Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Google Play: Γενική συζήτηση

26 Nov 2016 11:17 #189757 by Μάνος Γρυπάρης


Όσοι έχετε Android κινητό θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Google Play ξεκίνησε δοκιμαστικά την διαδικασία αξιολόγησης των games με τρεις επιμέρους βαμολογίες.

Μέχρι τώρα μπορούσατε να αξιολογήσετε ένα παιχνίδι με βάση μία και μόνο βαθμολογία. Το συνολικό review του. Πλέον, θα υπάρχουν τρεις επιμέρους βαθμολογίες, με τις ονομασίες Gameplay, Controls και Graphics. Θα μπορείτε δηλαδή να βαθμολογήσετε τα games σε τρία διαφορετικά κριτήρια...παρότι τα controls εμπεριέχονται στην έννοια gameplay. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό εμφανίζεται ως "Feature ratings" σε ορισμένους χρήστες.

Οι επιμέρους βαθμολογίες χρησιμοποιούνταν περισσότερο στα game reviews της πρώτες δεκαετίες. Τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα sites τις αντικατέστησαν με μία και μόνο βαθμολογία στα reviews τους, ενώ μία μειοψηφία δεν σημειώνει καθόλου βαθμολογία (βλέπε Kotaku και Eurogamer). Το GameWorld έχει διατηρήσει ακόμη την πολιτική των επιμέρους βαθμολογιών και το ότι η Google σκέφτεται να την τηρήσει το βλέπουμε με θετικό μάτι για να είμαστε ειλικρινείς.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification