Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pewdiepie: Γενική συζήτηση

03 Apr 2019 20:57 #224490 by Μάνος Γρυπάρης
Τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε σε δύο τζαμιά της Νέας Ζηλανδίας με τους νεκρούς να φτάνουν μέχρι στιγμής τους 49.

Δράστης της επίθεσης ήταν ο Αυστραλιανός πολίτης Brenton Tarrant ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές αφού πραγματοποίησε livestream της επίθεσης στο Facebook. Κατά την διάρκεια του livestream και λίγο πριν την επίθεση ο δράστης λέει στην κάμερα ''Και να θυμάστε παιδιά, κάντε subscribe στον PewDiePie.'' Το βίντεο με την αναφορα, όπως είναι λογικό, έχει διαγραφεί από τα social media. Σε απάντησή του στο Twitter ο PewDiePie σχολίασε: ''Νιώθω τρομερά αηδιασμένος με το γεγονός πως αυτός ο άνθρωπος ξεστόμισε το όνομά μου. Η καρδιά και σκέψη μου βρίσκονται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και σε όσους επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία.''

Στον πλέον διεγραμμένο Twitter λογαριασμό του δράστη βρέθηκαν διάφορες φωτογραφίες με γεμιστήρες όπλων καθώς και link με ένα έγγραφο 74 σελίδων το οποίο φαίνεται να είναι το μανιφέστο που οδήγησε στην επίθεση, στο οποίο κάνει μεταξύ άλλων και αναφορά στα video games.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Apr 2019 22:16 #224492 by Astro
Δεν την παλεύει ο κόσμος τελικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Apr 2019 21:34 #224508 by Άκης Ζαχαριάδης
Μεγάλη κόντρα Pewdiepie με T-Series για την πρώτη θέση



Ο Σουδηός παραδέχθηκε την ήττα του με diss track αλλά πέρασε ξανά μπροστά!

Μία μάχη πολλών μηνών στο YouTube κατά την οποία το κανάλι T-Series απειλεί την Νο.1 θέση που κατέχει ο PewDiePie, εξακολουθεί να υφίσταται.

Ο Σουηδός τις τελευταίες ημέρες ήταν δεύτερος έναντι του T-Series με 92 εκατομμύρια συνδρομητές έναντι 92,1 για τους Ινδούς. Ο Pewdiepie έβγαλε ένα diss track για την παραδοχή της ήττας του, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα προσπαθήσει πλέον με την ίδια ένταση να προσπεράσει το δημοφιλές Ινδικό κανάλι ταινιών Bollywood. Μετά όμως από το Κυριακάτικο βιντεοκλίπ του ξεπέρασε και πάλι τον αιώνιο ανταγωνιστή του με 92,752 εκακτομμύρια συνδρομητές έναντι 92,482.



Το κανάλι T-Series έχει καταφέρει να περάσει τον Pewdiepie αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες. Η κόντρα της πρώτης θέσης ξεκίνησε να συζητιέται πολύ τον Αύγουστο του 2018. Η Ινδία όμως έχει 1,3 δις πληθυσμό και ένας τόσο μεγάλος ανταγωνιστής δύσκολα ξεπερνιέται. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ασιατική χώρα έχουν πρόσβαση στο YouTube 225 εκατομμύρια χρήστες, επομένως το ποσοστό θέασης του καναλιού είναι πολύ υψηλό. Επίσης οι viewers βλέπουν στο T-Series ταινίες του Bollywood, άρα ο χρόνος προβολής κάθε βίντεο ξεπερνά κατά πολύ τους αντίστοιχους του Pewdiepie.

Το μότο "Subscribe to PewDiePie" καλά κρατεί, αλλά για να δούμε αν ο διάσημος YouTuber θα καταφέρει να κρατηθεί στην κορυφή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 May 2019 20:03 #224938 by Πελαγία Μαϊστρέλη
O Youtuber γνωστός ως Modern Vintage Gamer ανακοίνωσε ότι η Nintendo έκανε flag αρκετά από τα βίντεο του για την εξομοίωση παλιών games στο Switch, μερικά από αυτά με εκατοντάδες χιλιάδες views, για την χρήση υλικού με copyrights.

