν ξέρει να σφυράει και ότι έχει κάνει επανειλλημένα λάθη. Δεν κάνει σε καμία περίπτωση για το ντέρμπι και κακώς επιλέχθηκε.
+1000
Manos wrote: Μη μας το παίζεις Μαρινάκης και κάνεις κι εσύ κολοτούμπες. Αυτά δήλωσε ένα τέταρτο μετά τον αγώνα, εκπροσωπόντας τον Ολυμπιακό ως πρόεδρός του:
[youtube:w8dwfo6c]
[/youtube:w8dwfo6c]
Αυτή είναι η επίσημη στάση της ομάδας σου. Ότι "με την διαιτησία ήταν όλα καλά και οι οπαδοί ήτανε άψογοι", από την στιγμή που έχει 4 αντιπροέδρους γύρω του που τον είχανε ενημερώσει για τις αμφισβητούμενες φάσεις και για το ξύλο που έπεσε! Άρα για ποια ανακοίνωση μιλάς? Την ανακοίνωση της Κυριακής? Εκ των υστέρων "κολοτούμπες"? Επειδή βγήκανε οι Ολυμπιακοί στα ραδιόφωνα και κράζανε τον Μαρινάκη και πήγε να τα μπαλώσει?
Δεν το είπα εγώ αλλά ναι η ανακοίνωση της Κυριακής είναι.Αυτό είναι η απάντηση στον Goldstring που είπε:
GoldString wrote: Δεν μπορώ άλλο να βλέπω αυτή την συζήτηση!
Όταν βγαίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και με ανακοίνωσή της παραδέχεται ότι το γκολ του Κατσουράνη δεν είναι off-side...τι συζητάμε τώρα?
Άντε πάει έληξε το θέμα
Και όλα αυτά ενώ είχε βγει η ανακοίνωση.Το γράφει ξεκάθαρα ''
Όταν βγαίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και με ανακοίνωσή της''.Εκεί απάντησα και όχι με βάση τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι τις οποίες τις θεωρώ εποιηκώς αστείες...μην λέμε πάλι τα ίδια.
Manos wrote: ΑΥΤΗ είναι η διοίκησή σου! Κάποτε ο Κόκκαλης έβγαινε και μας έλεγε "Είστε κότες, είστε πελάτες". Τώρα ο Μαρινάκης βγαίνει και λέει σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές "Σε γ***σα"! Κι αντί να ντρέπεσε που η διοίκησή σου δίνει το κακό παράδειγμα, μας πλασάρεις την ανακοίνωση που ανέβηκε μετά από 24 ώρες? Τότε θυμήθηκε ξαφνικά να καταδικάσει τα επεισόδια και να πει ότι "το γκολ του Κατσουράνη είναι κανονικό"?
Ο Κόκκαλης για εμένα είναι ο κύριος υπαίτιος που η Ελλάδα έχει χωριστεί σε Ολυμπιακούς και αντιΟλυμπιακούς για λόγους που δεν πρόκειται να γράψω τώρα γιατί θα μακρυγορήσω.
Καλώς η κακώς δικαιώματα έδωσε και ο Σισσέ που βγαίνει μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο κύπελλο και λέει ''Νιώθω ότι με πηδήξανε'' και ακόμα περισσότερα δικαιώματα ο αθλητικός εισαγγελέας που ακόμα αγνοήτε.Τέτοιες δηλώσεις δηλώσεις σαν του Μαρινάκη και του Σισσέ γεννούν βία και γίνονται πρωτοσέλιδα στις ''αντικειμενικές'' και μη εφημερίδες.Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα που τις βλέπουν μόνο για να γελάνε αλλά υπάρχουν αρκετοί που φανατίζονται.Γιατί έβαλα την ανακοίνωση το έγραψα πιο πάνω.Όσο για αυτό που λες για το ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι για την δοιήκηση να σου πω πως δεν μου καίγεται καρφί.Είπα ότι δεν συμφωνώ και είμαι και εγώ αντίθετως με ότι λακαμία βγήκε και είπε.Ο Ολυμπιακός δεν είναι κανένας Μαρινάκης,κανένας Μιραλάς,κανένας Βαλβέρδε.Ολυμπιακός είναι ιδέα,είναι ο κόσμος του.Γιατί όταν θα φύγει ο Μαρινάκης,ο Μιραλάς,ο Βαλβέρδε και ο κάθε Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί πολύ απλά είναι υπεράνω όλων.
Manos wrote: Κόκκαλης, Μαρινάκης και ορισμένοι παράγοντες (είτε από ΔΣ είτε Μητρόπουλοι), 15 χρόνια τώρα έχουνε "βρωμίσει" τον Ολυμπιακό. Τα μόνα αγνά πράγματα που απέμειναν είναι το σήμα της ομάδας σας και οι παίκτες που την υπηρετούν. Κατά τα άλλα, όλα αυτά τα χρόνια, τα μισά πρωταθλήματα τα παίρνετε με σφυρίγματα. Κι εμείς κάναμε αλητίες με διαιτησίες όπως το '82 στο ντέρμπι μας και σε μερικές ακόμη περιπτώσεις αλλά όχι σχεδόν κάθε χρόνο, όπως εσείς! Ανακοινώσεις-κολοτούμπα λοιπόν δε χωράνε εδώ πέρα. Δεν το μασάει ο κόσμος το παραμύθι.
Όσο και να προσπαθείς να τα απαξιώσεις δεν μπορείς
Η σημερινή ανακοίνωση του Μαρινάκη:
[center:w8dwfo6c]Μαρινάκης: «Αναγνωρίζω το λάθος μου»[/center:w8dwfo6c]
Σημαντικό βήμα για την εκτόνωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, με μία ειλικρινή και αντρίκια τοποθέτηση. «Οι δηλώσεις μου ήταν λάθος το οποίο αναγνωρίζω», αναφέρει, ενώ καλεί σε συνάντηση τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα.
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση:
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.
Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετα την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.
Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».
sport-fm.gr