Alcatraz wrote:
rafor wrote: Πραγματικα δεν ηταν offside, ειχε δει χθες ενα βιντεο.Υπηρχε παικτης του Ολυμπιακου μπροστα στη γραμμη που μετα εφυγε απο μπροστα, ενω ηδη ο Καραγκουνης ειχε κανει κινηση.Κανονικοτατο goal ηταν.
Οκ. Πες πως μετράει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ, στην συνέχεια βάζουμε και εμείς ένα που μετράει! Γιατί; Γιατί ο Παντελιτς ναι μεν είναι off-side AΛΛA ΔEN παίρνει μέρος στην φάση ούτε παρεμποδίζει τον Τζόρβα! Από την στιγμή που η μπάλα ΔEN παίρνει πορεία προς τον Παντελιτς αλλά προς το τέρμα το γκολ μετράει κανονικότατα και χωρίς καμία αμφιβολία! Αντιθέτος το 2ο γκολ του ΠΑΟ εγώ θα το ξαναδώ και θα σας πω! Πάντως εάν μετράει τότε είναι ισοπαλία και η διαφορά θα παρέμενε στους 7!
EPIC FAIL. Ο Παντελιτς συμμετεχει στη φαση και βρισκεται σε θεση οφσαϊντ αρα ειναι οφσαϊντ. Οταν καποιος συμμετεχει στη φαση δεν σημαινει οτι πρεπει να ακουμπησει τη μπαλα ή να της αλλαξει πορεια, μονο και μονο επειδη ηταν εκει θεωρειται οτι συμμετειχε στη φαση, δε το λεω εγω ο νομος του ποδοσφαιρου. Επισης κινηθηκε προς την μπαλα, πηγε να την παρει(ασχετα που δε το καταφερε), για να σου δωσω να καταλαβεις για να μην ηταν οφσαϊντ, επρεπε να μεινει αγαλμα στη θεση που ηταν και οχι να κινηθει προς την μπαλα, τοτε το γκολ θα ηταν κανονικο.
Οσο για τον τιτλο...Εγω ξερω οτι ΟΣΦΠ εχει παρει 5 αγωνες 1-0 με πεναλτι ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ και εχει ακυρωσει κανονικα πεναλτι των αντιπαλων πολλες φορες.