Εγώ δεν λέω οτι η 7 έχει σε όλα άδικο... αλλα δεν μπορει να κάνει και οτι θέλει, δεν ειναι μόνο αυτοι Ολυμπιακοί και σου είπα κι όλας, μια φορά φαγαμε γκολ και ο άλλος δεν το πήρε χαμπάρι απο δίπλα απο τη μαστουρα... έλεος!!!
Οσο για τα επεισόδια δεν ειναι η 7, οι συνδεσμοι είναι που την κάνουν τη δουλειά εκει... Για εμένα αυτοι δεν είναι Ολυμπιακοί... (το οτι λέω για τους δικούς μας δεν σημαίνει οτι οι άλλοι είναι καλοί, απλά εγώ θα κρίνω τους δικούς μας...)
Ο Lazcko δεν μου πολυ αρέσει φίλε... Είπαμε φέτος να κανουμε κάτι καλό, οχι τα ίδια πάλι. Δεν έχει τπτ το ιδιαίτερο... έχει κάλο πόδι αλλα είναι λίγος για τον ΟΣΦΠ. Ο Παπαδόπουλος είναι καλος και θα φανεί... Φακίνος, Ματσούκας οχι... Ειδικά ο πρώτος δεν κάνει για ΟΣΦΠ. Φαινοντε οι καλοί οι παίχτες, δεν κάνουν ούτε θα κάνουν...(άποψη μου έτσι, μακάρι να κάνω λάθος)!!!
Ο ΟΣΦΠ θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν δεν πάρει αμυντικό χαφ και 10άρι... θα με θυμηθείτε, δεν γίνεται να αναπτύσεσαι μόνο απο τα πλάγια... θέλει θέλει άκόμα!
Κάτι μου λέει ομως οτι κάτι καλό ετοιμάζει ο πρόεδρος γιατι ακομα δεν έχει <<μιλήσει>> αυτος
στις μεταγραφές... Κατι θα θέλει να κάνει κι αυτός...