Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΕΡΤ: Οι καλύτεροι...Έλληνες ποδοσφαιριστές?

More
18 Oct 2007 02:20 #37936 by Μάνος Γρυπάρης
Πρόπερσι η ΕΡΤ έβγαλε ένα ωραίο αφιέρωμα σε 3 DVD με τους καλύτερους έλληνες ποδοσφαιριστές (33 πορτραίτα παλιών ποδοσφαιριστών) τα οποία έκατσα σήμερα και εξέτασα προσεκτικά.

Ανάμεσά τους όμως ήταν και οι εξής:
Έγκε Γκέραρντ
Γιάτσεκ Γκμοχ
Ντέταρι
Ρότσα
Σαβέφσκι

Και ρωτάω το αυτονόητο: Άντε οι παραπάνω δεν ήταν έλληνες, αλλά τους συμπαθήσαμε πάει στα κομμάτια (αν πήραν ελληνική υπηκοότητα στην πορεία τότε πάω πάσο). Αφού αποφασίσατε ρε μάγκες στην ΕΡΤ να βάλετε και ξένους...ο Βαζέχα, ο οποίος ψηφίστηκε ο Νο.1 ξένος στα ελληνικά γήπεδα (Νο.2 ο Σαβέφσκι και Νο.3 ο Ντέταρι, θυμίζω σε επίσημη ψηφοφορία πριν από λίγα χρόνια) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jan 2009 22:48 #50047 by Χρήστος Αρμυριώτης
Είπα να ξεθάψω το συγκεκριμένο topic γιατί, πέρα του ότι και μένα με εκπλήσσει η απουσία του Βαζέχα απ' το αφιέρωμα αυτό, νομίζω πως λείπει άλλη μια μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου (κι ας τον αποκαλούν μερικοί μερικοί "βάτραχο").

Το όνομα αυτού Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα αλλά αφού υπήρχαν τόσοι ξένοι πιστεύω ότι θα μπορούσε να βρίσκεται και ο Ντούσκο στο αφιέρωμα. Μην ξενάμε ότι πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο προπονητή με βάση τους τίτλους που έχει κατακτήσει αλλά και το ποδόσφαιρο που έχουν παίξει οι ομάδες του!

Please Log in or Create an account to join the conversation.