Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Viber

10 May 2015 12:38 - 19 May 2015 00:25 #160646 by Τάσος Μαραγκός
Ρε παιδες ξερει κανεις πως σβηνουμε επαφες απο το VIBER?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2015 12:41 #160647 by Anastasios Vozatzidis
Replied by Anastasios Vozatzidis on topic viber
Λογικα χωρις να ειμαι απόλυτα σιγουρος πρεπει να διαγραψεις την επαφη απο το κινητο σου!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2015 12:57 #160650 by Τάσος Μαραγκός
Replied by Τάσος Μαραγκός on topic viber
Βασικα εγινε μπερδεμα...
Εξηγω και πειτε μου...
προσπαθησα να φτιαξω το viber του αδερφου μου στο νεο του ταμπλετ.Και εκανα το λαθος και εβαλα την καρτα του στο δικο μου κινητο(γιατι το δικο του ειναι παλιο),ενεργοποιησαμε το Viber ολα καλα...Αλλα στο viber εμφανισε και τις επαφες τις δικες μου.(οσων εχουν viber).
Και τωρα θελουμε να σβησουμε τις δικες μου επαφες απο το viber του αδερφου μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2015 00:21 - 19 May 2015 00:51 #161203 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic viber
Δες εδω πως μπορεις να σβησεις contacts

Αν δεν βγαλεις ακρη απλα ρωτα στο support του www.viber.com

Το μηνυμα δεν εχει σχεση με το Community. Μεταφερθηκε στο "Κινητά".

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2015 06:32 #161223 by Αγησίλαος Σιντόρης
Στο iPhone ειχα το ιδιο θεμα και απλα οπως ειπωθηκε παραπανω έσβησα την επαφή απο το κινητο και σβήστηκε και απο το viber...Επίσης δεν κανω και συνχρονισμο των επαφών απο το social media για να μην μπαίνουν οτι να ναι επαφές ...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2015 12:04 #161229 by Vasilis96
Replied by Vasilis96 on topic Viber
Αν εχει windows το tablet πας Settings->Account->Deactivate Viber...αλλιως δεν ξερω.Στο WP οι επαφες σβηνονται σιγουρα οταν κανω hard resset :P .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2015 18:22 #161261 by Γιώργος Καπινιάρης
πολυ χρησιμη εφαρμογη και πολυ βολικια

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Mar 2018 16:51 #213446 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic Viber
Το Viberμπαίνει δυναμικά στο πεδίο τωνMega-Group συνομιλιών με
τα ViberCommunities, επιτρέποντας σε 1 δισεκατομμύριο μέλη να αποκτούν φωνή σε μία ομαδικήσυνομιλία




Η πρώτη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία εικονικού χώρουομαδικής συνομιλίας με δυνατότητα συμμετοχής 1 δισεκατομμυρίου μελών. ΤοViberπαρουσιάζει για πρώτη φορά τα ViberCommunitiesκαι εξοπλίζει τους διαχειριστές και τους συμμετέχοντες με ισχυρά εργαλεία διαχείρισης διαβαθμισμένων δυνατοτήτων.

Σαν Φρανσίσκο, 1 Μαρτίου, 2018 -

Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως, ανακοινώνει σήμερα την έναρξη των ViberCommunitiesκαι γίνεται η πρώτη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός εικονικού χώρου ομαδικής συνομιλίας όπου έως και 1 δισεκατομμύριο χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν μηνύματα και περιεχόμενο κάθε μορφής. Σήμερα στην αγορά οι ομαδικές συνομιλίες περιορίζονται σε εκατοντάδες ή χιλιάδες μέλη, ωστόσοτοViberξεπερνά κατά πολύ αυτό το όριο και δίνει στους χρήστες τη μοναδική δυνατότητα να συνδέονται σε παγκόσμιες κοινότητες τεράστιας κλίμακας που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν στον κλάδο εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων - έως και 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε μία ομαδική συνομιλία.



Με ρόλους που έχουν διαβαθμισμένα προνόμια και ισχυρά εργαλεία, οι διαχειριστές των Communities έχουν ό,τι χρειάζονται για τη διαχείριση, τη συμμετοχή και την ανάπτυξη ενεργών ομάδων μεγάλης κλίμακας γύρω από κοινά ενδιαφέροντα, εμπειρίες, θέματα συζήτησης και πολλά άλλα – όλα μέσα στην οικεία διεπαφή χρήστη της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων. Το Viber θα παρουσιάσει επίσης νέα χαρακτηριστικά δημιουργίας εσόδων που θα επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες των Communities να δημιουργoύν μοντέλα εσόδων στις κοινότητές τους καθώς θα τις αναπτύσσουν.

