Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Atomfall

More
11 Jun 2024 23:36 #276208 by Θανάσης Αφατίδης
Η Rebellion, γνωστή για τη σειρά Sniper Elite, παρουσίασε ένα νέο Survival Game στο Xbox Showcase κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024. Το νέο αυτό Game ονομάζεται Atomfall και αναμένεται να συνδυάσει μια ποικιλία από αισθητικές και χρονικές περιόδους.Το Atomfall ξεκινάει σε μια ειδυλλιακή Post-Apocalyptic βρετανική ύπαιθρο που πολιορκείται από αυτόνομα Mechs, αλλά γρήγορα μεταφέρεται σε εντυπωσιακές υπόγειες σπηλιές με μαγικά κινούμενα Ghouls. Το Trailer του Game κινείται μεταξύ αυτών των δύο σκηνικών με έναν τρόπο που είναι συγχρόνως συγκεχυμένος και γοητευτικός, δίνοντας λίγη αίσθηση για το πώς συνδέονται μεταξύ τους αλλά σίγουρα δημιουργώντας ισχυρή εντύπωση για τη δράση που εκτυλίσσεται.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jun 2024 09:06 #276223 by Νίκος Γεωργόπουλος
Atomfall

Νέο Action Survival.

Η Rebellion, γνωστή για τη σειρά Sniper Elite, παρουσίασε ένα νέο Survival στο Xbox Showcase κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024. Το νέο αυτό Game ονομάζεται Atomfall και αναμένεται να συνδυάσει μια ποικιλία από αισθητικές και χρονικές περιόδους.

Το Atomfall ξεκινάει σε μια ειδυλλιακή post-apocalyptic βρετανική ύπαιθρο που πολιορκείται από αυτόνομα Mechs, αλλά γρήγορα μεταφέρεται σε εντυπωσιακές υπόγειες σπηλιές με μαγικά κινούμενα Ghouls. Το Trailer του Game κινείται μεταξύ αυτών των δύο σκηνικών με έναν τρόπο που είναι συγχρόνως συγκεχυμένος και γοητευτικός, δίνοντας λίγη αίσθηση για το πώς συνδέονται μεταξύ τους αλλά σίγουρα δημιουργώντας ισχυρή εντύπωση για τη δράση που εκτυλίσσεται.

Σύμφωνα με το τρέιλερ, το Atomfall αντλεί έμπνευση από ένα πραγματικό πυρηνικό περιστατικό στην Αγγλία το 1957, με το Atomfall να λαμβάνει χώρα σε ένα μέλλον που εξακολουθεί να πλήττεται από τα πυρηνικά. Τα στοιχεία επιβίωσης του Atomfall θα σας οδηγήσουν σε pump, τηλεφωνικούς θαλάμους και άλλα, καθώς συλλέγετε πολύτιμους πόρους για να επιβιώσετε από επικίνδυνες φυλες και μυστηριώδεις εχθρούς που βρίσκονται γύρω από την ήσυχη ύπαιθρο.

More
16 Nov 2024 09:59 #279009 by Νίκος Γεωργόπουλος
Ημερομηνία κυκλοφορίας και τρέιλερ

Η Rebellion ανακοίνωσε ότι το Atomfall θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου 2025 για PC, PS5 και Xbox Series X/S. Επίσης, παρουσίασε και το παρακάτω σύντομο gameplay trailer στο οποίο θα δείτε την περιοχή Casterfell Woods. Βασικά το παιχνίδι αποτελεί κάτι σαν...Βρετανικό Fallout (απλά υπό την μορφή Survival και όχι Action RPG).

More
11 Apr 2025 02:30 #285473 by Νίκος Γεωργόπουλος
Rebellion: "Πώς μπορούν οι εταιρείες και οργανώνουν games με 2000 άτομα προσωπικό;"

Σε μια πρόσφατη, εκτενή συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλος της Rebellion, Jason Kingsley, δήλωσε ότι η συνταγή επιτυχίας της εταιρείας βασίζεται στην επαγγελματική διαχείριση του εύρους και του κόστους και στην προθυμία να πουν, όταν χρειάζεται, "παιδιά, αυτό το video game είναι πολύ μεγάλο".

Αν και ο Kingsley δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη δημιουργία τεράστιων, αχανών games, δείχνει πραγματικά εντυπωσιασμένος από εκείνους που το καταφέρνουν. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: "Κοιτάζεις κάποια από αυτά τα τεράστια games, που δημιουργούνται από τεράστιες ομάδες πολύ, πολύ ταλαντούχων ανθρώπων, και σκέφτεσαι, 'Πώς οργανώνεις ένα video game στο οποίο εργάζονται 2.000 άτομα;', Μόνο το επίπεδο της οργάνωσης πρέπει να είναι εξουθενωτικό. Έχουμε κι εμείς επίπεδα οργάνωσης. Έχουμε Directors, επικεφαλής και υπεύθυνους ειδικοτήτων. Αλλά αυτοί πρέπει να έχουν πολλά επίπεδα παραπάνω, ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τους υπεύθυνους των υπεύθυνων των υπεύθυνων. Πρέπει να είναι συναρπαστικό και τρομακτικά μεγάλο, γιατί κοστίζουν μια περιουσία και είναι απίστευτα όμορφα games. Αλλά μερικές φορές είναι απλώς πάρα πολύ μεγάλα."

Ωστόσο, η λογιστική και οικονομική διαχείριση δεν είναι οι μόνοι λόγοι που η Rebellion επιλέγει να επικεντρώνεται σε μικρότερης κλίμακας games, αντίστοιχα με αυτά των Assassin’s Creed ή Grand Theft Auto. Ο Kingsley είπε ότι οι fans τείνουν να είναι "μεγαλύτερης ηλικίας" και έχουν κι άλλες υποχρεώσεις να φροντίσουν. Συνέχισε δηλώνοντας: "Κοιτάζω κάποια games και τα ξεκινάω επειδή νιώθω ότι πρέπει, και μετά, ξέρεις, σου λέει ότι παίζεις ήδη 10 ώρες και έχεις ολοκληρώσει το 1% του video game. Και σκέφτομαι, ξέρεις κάτι, έχω οικογένεια, έχω μια δουλειά να διευθύνω, έχω δουλειές να κάνω, πρέπει να καθαρίσω λίγο το σπίτι. Έχω πράγματα να κάνω, οπότε μπορώ να αφιερώσω μόνο έναν συγκεκριμένο χρόνο σε ένα video game στο PC. Αυτό που πραγματικά θέλω είναι ένα video game που μου δίνει μια αίσθηση επιτεύγματος, με μια αμυδρή πιθανότητα ότι θα το τελειώσω κιόλας. Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να ξέραμε πόσα games τελειώνουν οι παίκτες και πόσα εγκαταλείπονται, και από τι ποσοστό ανθρώπων. Θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει μια τέτοια έρευνα, πιστεύω. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι πολλοί άνθρωποι τελειώνουν τα games μας και επιστρέφουν να τα παίξουν ξανά. Αυτή είναι η ιδανική κατάσταση για εμένα, ώστε να προσφέρουμε αξία για τα χρήματα των παικτών."

Το επόμενο video game της Rebellion είναι το Action Survival Atomfall, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου σε Xbox Series X|S και PC. Θα είναι επίσης διαθέσιμο στο Xbox Game Pass κατά την κυκλοφορία.