Manos wrote: Ποια 300? Στο ξαναλέω, 400 τον χρόνο του έδινε η Μπόλτον. 420 για την ακρίβεια. Με την ανανέωση που έκανε πρόσφατα δεν ξέρω πόσα παίρνει πλέον. Περίμενε τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό για αντιπρόταση στα 400. Το σκεφτόντουσαν αρκετά, η Μπόλτον δεν ήθελε να περιμένει και το παιδί υπέγραψε. Η διαφωνία σου δεν καταλαβαίνω που είναι.
Ο Κυργιάκος είναι ότι λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό για να παίζει δίπλα στον Μόρις. Ένας man2mαδόρος να πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο επιθετικό και ο Μόρις πιο πίσω να παίζει άμυνα κάλυψης. Ο Γκούμας κι ο Κώτσιος μέχρι να στρίψουνε..........Αυτά τα γράφουνε και συνάδελφοι απ'το Sportime.gr δεν τα λέω μόνος μου. Για το ότι λείπει ο Κυργιάκος μέχρι στιγμής το έχω ακούσει σε 2 από τα 3 αθλητικά ραδιόφωνα. Αλήτες δημοσιογράφοι, ε?
Ρε τυπε ο Κυριακος δεν ηθελε να πεζει στην ομαδα σου καταλαβενεις ελληνικα εγωισμο εχεις η εισαι ντιπ??αντε με τον κυτριακο καλος οσο θες δεν με νοπιαζει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ??ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ......
Ο Γιανακοπουλος και μ τα 300 του κοκκαλη καθοτανε ενοω λεμε,αι αν θες να μαθεις ολη την ιστορια σου ξαναλεω ρωτα στο σταθμο!!
Και πες ρε παδιατελικα ο Γιανακοπουλος εφυγε απο οσφπ για τα λεφτα η επειδη θυχτηκε ο εγωισμος του Κοκκαλη και να δεις την απαντηση που θα παρεις...Τωρα για νεστα και μαλντινι μη τρελαθουμε κιολα ενταξει το ξερω οποιος φυγει απο ΠΑΟ ειναι world clas αλλα μην το γαμησουμε κιολα..