Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sunset Overdrive (Xbox One)

More
23 Nov 2013 16:35 #135508 by Βασίλης Καμακάρης
[center:1atmnxye] [/center:1atmnxye]

Η Insomniac Games, εταιρεία ανάπτυξης του Ratchet & Clank, ανακοίνωσε ότι το Sunset Overdrive, ένα Action Shooter για το Xbox One, αναμένεται μέσα στο 2014.

[center:1atmnxye][youtube:1atmnxye]
[/youtube:1atmnxye][/center:1atmnxye]

Το Sunset Overdrive θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One μέσα στο 2014.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2014 02:05 #145562 by Sotiris Greece
Δόθηκε στην δημοσιότητα νέο trailer και gameplay από την Ε3.
[youtube:6rb4am99]
[/youtube:6rb4am99]
[youtube:6rb4am99]
[/youtube:6rb4am99]

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι δεν το γνώριζα διότι δεν είμαι κάτοχος xbox one αλλά όπως και να χει αυτό το παιχνίδι το έβαλα στο μάτι από την στιγμή που είδα το τρέιλερ στην Ε3.

More
10 Jun 2014 02:23 #145564 by Παντελής Δασκαλέλος
Sunset Overdrive ή αλλιώς το Infamous: Second Son του Xbox One. Αναρχικός πρωταγωνιστής, open world διάθεση και μπόλικο ξύλο. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον game, αν και είναι αρκετά "ανάλαφρο" για τα γούστα μου.

More
07 Jul 2014 13:27 #146389 by Παναγιώτης Φιλίππου
Αν είναι κάτι που με εντυπωσιάζει σ'αυτό το παιχνίδι είναι τα όπλα. Φυσικά Insomniac είναι έχουν αρκετή πείρα στον τομέα

More
27 Oct 2014 18:41 #151088 by Παντελής Δασκαλέλος
Για να είμαι ειλικρινείς προσωπικά περίμενα το Sunset Overdrive, καθότι από τα τρέιλερ που είχα δει ήταν φανερό ότι υπήρχαν αρκετές πρωτότυπες ιδέες. Πιάνοντας το στα χέρια μου χρειάστηκε να περάσουν 3-4 ώρες για να εγκληματιστώ στον κόσμο του και στο σύστημα μάχης του, αλλά πλέον με σιγουριά μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα καλύτερα games της χρονιάς. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά είναι εξαιρετκά διασκεδαστικό του να καθαρίζεις εκαντοντάδες εχθρούς με πρωτότυπα όπλα, κάνοντας παράλληλα parkour. Μετά τα Titanfall και Forza Horizon 2 είναι ένα ακόμη εξαιρετικό exclusive για το Xbox One.

More
27 Oct 2014 18:49 - 27 Oct 2014 21:08 #151090 by Donnie Darko

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 27 Oct 2014 21:08 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
28 Oct 2014 18:27 #151164 by Donnie Darko
Ένα διαφημιστικό banner από την Microsoft δίνει τροφή για συζήτηση για μια ενδεχόμενη μεταφορά του Sunset Overdrive στα PC. Ένας χρήστης του NeoGaf με το ψευδώνυμο "Lucifon" παρατήρησε την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, όπου αναφέρεται ως πλατφόρμα κυκλοφορίας και τα PC, πέρα από το Xbox One. Θυμίζουμε ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το Sunset Overdrive αποτελεί exclusive της κονσόλας της Microsoft. Ο Mike Ybarra, που εργάζεται στα τμήματα Xbox Platform και Windows Gaming Development Team, δήλωσε μέσω του Twitter ότι η αναφορά στα PC έγινε κατά λάθος, αναιρώντας την είδηση και ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
09 Dec 2014 20:35 #153927 by Παντελής Δασκαλέλος
Ανακοινώθηκε το πρώτο DLC του Sunset Overdrive . Κυκλοφορεί στις 23 Δεκεμβρίου και προσθέτη μια νέα μεγάλη περιοχή, νέες κινήσεις για το parkour, καινούργια όπλα και αρκετές story missions. Άμα έχει και achievements σίγουρη αγορά από εμένα. Εσείς θα το τσιμπήσετε;

More
24 Dec 2014 13:30 - 24 Dec 2014 13:31 #154584 by Παντελής Δασκαλέλος
Δόθηκε στην δημοσιότητα το τρέιλερ του Mystery of Mooil Rig DLC. Ένα έχω να πω ανυπομονώ να πολεμήσω το τεράστιο boss! Αναλυτική παρουσίαση του DLC θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Stay tuned λοιπόν στο GameWorld. Μέχρι τότε σας αφήνω με το τρέιλερ:
Last edit: 24 Dec 2014 13:31 by Παντελής Δασκαλέλος.

More
27 Jan 2015 19:36 #156034 by Παντελής Δασκαλέλος
To πρώτο story DLC του Sunset Overdrive μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις, καθώς περιμένα πολύ περισσότερα πράγματα ύστερα από την εξαιρετική δουλειά της Insomniac Games στο βασικό παιχνίδι. Δυστυχώς όμως εδώ δεν υπάρχει ποικιλία, οι εχθροί είναι ίδιοι με άλλα skins, τα όπλα ανούσια, κάποια μάλιστα και άχρηστα στο DLC αφού δεν υπάρχουν αντίπαλα robot. To μόνο που συγκρατώ είναι το boss fight με το DL-Sea (το όνομα είναι όλα τα λεφτά) και ορισμένες χιουμοριστικές ατάκες. Στα 10 ευρώ δύσκολα μπορώ να το προτείνω, αν κάποια στιγμή βγει σε προσφορά με λιγότερα χρήματα πάντως τσιμπήστε το.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το αναλυτικό review κάνοντας κλικ εδώ .