Τα νέα μέλη σε ένα Community έχουν πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό της κοινότητας και μπορούν να συνεισφέρουν στη συνομιλία με όλα τα χαρακτηριστικά μηνυμάτων του Viber όπως GIF, αυτοκόλλητα, εικόνες, βίντεο και, φυσικά, απλό κείμενο. Διατηρώντας τη δέσμευση του Viber όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια των χρηστών, σταCommunitiesεμφανίζονται μόνο τα ονόματα των μελών, ενώ οι αριθμοί των τηλεφώνων τους δεν είναι ορατοί από τα άλλα μέλη.

OιSuperadmins ελέγχουν τους ρόλους των μελών του community– έχουν δηλαδή τη δυνατότητα να προσθέτουν μέλη και να τα αναβαθμίζουν σε admin ή superadmin, να απαγορεύουν τα σχόλια ή να μπλοκάρουν μέλη, να αποφασίζουν ποιοι μπορούν να συμμετέχουν σε συνομιλίες και ποιοι έχουν δικαίωμα να προσκαλούν νέα μέλη στην κοινότητα. ΟιSuperadmins μπορούν να αναπτύξουν περισσότερο ένα Communityενεργοποιώντας έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης ή να αναιρέσουν αυτή τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή. Μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τις δυνατότητες δημιουργίας εσόδων, σύμφωνα με την πολιτική και τον στόχο της κοινότητας και με την υποστήριξη του Viber.

ΟιSuperadmins μπορούν επίσης να αναθέτουνρόλους adminσε άλλα μέλη για να συμβάλλουν στη διαχείρηση και την απρόσκοπτη ροή των συνομιλιών επιλέγοντας να διαγράψουν ένα ή όλα τα μηνύματα που έχουν αποσταλεί από οποιοδήποτε μέλος ή να «καρφιτσώνουν» μηνύματα για να καθοδηγούν τις συζητήσεις. Οι adminsέχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν ή να αφαιρούν μέλη όταν χρειάζεται.

Επιλεγμένοι συνεργάτες έχουν ήδη ενεργοποιήσει τα πρώταViberCommunities.Ηποδοσφαιρική ομάδα Olympique de Marseille, δίνει στους φίλους της ομάδας μοναδικές ευκαιρίες να συνομιλήσουν με τα αστέρια και τη διοίκηση του συλλόγου. Η εταιρεία δημιουργίας και διανομής αθλητικού περιεχομένου, Minute Media, διαχειρίζεται Viber Communitiesπροκειμένου να δίνει φωνή στους λάτρεις των σπορ. Το OverDrive, η υπηρεσία δανεισμού ψηφιακού περιεχομένου χρησιμοποιεί ViberCommunitiesγια τη διαχείριση των τοπικών συλλόγων των δημόσιων βιβλιοθηκών των ΗΠΑ.

"Το Viber ενώνει τους ανθρώπους, μέσα από προσωπικές σχέσεις, κοινά πάθη και ενδιαφέροντα", δήλωσε ο Djamel Agaoua, CEOτης Viber. "Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο βρίσκονται, γι 'αυτό ξεκινήσαμετα ViberCommunities. Για πρώτη φορά, ομάδες απεριορίστου μεγέθους μπορούν να σχηματίσουν «κοινότητες» γύρω από κοινά θέματα, ενώ οι διαχειριστές των κοινοτήτων αυτών έχουν όλα τα απαραίτητα εργαλείαγια να διαχειρίζονται την κοινότητα ομαλά και αποτελεσματικά. Τα νεά ViberCommunitiesείναι μοναδικάόχι μόνο λόγω του απίθανου ορίουτου 1 δισεκατομμυρίου μελών που έχουν, αλλά κι επειδή προσφέρουν στους ιδιοκτήτες μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα από τις κοινότητές τους ενισχύοντας περαιτέρω την αξία τους για τους ανθρώπους και τους οργανισμούς που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν πολύτιμες παγκόσμιες κοινότητες με αφοσιωμένα μέλη.

Σήμερα ξεκινά η σταδιακή ανάπτυξη των ViberCommunitiesσε διεθνές επίπεδο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification