Ρε με δουλεύεις? Τι οπαδισμό? Για προσεξε καλήτερα τα μηνυματα! Η κοντρα δεν ειναι ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ, ειναι εμπειροι παίχτες vs <<ταλεντάκια>>!
Τωρα αν το πήρατε εσείς έτσι, αυτο σημαίνει οτι εσείς έχετε τη μύγα που λέμε!
Λοιπον για να καταλάβετε! Οταν λες να πάρεις παίχτες που θα σου βγουν εννοεις να σου βγουν! Αλλα με τι βλέψεις? Για ευρώπη ή για Ελλάδα!
Αν ειναι για ευρώπη σωστος, ναι τοτε τον θέλω τον μικρό παίχτη!(Γιατι να παώ να πάρω τον Κακα τώρα δεν γίνεται, πριν απο 5 χρονια ομως θα μπορούσα) Αν ομώς ειναι για Ελλάδα(Δημούτσος) τοτε τι να επενδύσω, αφου μπορώ να φέρω έτοιμο <<Δημούτσο>>!
Καταλάβατε τι λέω?
Σιρ_Α_Κ ο Νίνης ειναι Η εξαίρεση! Και να σου πω κι όλας οτι αν δω σε 5 χρονακια τον Νινη σε καμία Ρεαλ δεν θα με εκπλήξει! Θέλω να πω οτι ειναι πιο καλη <<πάστα>> παίχτη απο τους Δημουτσους, Κοιλιαρες και αλλους οι οποιοι ειναι ταλεντα για Ελλάδα, οχι για ευρώπη! Ο Νινής δεν λεω εγώ οτι είναι 100% <<ευρωπαικό ταλεντο>> αλλα δεν θα το αποκλείσει και κανένας, 17 χρονών είναι το παίδι ακι παίζει πολυ καλή μπάλα! Σε 5 χρόνια ακόμα τελέντο θα τον λέμε!(21 με 22 χρόνων) Φαντασου όμως βελτίωση 5 χρόνων... ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ θα γίνει...