Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Marvel's Spider Man 2

More
06 Apr 2025 15:00 #285246 by Νίκος Γεωργόπουλος
Το Marvel’s Spider-Man 2 δέχεται review bombing στο Steam λόγω τεχνικών προβλημάτων

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφόρησε για PC μέσω Steam και Epic Games Store μόλις χθες, αλλά έχει ήδη mixed reviews στο Steam.

Σχεδόν τα μισά από τα 2.435 reviews στη σελίδα του Steam, αυτή τη στιγμή, αναφέρουν προβλήματα με bugs, σταθερότητα και κρασαρίσματα. Τα προβλήματα εμφανίζονται ακόμη και για χρήστες με πολύ δυνατά gaming PC.

Ένας παίκτης ανέφερε: «Μην το αγοράσετε ακόμη, περιμένετε μέχρι να βγουν μερικά patches, γιατί η κατάσταση είναι τραγική», έπειτα από μόλις μισή ώρα gameplay. Άλλος χρήστης ανέφερε: «Να πω ότι είναι "άσχημο" είναι λίγο. Ο φωτισμός δεν φορτώνει σε κάποια cutscenes, υπάρχει πρόβλημα με τον συγχρονισμό του ήχου, freezes, stuttering και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων γιατί ειλικρινά, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω με 70 δολάρια αυτή τη στιγμή».

Ακόμα και όσοι δίνουν θετικές αξιολογήσεις, προειδοποιούν για τα τεχνικά προβλήματα. Ένα από τα θετικά reviews έγραφαν: «Δυστυχώς, το λανσάρισμα είναι χάλια. Κρασάρει κάθε 20 λεπτά αν έχεις ενεργοποιημένο το Frame Generation (το οποίο, μαντέψτε, είναι ενεργοποιημένο από την αρχή). Υπάρχει λίγο stuttering εδώ κι εκεί. Τα μαλλιά στα μοντέλα δείχνουν χάλια. Α, και το μεγαλύτερο πρόβλημά μου ήταν ότι ήθελα να διαγράψω τα saves μου για να ξεκινήσω new game (που δεν μπορείς να το κάνεις αν δεν διαγράψεις τα παλιά), αλλά δεν λειτουργούσε. Έπρεπε να απενεργοποιήσω το Steam Cloud, να τα διαγράψω χειροκίνητα, και μόνο τότε δούλεψε. Μεγάλο φάουλ. Κατά τ’ άλλα, δεν είχα άλλα προβλήματα. Το προτείνω μόνο επειδή πιστεύω ότι θα λύσουν αυτά τα ζητήματα, αφού ήδη έβγαλαν ένα μικρό patch μετά το λανσάρισμα, και γιατί είμαι fan του Spider-Man».

Διαβάζοντας τον τίτλο της είδησης, πιθανότατα κάποιος θα περίμενε ότι το review bombing έγινε λόγω του υποχρεωτικού PSN account στα PC games της Sony, αλλά τελικά έγινε λόγω τεχνικών προβλημάτων. Επιπλέον, η Sony αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε ότι το PSN account στα PC games θα γίνει προαιρετικό και όσοι το συνδέσουν απλά θα πάρουν in-game rewards.

Please Log in or Create an account to join the conversation.