Ο Καραγκούνης δεν περίμενε για καμία πρόταση. Διαπραγματεύτηκε συμβόλαιο με Ίντερ 6 μήνες πριν. Σιγά μην καθότανε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι που του δίνανε με το ζόρι τόσα χρόνια ένα εκατομμύριο το μήνα για να ζήσει!
Ο Σεϊταρίδης στο 2ο χρόνο του στον Παναθηναϊκό έπρεπε να κάνει ανανέωση για 4 χρόνια με χοντρά φράγκα. Έτσι κρατάς τους παικταράδες σου. Δεν τους διώχνεις για να τα κονομίσεις. Σε αυτό διαφέρουν οι Ελληνικές ομάδες (κυρίως ο Παναθηναϊκός) από τις μεγάλες ευρωπαϊκές. Τα μαγαζάκια που λέμε
Μπασινας..Απλα ελεος το παιδι να παει οπου θελει να ειναι καλα μπραβο του,και,και,και,αλλα να χανω ολοκληρο πρωταθλημα σε ομαδικο σπορ και να βγενει ο μιστερ γιουπι και να μου κλαιγεται για την παρταρα του απλα απαραδεκτος!!!
ΧΑχαχαχαχαχα! Τα ίδια λέγατε και για Νικοπολίδη και Κωνσταντίνου. Παλτάρες! Να σε δω τον Ιανουάριο αν τον πάρεις κι αυτόν τι θα λες μετά.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!Μηπως ηθελες να πεις σταθερα στην δευτερη θεση?????
Για την ακρίβεια ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα έλεγα. Σαν γαύρος που είσαι και τα λες αυτά δεν εκπλήσσομαι καθόλου! Όταν έχετε τα μαύρα σας τα χάλια στην Ευρώπη βρίσκεις πάτημα στο ελληνικό πρωτάθλημα του Ακράτητου και του Λεβαδειακού για να μας πεις ότι κάτι κατάφερες. Λοιπόν, κοίτα την 11άδα σου σήμερα (με εξαίρεση τον Γιαννακόπουλο που έδιωξες) και την ιδανική 11άδα του Παναθηναϊκού αν δεν είχε φύγει κανείς κι έλα να κάνουμε σύγκριση.
Βρες μου καλύτερο GK στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια από τους δικούς μας. Αν δεν διώχναμε τον Νικοπολίδη ποιον θα παίρνατε? Έπαιζε ο Ελέ καλύτερα από τον Νικοπολίδη? Θα έπαιζε κανείς καλύτερα από τον Galinovic των τελευταίων μηνών?
Βρες μου καλύτερο δεξί μπακ τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον χρυσοπληρωμένο πρωταθλητή Ευρώπης Σεϊταρίδη.
Βρες μου καλύτερο αριστερό μπακ τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον πρωταθλητή Ευρώπης Φύσσα (ή τον Μινχ στην 1η του χρονιά αν προτιμάς). Ή μήπως ο Ρεχάγκελ είναι άσχετος κι έπρεπε να βάλει τον Βενετίδη?
Βρες μου καλύτερο λίμπερο τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον Χένρικσεν.
Βρες μου καλύτερο στόπερ τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο οποίος είναι μακράν (από τις πρώτες ώρες που έπαιξε στο Champions League) ο καλύτερος Έλληνας στόπερ που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Βρες μου καλύτερο κόφτη (όχι οργανωτή, κόφτη μόνο) από τον Μπασινά (ο Κατσουράνης ναι, είναι καλύτερος). Πάλι ο Ρεχάγκελ ήτανε στραβός ρε γαμώτο και δεν έβαζε στο Euro τον Στολτίδη και τον Καφέ βασικούς να καταφέρναμε κάτι καλύτερο.
Βρες μου καλύτερο εργαλείο τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον Καραγκούνη (ο οποίος θα έπαιζε άνετα και αριστερό εξτρέμ με τον Γκονζάλες κεντρικό)
Βρες μου καλύτερο σέντερ-φορ τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον Παπαδόπουλο. Ψάξε και βρες! Ποιον? Τον Gio που τον έκαναν παικταρά η Ξάνθη και η Καλλιθέα? (γιατί στην Ευρώπη γελάγανε και τα τσιμέντα).
Και πες μου αν ο Παναθηναϊκός είχε την παραπάνω ομάδα μέχρι σήμερα, θα έβγαινε 3ος? Εγώ σου λέω θα έβγαινε 1ος. Μπορείς να μου αποδείξεις το αντίθετο? Βρες μου καλύτερη 11άδα από την παραπάνω.