Ο ίδιος είπε ότι προσπάθησε να αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς, αλλά απέτυχε και τώρα προσπαθεί να ξανανεβάσει τα βίντεο κάπου αλλού. Συζητώντας για το πρόβλημα σε ένα νέο βίντεο, ο Modern Vintage Gamer που το πραγματικό του όνομα είναι Δημήτρης Γιαννάκης, είπε ότι η Nintendo έκανε flag τέσσερα από τα παλαιότερα βίντεο του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Aug 2019 22:04 - 25 Aug 2019 22:51 #226379 by Blood Prince
Διάβασα σήμερα πως ο Pewdiepie παντρεύτηκε........και λοιπόν ;

Σιγά το κατόρθωμα........και είχα μεγάλο καημό για το αν παντρευτεί ή όχι....

Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι ειλικρινά.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Aug 2019 22:07 - 25 Aug 2019 22:22 #226380 by Giorgos Tsolaridis
Ο Pewdiepie γίνεται ο πρώτος solo YouTuber που φτάνει 100 εκατομμύρια συνδρομητές
Ο οποίος παντρεύτηκε μέσα στην εβδομάδα.


Μπορεί το κανάλι T Series να έφτασε πρώτο τα 100 εκατομμύρια συνδρομητές, ωστόσο ο PewDiePie που διαθέτει το πιο γνωστό gaming κανάλι (οκ, ενίοτε και non-gaming) έφτασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές πριν από μερικές ώρες.

Ο Felix Kjellberg όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γίνεται ο πρώτος solo YouTuber που καταφέρνει κάτι τέτοιο και βέβαια το πρώτο gaming κανάλι, ενώ για πάρα πολλά χρόνια ήταν Νο.1 ώσπου πριν από έξι μήνες ξεπεράστηκε από το κανάλι T Series.

Στο νέο του βίντεο κάνει challenge τον Ender Dragon στο Minecraft, ωστόσο δεν σχολιάζει κάτι για τους συνδρομητές του. Λογικά θα αναμένουμε κάποιο σχετικό βίντεο αύριο ή όποτε λάβει την σχετική πλακέτα του YouTube τέλος πάντων.



Ο PewDiePIe παντρεύτηκε
Ο Pewdiepie, ο διασημότερος Gaming YouTuber στον κόσμο, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Marzia Bisognin στο Λονδίνο.

Ο Σουηδός Felix Kjellberg έγινε γνωστός παίζοντας αστεία games και κάνοντας πλάκα, φυσικά όχι στη μητρική του γλώσσα, αλλά στα αγγλικά. Ήταν από τους πρώτους που το έκαναν και πέτυχαν, ενώ το στυλ του μιμήθηκαν πολλοί και εκτός Σουηδίας. Σήμερα πλησιάζει τα 100 εκατομμύρια subscribers.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού που ανέβει στο κανάλι του PewDiePie:



Η σύζυγός του Marzia, με την οποία γνωρίστηκαν από κοινή τους φίλη, έμενε αρχικά Ιταλία και στη συνέχεια μετακόμισε μαζί του. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Λονδίνο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2019 18:15 #226845 by Γιώργος Βασιλικάρης
O PewDiePie ανακαλεί την υπόσχεση του για δωρεά 50.000 δολαρίων σε φιλανθρωπικό ίδρυμα
Ο ΥouTuber θα επιλέξει να δώσει χρήματα σε μια διαφορετική φιλανθρωπία.

Ύστερα από δημόσια απαίτηση, ο Felix “PewDiePie” Kjellberg αποφάσισε να μην κάνει δωρεά ύψους 50.000 δολαρίων στο Anti-Defamation League (ADL), μια μη-κυβερνητική οργάνωση που προσπαθεί να καταπολεμήσει τον αντισημιτισμό. Ο δημοφιλής YouTuber είχε αποφασίσει να πραγματοποιήσει αυτή τη δωρεά ύστερα από το μακελειό που συνέβη στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας τον περασμένο Μάρτιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο μακελάρης του Christchurch καλούσε τους followers του να κάνουν subscribe στο κανάλι του PewDiePie. Το γεγονός αυτό αμαύρωσε το όνομα του Kjellberg, ο οποίος αποστασιοποιήθηκε από το γεγονός και δήλωσε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη με αυτό. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι και ο ίδιος έχει βεβαρημένο παρελθόν όσον αφορά την χρήση ρατσιστικών σχολίων στα πλαίσια της "πλάκας".


Το 2017, ο σουηδός YouTuber είχε προσλάβει δύο κωμικούς για να κρατήσουν ένα πανό που έγραφε "Death to all Jews" (θάνατος σε όλους τους Εβραίους) κάτι που οδήγησε την Disney στο να σταματήσει τις χορηγίες στο κανάλι του και έβαλε σε μπλεξίματα το YouTube. Επιπροσθέτως, όταν ο ίδιος έπαιζε PUBG χρησιμοποίησε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τους αντιπάλους του.

Μέχρι στιγμής, τα πράγματα φαίνονταν να βαίνουν καλώς για τον "Pewds", μέχρι που ανακοίνωσε ότι δεν θα τηρήσει την υπόσχεση που είχε κάνει σχετικά με την δωρεά ύψους 50.000 δολαρίων στο ADL. Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω ενός προσωπικού vlog οπού ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ήταν λάθος να επιλέξω ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που μου πρότειναν και όχι κάποιο για το οποίο νοιάζομαι πραγματικά σε προσωπικό επίπεδο", προσθέτοντας "Έχω ακόμα την διάθεση να κάνω τη δωρεά, όμως θέλω να πάρω τον χρόνο μου και να την κάνω στο κατάλληλο φιλανθρωπικό ίδρυμα". Στο τέλος της ανακοίνωσης, ο PewDiePie ζήτησε συγγνώμη από το κοινό του για την αναστάτωση που δημιούργησε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 20:14 #227033 by Giorgos Tsolaridis
Ο Pewdiepie γίνεται ο πρώτος solo YouTuber που φτάνει 100 εκατομμύρια συνδρομητές
Παρέλαβε το βραβείο του και το παρουσίασε.

Ο Pewdiepie έφτασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, το οποίο του έστειλε μία ειδική μαύρη τιμητική πλακέτα, με ένα Play button στη μέση, ενώ του έστειλε και ευχαριστήρια επιστολή.

Το βίντεο στο οποίο παρουσιάζει την πλακέτα έγινε γρήγορα Νο.1 trending στο YouTube. "Δεν πιστεύω ότι το αξίζω αλλά θα σας ευγνομωνώ για πάντα" πρόσθεσε ο Σουηδός, ο οποίος υποσχέθηκε 12ωρο livestream, όταν θα γυρίσει από τον μήνα του μέλιτος.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Oct 2019 20:54 #227666 by Giorgos Tsolaridis
Ο Pewdiepie δεν θέλει να εμπλακεί με την πολιτική
Απλά θέλει μόνο να κάνει βίντεο.


Ο PewDiePie, που αποτελεί τον μεγαλύτερο Gaming YouTuber, δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να γίνει πολιτικός.

Ο Σουηδός δήλωσε στη New York Times: "Η δουλειά μου έχει να κάνει απλά με το να πάω στο γραφείο και να γυρίσω ένα βίντεο μπροστά στην κάμερα. Θα ήταν περίεργο για μένα να βρεθώ στη θέση του πολιτικού γιατί απλά δεν θέλω να βρίσκομαι σε αυτή την θέση".

Ο Felix πρόσθεσε ότι είναι "περισσότερο απολιτίκ από οποιονδήποτε" και ότι πολιτικά τοποθετείται "κάπου ανάμεσα σε αριστερούς και δεξιούς". Βρε μήπως είναι Πασόκ και μας το κρύβει;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2019 19:30 #227914 by Giorgos Tsolaridis
Ο Pewdiepie έγινε ban στην Κίνα
Μετά από δηλώσεις του σχετικά με το Χονγκ Κονγκ.


Ο Pewdiepie ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι έχει γίνει ban στην Κίνα.

Ο λόγος είναι ότι η κυβέρνηση της χώρας κατοχύρωσε μόνο για την Κίνα την ονομασία Pewdiepie το 2017 και ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τους σταματήσει.

Ο Pewdiepie αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες που γίνονται στο Χονγκ Κονγκ και αυτό δεν άρεσε στην κυβέρνηση, η οποία βρήκε την ευκαιρία να ενεργοποιήσει την κατοχύρωσή της και να θέσει το κανάλι του εκτός. Οτιδήπτοε κι αν ψάξουν οι Κινέζοι με την λέξη Pewdiepie, όπως βίντεο ή Reddit post, θα δουν μια κενή σελίδα.

Βέβαια κάποιος απάντησε στον Pewdiepie ότι τέτοιου είδους πρακτικές εφαρμόζονται και από ιδιώτες, οι οποίοι μετά προσπαθούν να μεταπουλήσουν τα δικαιώματα του ονόματος του YouTuber στην εκάστοτε χώρα, ακομα και στον ίδιο. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, το timing των δηλώσεων για το Χονγκ Κονγκ δεν συμπίπτει τυχαία χρονικά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification